💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 63 913
  • 1 641
  •   154
Отговори
# 1 560
  • Някъде там...
Всъщност имаше и друго, пропускаме разговора между Пекин и Ивайло. Тя каза, че ще си помисли. Там се говореше точно за това, че ще имат 5:5 гласа и ще трябва тя да реши. Явно и на това са се надявали.

Наистина щеше да е страхотен плот туист ако Пекин беше избрала Радостина. Де толкова смелост обаче.
Сега ще се накефя другата седмица да си тръгне Радостина, а по-другата да номинират Николета, тя да извади сабите и да изпрати Пекин с Калин, който да й отреже главата.
Е, най-много искам Мирко да си ходи, но няма кой да го допусне, мамин златен.

Реално, щом не дадоха имунитет на Калин, значи са искали той да ходи на битка. Иначе щяха да го пазят.

# 1 561
Всъщност и...
Реално, щом не дадоха имунитет на Калин, значи са искали той да ходи на битка. Иначе щяха да го пазят.
Доста странно решение на продукцията би било това - да рискуват Калин да отпадне. Веднага половината им зрители ще спрат да гледат предаването. И това не е просто напразна заплаха, а факт, неподлежащ на коментари.
Вероятно са се подсигурили това да не се случи.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 00:32 от Гарганела

# 1 562
Просто искат да махнат Ивайло.

Явно зад камера ги вбесява с нещо.
И като се върне Калин какво? Той не е много силен в стратегиите де ...

Да, без Калин и на мен не ми е интересно да гледам нататк - все тая кой ще се изхлузи отпред.

# 1 563
  • Някъде там...
Ами ето, че се случи. Калин срещу Ивайло.
А Мирка я пазят косъм да не й падне от главата.

Дано направят хубава битка двамата. Тежко ще ми е да гледам, но го заслужават.

Добре си е Калин. Не му идва отвътре да играе мръсно просто. И по-добре. Обича битките, ще му е трудно да не се раздава.

# 1 564
Просто искат да махнат Ивайло.

Явно зад камера ги вбесява с нещо.
И като се върне Калин какво? Той не е много силен в стратегиите де ...
Калин няма да го пазят, защото е добър в стратегиите, а защото блести и привлича като магнит вниманието към себе си.
Вече на финала може и да го опаткат.

# 1 565
  • Някъде там...
Ивайло е голям боец обаче. До последно не се предаде, не спря да мисли, да предлага варианти.
Не изневери на себе си. Смело и достойно вървя напред. Излиза чист утре.
Не е спойлер, просто не вярвам да победи Калин.  Той и Калин не вярва, как се сконфузи като не допусна вариант да отпадне той, а не Иво.

# 1 566
  • тук и там
Ако искаха Калин да не ходи на битка,още като влезе в жълтото племе щяха да му дадат имунитет за първата седмица,както на всички до тук.Също,нямаше да измислят само по един номиниран на съвет..Та си бяха готвени Иво и Калин за елиминации още първата седмица.Иво хич не цепи басма на никой,включително и на продукцията-очеизвадно е какво мисли за мръсните им номера и бутането на определени хора,май не им играе по свирката и отказва да участва в цирковете им(примерно бензиностанция гейт и очакваното от него разкаяние) ,та той си е нарочен за отстраняване.Пекин ,Мирка,Радостина и Николета нека се радват сега на напълно заслужената народна "любов"..

# 1 567
Пекин днес даде 3 гласа за човека, благодарение на който спечели капитанската си битка. Той бяга и се поти, за нея славата и наградата. Цяла седмица го приветства и хвали. Няма съвест тази жена. И ако иска да играе с жени, Мирка какво прави в тази коалиция тогава?
Ако Ралица беше готова да даде имунитет на Калин, въобще нямаше да променят броя на номинираните. Още като промениха да се гласува за един, беше ясно, че целта е двубой Ивайло - Калин.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 01:38 от Chapka

# 1 568
  • София
Пекин що за доктор е, щом няма капка морал?? И оправданието, че това е игра, не върши работа.. Явно си е такава- нечестна и безсрамна схемаджийка, блъскаща в пропастта достойните хора, за да "опази" некадърниците..

# 1 569
Иво е супер прецакан. Спечели битка за територия и айде на блатото, защото едни други били нарушили правилата. Гадостина само се измъква, и по-противна мисля, че няма как да стане. Можеше да изчисти досегашните си гафове като си излезе на битка, ама цЪк. Явно е че няма как да спечели формата. Явно е че ще си тръгне. Защо не излезе с достойнство, а за още една седмица мизерия реши да остане…много хейт  събра

# 1 570
Отвратена съм от Пекин и плужеците й, но пък всеки се бори за оцелее. Но какъв е смисъла, след като никоя не достатъчно силна, за да победи.

Е как да не е ?
А Мирослава ?
Най-накрая жена победител може да имаме. За другите три е ясно, че не стават.

# 1 571
  • София
Ей, пяна ми изби на устата… Като каруцар крещях вкъщи. Няма толкова гнусни хора!
Как бе, как не я досрамя тая мизерница Пекин да номинира Калин. Сигурно в знак на благодарност, че Калин ѝ спечели капитанската битка.
Ония двата съсела и мишката, не искам да ги коментирам повече. Не знам защо продължавам да гледам тая телевизионна гнус. Явно съм мазохист.

Почти съм сигурна, че ония двете саботираха играта, само че милата Продукция реши да не им излъчва заговорите. Прекалено лесно паднаха тези съсели от варелите. Едната даже директно си скочи на земята.

# 1 572
Toзи поглед сумира целият епизод. Калин за миг прозря мижитурската същност на човека, когото досега смяташе за достоен опонент, и с право беше отвратен. Направо си е за корица.

О, да, и мен тоя поглед ме разтърси. Всичко казват очите му.

# 1 573
Аз не мога да повярвам, че Ръждавичка дружи доброволно с Рада извън игрите/някой беше споделил снимка/. Ръждавичка ли щеше да бъде на мястото на Пекин, ако не ги бяха разделили с Рада и Николета? От яд днес дори не проследих какво става при сините. Някак без Калин за мен изчезнаха. А и то с тези абонирани за съвет жълти, сините са на заден план.
Лелята на Мирка не се е появявала скоро да го защитава.
Миналата година Императора на всяко интервю трябваше да се извинява. Тази година как ли ще е?
Рада не поиска да елиминира Ивайло, защото той остана без грошове. Иначе знаем, че е достатъчно силна.

# 1 574
Оф, пак се оказаха верени опасенията....Angry Много ме впечатли емоционалността на Калин на съвета, позволи си да реагира, ама хубаво си им го каза! Досега се въздържах да давам определения на четворката Жълтеница  (по Саркаст), но сега се представиха в пълния си блясък и не знам как ще издържат на всенародната любов...Joy Не мога да се въздържа и да не насоля и Мистър Пропър - Алекс, голяма свекърва и досадник, много си е повярвал вече, а Генералшата и тя пак си строи поданиците, а не спомена, че три пъти падна...изобщо почва да става тягостно и предизвестено...уж нямах големи дразнители сред участниците, ама не знам дали финала ще го гледам, щом и Калинката почна да си губи вечната усмивка и на мен ми се уби удоволствието.......тази продукция така и не се научи, че зрителите искаме най- вече достоен и смел победител..... 🐞Heart

Общи условия

Активация на акаунт