💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 65 277
  • 1 665
  •   146
Отговори
# 1 590
  • Някъде там...
Не беше ли тази битка? Помня, че беше братоубийствена, но явно с други двама "братя".

# 1 591
  • София
Не беше, онази, дето млатят  с един чук, за да вкарват тухли в кош беше.

Гледайки снимката на Калин отпреди няколко страници осъзнах, че досега май винаги съм го виждала усмихнат и с пламъче в очите. На тази снимка това го няма. Браво, продукцията, отровихте най-положителния играч!

# 1 592
Тази седмица наистина беше тегаво за гледане.

# 1 593
  • София
Не гласувах в анкетата, защото искам и двамата да останат. Ако това беше битка за финала, щях да стискам палци за Калин, тъй като той е моят фаворит.

Снощи на съвета, като знак на протест срещу кукловодите, трябваше и двамата да станат и да напуснат играта по собствено желание и да хвърлят Продукцията в шок.

# 1 594
  • Bayern
Мили хора, тази вечер не гледах епизода и понеже ви прочетох, се чудя да пускам ли въобще да гледам или да пропусна? Какво ще ме посъветвате? Струва ли си да си пусна епизода, заради някои конкретни моменти или въобще не?
За мен този епизод е задължителен! Първо започна със страшна изцепка на безмозъчния Миро, аз този момент си го върнах няколко пъти Grin Той се оказа по-кух и от Николета, ако въобще е възможно. И съвета трябва да се гледа толкова нагли мижитурки досега не бях виждала. Като цяло много динамичен епизод . И разговора преди битката между Ралица и племената беше интересен. От мен голямо БРАВО на Траян !!!

За съвета всичко сте писали. Само ще добавя, че досега Ралица винаги е била на страната на жените, но снощи видимо беше разочарована от 4те момичета в жълто. А аз съм толкова погнусена, че още ми държи и не ми се пише! Мен жените не ме учудват те няма как да стигнат до финалната тройка, ако не прецакват силните мъже. Което също е възмутително и не го подкрепям, но не ме учудва!!! Обаче Миро с претенциите  си на силен играч е толкова жалък с това мишкуване, че ми се иска тук във Форума да няма такава цензура и да го наредя подобаващо!!!

#сезонанаКалин

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 08:44 от ROSHLA2006

# 1 595
  • София
Най-жалкото от всичко е, че принудиха един от играчите, дошъл с най-чисти намерения, да се раздава докрай на битките, да го прави само на елиминации. И му изтриха вечната усмивка. Това е нещо, което повечето хора няма да им простят.

# 1 596
Като почна епизода си записах какво иска да им каже продукцията:
Никакви стратегии не може да си правите, защото си ги правите без кръчмаря.
Малко по-късно Калин го каза същото разбира се без да уточнява, че кръчмарят е продукцията, но то всеки се сеща.

Всичко сте казали, някои хора ми опротивяха още повече.  Симона включително.
Новото е, че и Алекс започва да ми опротивява.
В спора с Чикаго,  сори Алекс но издишаш. Засукани  приказки поднесени мазно. Но пред мен не ловят дикиш.
Ако избирам кой да ми е съсед, избирам Чикаго.

Николетка - тъпа патица, но това не е ново

Миро как тъпо се изцепи за Калин.  Прайслес!

Видяхме и един от най-глупавите елементи във всички битки - по въжената стълба с въже под мишница.

Николета пада - коментара на Радка - грешката не е само на Николета, а  защото ни липсва синхрон.  Rage

Що се отнася до това че може би Калин се надявал на имунитет ама го било срам да си поиска - то е ясно че ако са решили да дадат ще дадат, и обратно - ако не са решили, и да искаш все тая.

В крайна сметка много хора се излагат в тия игри, да не кажа - почти всички, но нека не забравяме че най-много се излага продукцията. По много параграфи  - с глада, с необезопасени съоръжения, с неясни и променливи правила, с унизително отношение към участници, със стъкмистика, със това кого лансира и кого порязва.

# 1 597
Омерзена съм и не ми се коментира, не ми се гласува... Pensive

Моите двама любимци един срещу друг... Умни, свестни и можещи играчи ще се елминират, за да дадат път на... дори нямам сили вече да ги обиждам, те и това не заслужават.

КАЛИН Blue Heart ИВАЙЛО Yellow Heart, ако ни четете, искам да ви кажа, че повредата не е във вашия телевизор! РЕСПЕКТ, момчета!!! Имате лъвски сърца!

# 1 598
Ако е така защо прие 2 гласа, нямаше никакъв смисъл в това. Поне аз не го виждам, де

Ами Калин беше първи, 2 гласа купува, евентуално след него и Ивайло да купи 2 гласа, стават им общо 6 и пак има някаква надежда, ако останалите не купуват.
Но на Ивайло му откзаха 2-ри глас, поне това показаха. Просто Ивайло купи този 1 глас някак от солидарност с Калин, че той си даде неговите грошове и пак логиката отсъства.
Но има ли смисъл да се търси логика, още с "пленяването" на Калин всичко беше решено. Защо изобщо Калин няма имунитет както всички други новодошли в племе?! За да ги изправят един срещу друг направиха поне 3 много големи изключения от т. нар. правила на играта!
Не съм гледала елиминационната битка на 4-мата жълти с Кристиян, но явно тогава Ивайло е изтървал единствения шанс да пропусне Кристиян пред себе си и да отиде да отстрани тази Радостина, която разбрах, че цял елемент не е могла да преодолее и са й сдали наказание 2 минути. Че и с грошове са я дарили.

