💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 61 668
  • 1 588
  •   127
Отговори
# 1 575
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Срок до началото на битката днес, веднага след края на епизода, традиционната голяма анкета с доста нещица до старта на следващата тема.

Едвам смогнах да ви изчета. Нямаше ме само 3 часа заради мачовете.
И Д-р Пекин и Мирослав пропуснаха златен шанс за велик туист. Можеха да се увековечат с неочакван ход, нещо което не сме виждали от сезон 1 насам, НО шубелията си е голямо нещо...

# 1 576
Тези хора как ще излязат на улицата?
Спокойно и с навирен нос! Много ни е слаба паметта на нас. На приказки сме силни, ама нищо не правим. Много ме е яд на себе си- след Момчил се бях зарекла да спра да им правя трафик , но не можах да устоя на Калин...
Втори път една и съща грешка не- с финиширането на калинката приключва участието ми и в този фарс...

# 1 577
Дяволо, забравил си да включиш в анкетата продукцията. Grinning
В случая само тя печели. Гласувах за Калин, но много искам и Ивайло в играта. Пречупиха тях, пречупиха и нас.

Остана ми да видя как и с какво точно ще издумкат и Калин.

Голям праз, че Рада няма да е 12 излязла, а примерно 7,6,5 все тая. Тя по-силна в моите очи няма да стане, но ще е по-жалка със сигурност.

# 1 578
  • Be realistic - plan for a miracle.

Не разбирам защо биха бутали противен слабак за финал, какво печели продукцията? На кастингите им говорят войни, офицери, генерали и като влязат в това предаване бавно и методично ги пречупват и изхвърлят, и някакъв мухъл с връзки го печели.

Защото това, което гледаме, е огледало на цялата ни държава - просто 1:1. С тези думи и мъжът ми отвратен каза “това е последният епизод, който гледах” на епизода, в който Ралица доволно заяви, че вече ще се номинира по един.

А ето още едно мнение, под което мога да се подпиша, защото е казало всичко. Псувните са на ниско ниво, но останалото е в десятката.

Закривай.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 07:22 от Preggo

# 1 579
Гледах само в началото, и по-добре ,като ви чета 🙄. Свършиха ми лайковете

# 1 580
Много грозни епитети. Забравяте, че това е само една игра. Вие живот извън телевизията и дивана имате ли?

Това по повод споделения коментар от фейсбук или кой знае откъде. Много долно племе сме, много. И сме горди с това.

# 1 581
  • гр.София
Не мога да гласувам, т.к. искам и двамата да продължат.
А вече не ми се и гледа.

# 1 582
  • Някъде там...
Гласувах, макар че се поколебах за момент искам ли въобще да го правя. Харесвам и двамата и не искам никой от тях да отпада. Калин би трябвало да е победител утре.

Случайно ли са избрали битката, в която Андрей отстрани Морунов?

Във фейсбук коментарите под поста със съвета са почти 3000. Не помня подобно възмущение от Момчил насам.

# 1 583
  • някъде другаде
Следващата седмица коалицията ще се пропука.Калин им каза , че зор няма да си дава. Ще изпратят него , но втория ще трябва да е от четворката.

# 1 584
Епизода беше брутален и от продукцията трябва да са доволни. Това което трябва да направят сега е на победителя от днеска да му предложат в събота на кастинг битката, ако познае да си смени мястото с един от сините. Така Калин или Ивайло ще се спаси а примерно Сапунджиева ще се върне при мама и ще има едно хубаво "силно" женско племе. Wink

# 1 585
За мен Радка можеше да поиска да я номинират и да излезе с гордо вдигната глава, за да отмие малко срама от недостойното и представяне във формата...
Имаше златна възможност за това!
Обаче, не, тя иска още една седмица да стои, още една седмица да е на дъното.

# 1 586
  • Пловдив
Пекин си играе играта - тя трудно ще победи и Калин и Ивайло. В нейна полза е те самите да елеминират с един по-малко силните и съперници. Нас ще ни замазва, че го прави от лоялност. Все едно сме слепи, че е събрала кокошки, които и се предоверяват и ще бъдат курбан в нейна полза. Не само в играта, ами и в живота навън. Голяма излагация! Въобще няма съмнение, че може да опука другите трима.
Но явно все пак сметките и са излезли грешни.

Човек не бива много да се вживява участвайки в такива формати. Как тези хора в момента ще погледнат познатите си и приятелите си? Лично аз бих била отвратена от пълната липса на достойнство и чувство за справедливост от всеки от тях. Бих се дистанцирала моментално и бих имала завинаги едно наум, че са хора склонни да те подведат и предадат за изгода.
Най-странно е, че с прозорливостта си тя едва ли не не вижда, че извън жълтото племе има друг свят, в който играчите са много по-силни и нахранени.
Но и нейният ред ще дойде, неизбежно е.

# 1 587
  • Някъде там...
Интересен ми е обаче едитът на Мирослав. Нищо не му спестяват. Показаха го в целия му мизерен блясък вчера. Това, което криеше, излезе наяве, не го спаси актьорството. Знаех си, че интуицията ми не ме подвежда и има защо да ми е противен от самото начало.
И както уж не играеше в коалиции, изведнъж се оказа, че си е баш в коалиция, че и сам си го каза.
Явно той ще е протагонистът, със или след Пекин. Чудех се дали няма да сложат Калинката в тази роля, но той е прекалено позитивен, за да успеят да му я вменят. Слънце.

И продължава да ме е яд, че Пекин, умна жена иначе, не сътвори обрата на сезона. Ако наистина беше стратегът, за който се има, трябваше да го направи. Тя обаче реши да държи на думата си към 3 броя малки и недостойни хора.

# 1 588
Андрей отстрани Морунов на тухлите и обиколките.
На тази игра беше отстранен Чакалчето, по спомен от Филип.
И е без значение де.
От значение е,  че ПекинА не е никакъв стратег, поредния позьор за женска сила.
Можеше, можеше да направи незабравим ход, ама.....

Общи условия

Активация на акаунт