💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 74 420
  • 1 885
  •   310
Отговори
# 1 575
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Срок до началото на битката днес, веднага след края на епизода, традиционната голяма анкета с доста нещица до старта на следващата тема.

Едвам смогнах да ви изчета. Нямаше ме само 3 часа заради мачовете.
И Д-р Пекин и Мирослав пропуснаха златен шанс за велик туист. Можеха да се увековечат с неочакван ход, нещо което не сме виждали от сезон 1 насам, НО шубелията си е голямо нещо...

# 1 576
Тези хора как ще излязат на улицата?
Спокойно и с навирен нос! Много ни е слаба паметта на нас. На приказки сме силни, ама нищо не правим. Много ме е яд на себе си- след Момчил се бях зарекла да спра да им правя трафик , но не можах да устоя на Калин...
Втори път една и съща грешка не- с финиширането на калинката приключва участието ми и в този фарс...

# 1 577
Дяволо, забравил си да включиш в анкетата продукцията. Grinning
В случая само тя печели. Гласувах за Калин, но много искам и Ивайло в играта. Пречупиха тях, пречупиха и нас.

Остана ми да видя как и с какво точно ще издумкат и Калин.

Голям праз, че Рада няма да е 12 излязла, а примерно 7,6,5 все тая. Тя по-силна в моите очи няма да стане, но ще е по-жалка със сигурност.

# 1 578
  • Be realistic - plan for a miracle.

Не разбирам защо биха бутали противен слабак за финал, какво печели продукцията? На кастингите им говорят войни, офицери, генерали и като влязат в това предаване бавно и методично ги пречупват и изхвърлят, и някакъв мухъл с връзки го печели.

Защото това, което гледаме, е огледало на цялата ни държава - просто 1:1. С тези думи и мъжът ми отвратен каза “това е последният епизод, който гледах” на епизода, в който Ралица доволно заяви, че вече ще се номинира по един.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 08:40 от Moderator1

# 1 579
Гледах само в началото, и по-добре ,като ви чета 🙄. Свършиха ми лайковете

# 1 580
Много грозни епитети. Забравяте, че това е само една игра. Вие живот извън телевизията и дивана имате ли?

Това по повод споделения коментар от фейсбук или кой знае откъде. Много долно племе сме, много. И сме горди с това.

# 1 581
  • гр.София
Не мога да гласувам, т.к. искам и двамата да продължат.
А вече не ми се и гледа.

# 1 582
  • Някъде там...
Гласувах, макар че се поколебах за момент искам ли въобще да го правя. Харесвам и двамата и не искам никой от тях да отпада. Калин би трябвало да е победител утре.

Случайно ли са избрали битката, в която Андрей отстрани Морунов? Долу ме поправиха, други двама съюзници са били. Simple Smile

Във фейсбук коментарите под поста със съвета са почти 3000. Не помня подобно възмущение от Момчил насам.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 08:40 от Жабче

# 1 583
  • някъде другаде
Следващата седмица коалицията ще се пропука.Калин им каза , че зор няма да си дава. Ще изпратят него , но втория ще трябва да е от четворката.

# 1 584
Епизода беше брутален и от продукцията трябва да са доволни. Това което трябва да направят сега е на победителя от днеска да му предложат в събота на кастинг битката, ако познае да си смени мястото с един от сините. Така Калин или Ивайло ще се спаси а примерно Сапунджиева ще се върне при мама и ще има едно хубаво "силно" женско племе. Wink

# 1 585
За мен Радка можеше да поиска да я номинират и да излезе с гордо вдигната глава, за да отмие малко срама от недостойното и представяне във формата...
Имаше златна възможност за това!
Обаче, не, тя иска още една седмица да стои, още една седмица да е на дъното.

# 1 586
  • Пловдив
Пекин си играе играта - тя трудно ще победи и Калин и Ивайло. В нейна полза е те самите да елеминират с един по-малко силните и съперници. Нас ще ни замазва, че го прави от лоялност. Все едно сме слепи, че е събрала кокошки, които и се предоверяват и ще бъдат курбан в нейна полза. Не само в играта, ами и в живота навън. Голяма излагация! Въобще няма съмнение, че може да опука другите трима.
Но явно все пак сметките и са излезли грешни.

Човек не бива много да се вживява участвайки в такива формати. Как тези хора в момента ще погледнат познатите си и приятелите си? Лично аз бих била отвратена от пълната липса на достойнство и чувство за справедливост от всеки от тях. Бих се дистанцирала моментално и бих имала завинаги едно наум, че са хора склонни да те подведат и предадат за изгода.
Най-странно е, че с прозорливостта си тя едва ли не не вижда, че извън жълтото племе има друг свят, в който играчите са много по-силни и нахранени.
Но и нейният ред ще дойде, неизбежно е.

# 1 587
  • Някъде там...
Интересен ми е обаче едитът на Мирослав. Нищо не му спестяват. Показаха го в целия му мизерен блясък вчера. Това, което криеше, излезе наяве, не го спаси актьорството. Знаех си, че интуицията ми не ме подвежда и има защо да ми е противен от самото начало.
И както уж не играеше в коалиции, изведнъж се оказа, че си е баш в коалиция, че и сам си го каза.
Явно той ще е протагонистът, със или след Пекин. Чудех се дали няма да сложат Калинката в тази роля, но той е прекалено позитивен, за да успеят да му я вменят. Слънце.

И продължава да ме е яд, че Пекин, умна жена иначе, не сътвори обрата на сезона. Ако наистина беше стратегът, за който се има, трябваше да го направи. Тя обаче реши да държи на думата си към 3 броя малки и недостойни хора.

За едно или две места по-напред в предаването, за седмица повече ефирно време, струва ли се да се изложиш като кифладжия? Или ти е чак толкова повреден моралният компас?

# 1 588
Андрей отстрани Морунов на тухлите и обиколките.
На тази игра беше отстранен Чакалчето, по спомен от Филип.
И е без значение де.
От значение е,  че ПекинА не е никакъв стратег, поредния позьор за женска сила.
Можеше, можеше да направи незабравим ход, ама.....

# 1 589
Калин го разбирам, другите не. Защо трябва все с номера да се върви в тоя живот.

Общи условия

Активация на акаунт