Единственият начин тези пари да стигнат до Калин и да се използват за отстраняването на жена от коалицията, беше да ги вземе от Ивайло като го бие (така прочетох тук в темата, че се случва). Другите също имаха грошове и ако ставаха 6 гласа, някой щеше да купи и пак коалиционно да са с повече гласове. Не знам защо се подлагаха така момчетата. Явно наистина са разчитали на някаква доблест след като няма имунитет....ама тяхна грешка, онези лешояди само това чакат.

Гледах битката тогава, на Крис много му пречеше жилетка, изглеждаше нелепо на терен (аз заради него почнах да гледам, че го познавам, не го казвам с лошо), Мирослав ги отвя, Радостина не мина особено честно...но си беше преди Кристиян и това е. 🤷‍♀️

# 1 599
Това, че шайката номинира Калин го разбирам от тяхната гледна точка. Обаче цяла седмица по арената се чуваше само - Давай, Калине! Дърпай, Калине! Тичай, Калине! Калин ще го прави! А на изолатора беше постоянно едно мазнене колко му се радват, колко е силен, как ще ги спаси.
Ами че кажете си му отначало на човека, че сте го взели за бушон и толкова. Нямаше да изглеждат толкова долни и противни.
Сега Калин ще се върне и другата седмица те ще загубят и териториалната, и номинационните битки. Без него четворката е пълна нула. С някакъв невероятен късмет или бутане от продукцията може и да спечелят едната битка, но едва ли пак ще се номинира само по един. Най-много ще се радвам, ако другата седмица трябва трима да ходят на елиминации от прословутата им коалиция. Дежурният ясно ще е Калин. Поне ще си спечели грошове момчето. 100 днес, 100 другата седмица. Просто на племенните битки трябва само да се разхожда по теренаи и да си почива. Никой не може да го принуди да играе.
Ех, ако продукцията не се месеше така грубо, колко по-интересно щеше да бъде. Ако силни играчи са нарочени от племето си и саботират битките, самите племена ще се усетят, че е в техен интерес сами да се опитват да отстранят слабите звена, а не да се опитват да ги пазят за гласове.

# 1 600
Възможно е да са искали имунитет и да са им отказали. Защото, Ралка каза на Ивайло няма как да ти дам два гласа и на другите трябва да дам. Ами дай им. И техните грошове да заминат. И идеята беше да нямат двамата повече гласове, а другите да не харчат.
ПекинА ще оправи работата. И я нагласи. Нанадолнища.

# 1 601
Четох тук преди да гледам епизода и не успях да се шокирам, пък и то е ясно какво да очакваш от антагонистите. Записаха и четиримата имената си в народния фолклор, ще са вовеки синоним на отрицателни качества, които дори не искам да изреждам. Единствено остава загадка, дали Радостина ще продължи да се жертва за Николета, или последната ще извади в някакъв момент сабите и ще я прецака. Надявам се този съвет беше обявяното от дидо безумие, защото главата ми почва да гради нови сценарии - Калин отказва да прави стратегии и го разжалват пред всички, обявяват, че ще е служебно номиниран до края на играта, а Пекин, Миро и сие се възмущават как му липсва чест. Не е спойлер, спекулирам си какво още могат да ни поднесат - като няма хляб, поне зрелища да се леят.
Самата мисъл три жени с напълнени деколтета, изложени на показ да говорят за феминизъм и силни жени е толкова нон сенс, че ме напушва на смях. А Мирослав е отделна вселена. Надявам се на следващ съвет Калин да номинира него, само за да видя физиономията му, как му става лошо и вдига драматично ръка да попипа челото си. Дано държи Пекин в джоба си кърпичка с амоняк, все пак е лекар Joy прочетох, че Мирослав припада като графиня, по заръка, и това ме преследва JoyJoy

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 08:40 от sunrise_sunset

# 1 602
Да. В крайна сметка - игра е - всеки иска да стигне напред. Не може да обвиняваш някой че като е по-слаб на игри е прецакал някого който е по-силен на игри. Но начинът по който говорят всички тия опротивели ми хора - както пред, така и зад гърба на конкурентите си - това е откъдето идва голямата разлика.  Щото в крайна сметка племената са временни, всички са ти конкуренти.  
Има изключително малко хора във всички сезони които не ми опротивяват с приказките си за другите състезатели.
Но тези малко хора (като Калин и Лапунов) доказват че не е невъзможно, въпреки глада/адреналина и т.н. да си запазиш човещината.

# 1 603
  • Bayern
Когато си изпратил двама от най-силните играчи да се бият помежду си, а ти си останал на зАвет зад жените Rage

# 1 604
Много ми е интересно мисленето на някои от тия, които се забъркват в коалициите на тоя етап, където е ясно, или го можеш, или на следващата елиминационна си вън.

Сметката е изключително проста, да вземем Калин като пример. Той има 2 избора:

1 Териториална, 2 за Съвет и евентуално 1 Секундант, след което го номинират и отива изнемощял на Елиминационна, което му увеличава шансовете за отпадане.

или

НЕ си дава зор за първите 3(евентуално 4) и отива що-годе свеж срещу някой по-слаб от неговото племе.

Не знам как някой би избрал първата опция. Че чак и му се сърдят, че им го казва директно. Пълен смях са тия хора.

Общи условия

Активация на акаунт