💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 527
  • 1 577
  •   28
Отговори
# 1 575
Аз не мога да повярвам, че Ръждавичка дружи доброволно с Рада извън игрите/някой беше споделил снимка/. Ръждавичка ли щеше да бъде на мястото на Пекин, ако не ги бяха разделили с Рада и Николета? От яд днес дори не проследих какво става при сините. Някак без Калин за мен изчезнаха. А и то с тези абонирани за съвет жълти, сините са на заден план.
Лелята на Мирка не се е появявала скоро да го защитава.
Миналата година Императора на всяко интервю трябваше да се извинява. Тази година как ли ще е?
Рада не поиска да елиминира Ивайло, защото той остана без грошове. Иначе знаем, че е достатъчно силна.

# 1 576
Оф, пак се оказаха верени опасенията....Angry Много ме впечатли емоционалността на Калин на съвета, позволи си да реагира, ама хубаво си им го каза! Досега се въздържах да давам определения на четворката Жълтеница  (по Саркаст), но сега се представиха в пълния си блясък и не знам как ще издържат на всенародната любов...Joy Не мога да се въздържа и да не насоля и Мистър Пропър - Алекс, голяма свекърва и досадник, много си е повярвал вече, а Генералшата и тя пак си строи поданиците, а не спомена, че три пъти падна...изобщо почва да става тягостно и предизвестено...уж нямах големи дразнители сред участниците, ама не знам дали финала ще го гледам, щом и Калинката почна да си губи вечната усмивка и на мен ми се уби удоволствието.......тази продукция така и не се научи, че зрителите искаме най- вече достоен и смел победител..... 🐞Heart

# 1 577
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Срок до началото на битката днес, веднага след края на епизода, традиционната голяма анкета с доста нещица до старта на следващата тема.

Едвам смогнах да ви изчета. Нямаше ме само 3 часа заради мачовете.
И Д-р Пекин и Мирослав пропуснаха златен шанс за велик туист. Можеха да се увековечат с неочакван ход, нещо което не сме виждали от сезон 1 насам, НО шубелията си е голямо нещо...

Общи условия

Активация на акаунт