💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 66 163
  • 1 683
  •   125
Отговори
# 1 605
Радостина трябва да се благодари, че седя 5 седмици на блатото. Ако беше стартирала в племенната война, щеше да отпадне първите седмици. Сега додрапа почти до финал. Колко е гладувала там се съмнявам, но направо си мина по прекия път. И разбира се, влезе само защото игра срещу Дечо, Гордиенко и Коеджикова.
Николета съм сигурна, че е много горда от себе си, че е отмъстила на Ивайло и той ще отпадне преди нея. За какво му е отмъстила, само тя си знае. Или най-вероятно и това не знае.
Миро няма какво да го коментирам. Освен, че разбирам всеки епизод защо това е сезонът на 'силните жени'. Готвят ни жена победител в негово лице. Не, че аз така възприемам силната жена. Истинска обида за представителките на този пол ни показаха там, с изключение може би на Ръждавичка, която Томи и храната спасиха от хейта да стане новата д-р Пекин.
А Пекин играе целия сезон с як plot armor. Все нещо се случва да обърне нещата в нейна полза, все и се лепват верни коалиционни последователи. Със сигурност е наясно, че ако се държи за Мирослав и го бута към финала, и тя ще стигне по-далече. Иначе продукцията още на следващата капитанска ще и види сметката, като прати Дино срещу нея, за да и е по-гадно отпадането. Сега е по-вероятно ракетата носител на победителя да отстрани женомразеца в епичен двубой, в който той е с 15кг жилетка, бута 2 пъти по-тежка вагонетка, има допълнително препятствие по трасето и е стартирал с 5 минути закъснение.

# 1 606
Надявам се Калин да направи това, което обяви на съвета … че май на Николета не й беше важна територията ама замлъкна като чу заявеното от Калин Simple Smile
А Мирка си стоеше с присвити коленца и се подсмихваше Simple Smile

# 1 607
Когато си изпратил двама от най-силните играчи да се бият помежду си, а ти си останал на зАвет зад жените Rage
Слагайте в скрит текст тази физиономия, толкова рано вредят на храносмилането подобни гледки. Bowtie
За да спечели тази особа, за мен има само два варианта, единия- продукцията някакво нечувано удоволствие е изпитала миналата година с освирквания и овикван Император и много да искат да повторят сценария.
Втория, изобщо да не е бил в плана негова победа, но накрая от толкова скатаване и пестене на силите, докато други се трепят на всяка битка, накрая си е разгърнал всички пазени заложби.
В анкетата днес и аз нямам желание да гласувам, смятам че Калин ще спечели, но и двамата заслужават в пъти повече да останат в сравнение с всеки един от останалите четирима. И понеже наистина не мисля, че Калин ще го жегне по някакъв начин изолатора, искрено се надявам до обединението да си откарат там. Да видим колко дълго ще си остане зад думите Мирослав, как и за тях нямало проблем да издържат.

# 1 608
Лелеее, чак сега изгледах издънката на Миро и погледа, олеее ПОГЛЕДА на Калин. Но Миро погледнете, как се сви, хванал крачета, като виновно дете и чака мама да го измъкне от калта. Дънооооо!

# 1 609
  • На брега на реката
Онези жалки еуглени + чехълчето, няма да ги коментирам.

Калин грешно си направи сметката, без кръчмар.
Той очакваше, че ще дадат и на Иво 2 гласа за 50 парички и така щяха да имат 6 гласа, но не би.

# 1 610
Е представете си Мирко в едно племе с Генчо от сезон 4. Щеше да си го изхруска като за закуска.

Отделно от това. Аз се сетих за друг сценарии. Калин можеше да предложи някоя от четирите жени в жълто да му дадат част от грошовете си. Или какво, щяха да му откажат? Най-вероятно може и да е имало нещо такова, ама понеже са избрали протежето на сезона да е Канадчето, са може да са изрязали такъв момент. Не вярвам Калин да не се е сетил за това. От продукцията си режат и режат, показват това което им е удобно. Да бяха направили такава битка като да бъде дори за топ 8 например. Но да изгърмиш Ивайло/Калин, на фона на Николета и Радостина, които още са в играта...

# 1 611
Най-достойните 3 жени на финал!!!
За коя ще викате Joy

# 1 612
Пак излиза във фейсбука клипче от профила на Гизем с групичката на Мальовица. Млади, красиви, позитивни, само да ги гледаш и да се радваш.
Какво да обсъждам победителя Миро, защо му викат магнита, магнити ли е продавал? Какво общо има с Канада, че му викат канадеца? Такива, като него, отишъл, видял и безславно се прибрал, колкото искаш.
Пекин си изглежда нечистоплътна, външно и вътрешно.

# 1 613
Относно гласовете на Иво - Ралица каза, че ще му даде 2 гласа, но после и на всички останали ще даде 2 за 50, затова Иво се отказа от тая схема, в тая ситуация и коалицията щеше да харчи, нямаше смисъл. Но аз мисля, че все пак трябваше да се съгласи, та някоя от амебите да се изхарчи грошовете.

# 1 614
  • Дубай
Да ви кажа след снощния съвет, разбрах, че за да влезеш в едно състезание, като е всичко друго, но не  ѝ спортно реалити, разбрах, че трябва да си всяко  друго нещо , не и добър атлет...
На фона на Калин, Ивайло, да избереш тия бели птици...Ужас просто!
Тия хора схващат ли, че територията  им е  важна, защото те просто няма да  се конкурентноспособни на другите си опоненти. И смисъла какъв е, в крайна сметка пак ще си отидат само, че с 1 седмица закъснение.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 09:23 от I.V

# 1 615
  • Be realistic - plan for a miracle.
Надявам се Калин да направи това, което обяви на съвета … че май на Николета не й беше важна територията ама замлъкна като чу заявеното от Калин Simple Smile

Смени ѝ се цвета на лицето. Тъпото наистина очакваше, че ще ползват Калин по всякакви начини и той само ще се усмихва и ще вика "давайте". Явно толкова е свикнала с поведението на подлогата Мирка, че е решила, че всички мъже ще клякат по същия начин на тройката им с глигана и жабата.

# 1 616
Снощният епизод ще се помни. Не мога да изтрия от съзнанието си противната малка усмивчица на Мирослав. 🤮 РЕСПЕКТ за Калин! Дори и емоционален е прекрасен.! 💙
Всички сме наясно, че продукцията дирижира парада, но крайното решение за това как да играеш, как да постъпиш и какво да кажеш си остава на играча. И после всеки трябва да си носи последствията от своите избори. Така че дано да ги застигне всенародната “любов” . Заслужиха си я.

# 1 617
Когато Мирослав се самопредложи с половин уста да ходи на елиминация, за да изчисти срама си (не да пази жените), Кристиан се застъпи за него и каза, че не иска да го пращат в такъв отпаднал вид. Същият този безпомощен и припадащ, вечно на системи, индивид днес с най-широката усмивка заяви, че не му е проблем да е на изолатор. Е, бога ми, такова нахалство рядко се вижда. Дано залогът на Калин в събота е, ако го спечели, да се върне при Феномените. Разбиха му целия ентусиазъм за три дни.

И после Калин да прати при тях Сапунджиева...хахаха...ще падне голям цирк..
По скоро Симона. Заради нея Лапунов вече не е в играта. Калин не е глупав и е разбрал какво се случва, а сега в това племе му се разкри цялата картинка.

# 1 618
  • Bayern
Toзи поглед сумира целият епизод. Калин за миг прозря мижитурската същност на човека, когото досега смяташе за достоен опонент, и с право беше отвратен. Направо си е за корица.

И аз го искам този поглед на корица.
При толкова цветни персонажи можеше да бъде най-интересния сезон.  Продукцията в стремежа си да опази своите любимци  съсипа всичко за поредна година!
Довечера  Алекс пак ще покаже истинското си лице и ще нападне Сапунджиева, която никак не харесвам , но е грозно да нападаш някого, когато виждаш, че е най-уязвим.

# 1 619
  • София

Достойните, в най-достойни пози Triumph

Общи условия

Активация на акаунт