💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 67 509
  • 1 710
  •   122
Отговори
# 1 635
Ой, много им отива! И с този жълт цвят на екипчетата! Предлагам новото им име да е "Безмозъчни". И физиономията на Пекин след като Мирко се изцепи как Калин е следващия номиниран е достойна за корица. Милата - не е лесно да си лидерът на Безмозъчните...

# 1 636
Рошла, пратих очите на Дяволо, пък той както реши.

Да, този поглед казва всичко!

# 1 637
  • София
Няма значение дали Ралица ще разреши или няма да разреши.
Как ще знаеш, като не си опитал.
Много голяма грешка на Калин. Страх ли го хвана, какво не знам.
Язък.

Тук не съм съвсем съгласна. И мен ме е много яд, че Ивайло и Калин си дадоха грошовете за нищо. Но съм сигурна, че продукцията просто е искала да има дори минимална интрига на този съвет и съответната морална дилема пред коалицията и в частност Пекин, която да генерира още по-голям трафик от коментари и реакции. Ако не бяха харчили, резултатът щеше да е 5:2 и един от най-предвидимите съвети. Не че сега не беше, но поне имаше някаква макар и малка илюзия за шанс за обрат.

Ралица по никакъв начин нямаше да даде имунитет на Калин за 50+50 гроша. Дори да е поискал или щяха да го изрежат или да кажат, че в тази фаза имунитетът струва повече грошове. Ако продукцията искаше Калин с имунитет тази седмица, щеше да му даде такъв, както дадоха на Пекин миналата. След като дори не споменаха нищо подобно, поне от кумова срама на първия съвет, когато реално нямаше никакъв риск да бъде номиниран, значи продукцията иска Калин на битка тази седмица и то именно срещу Ивайло за по-голям драматизъм и като евентуална наказателна акция срещу договорките и “саботажа”.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 10:14 от Lorellin

# 1 638
  • Варна
сега почва сеира - ясно е че който и да отпадне другия няма да играе в общите битки и ще гледаме как кухите лейки ще отстраняват истинските играчи. Не забравяме и мотото на настъпаната блатна жаба - ''нищо не ми е важно освен че искам още една седмица повече в играта''. Спомняме си и джуката с цици разказваше как искала да участва в реалити ама в  БИГБРАДЪР трудно се влизало и я взели в Игрите  БЕЗ НИТО ЕДНА ТРЕНИРОВКА  и участието и както и на краварката , бабичката , Дечко ...показва че въобще трудните кастинги са мит.СЪвсем между другото се спомена и че снимачния ден е доооста по различно отколкото виждаме ние , вече се спомена че се снимат и  дубли. Да си спомняте за СПОРТНО САЪСТЕЗАНИЕ С РЕЖИСЬОР И ДУБЛИ ????

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 10:15 от peterky2002

# 1 639
  • В Града на липите
Моментът, в който Калин се сблъска челно с Интригите на волята и видя мръсната страна на играта.

Не ми хрумна, че са изрязали момента, в който той иска имунитет, но явно точно така е станало и сега си обяснявам по-добре ехидната усмивка на Мирко.
Интересен ще ми е изборът на Калин при кастинг битката, при условие че не е гледал предишните сезони и няма представа за възможностите на играчите. Иначе не се съмнявам, че ще бие Ивайло. Ако Иво не беше контузен, може би нямаше да съм толкова сигурна, но годините, сринатата психика и умората му вече си личат.
За снощи, каквото имах да пиша, го написах. Ще добавя само, че сценаристите си постигнаха целта: акумулираха голям трафик.
Алекс и Ръждавичка ме разочароваха заради Чикагото. Надявам се да им натрие възгордените носове.
Личи си, че изсмуканото от пръстите обяснение не е истина. Знаят колко е силен и искат да го отстранят навреме. Дино е контузен, Траян има проблеми на висящите елементи, така че са много по-лесни противници.

# 1 640
Значи толкова да ме е яд! Дали са питали за имунитет и са им отказали? Каквото и да е било, трябваше да ни го дадат. Сега си мисля, че Калин просто не е добър по математика и не успя да сметне, че няма никакъв смисъл да се купуват гласове, защото Пекин така или иначе ще изпрати него на елиминация.
Аз всъщност някак до последно се надявах у Пекин да надделее здравият разум, но уви. Направо е подигравка това, което се случва с Ивайло и Калин.
Много силно впечатление ми направи в края на играта, когато Алекс обясняваше за комплексните битки и че в такива едно сплотено племе може да покаже най-доброто от себе си, на Ивайло направо му се плачеше. Той милият за това си мечтаеше цял сезон, но извади възможно най-скапания късмет от всички.
 А Мирко немощният, дето едва си стои на краката от изтощение и орева орталъка, изведнъж се опери, щял да се справи на Изолатора без проблем, да не берем грижа, само някой от Калин и Иво да отпадне.
Че и с една мазна и доволна усмивка през цялото време. Направо ми се повръща от жълтата коалиция!
Калин много добре направи. 50 гроша него не го вълнуват. Искаха да проверят Пекин при равни гласове за кого ще гласува. Ако не го беше направил, след съвета Пекин можеше да започне да им обяснява, че е щяла да спаси Калин. Тя е по врътките и приказките. Сега лъщи в целия си блясък. Браво на Калин и Ивайло.

# 1 641
Аура на победител! JoyJoyJoy

# 1 642
  • На брега на реката
Каква аура, какъв победител, кви 5 лева?!?
Този мухльо седи като девственица.
Един клъчник има повече дух и излъчване, от този плазмодий.

# 1 643
Казали сте всичко, което мина през мен като емоция снощи. Само ще добавя, че Джаферович пред Вещицата от излотароа с устните-наденици, е малко, сладко зайче.
В къщи сме единодушни, че ако спечели мазният долен Тартюф - МирослаБ, ние ще сме дотук със гледането на ИВ.

# 1 644
Каква аура, какъв победител, кви 5 лева?!?
Всъщност: кви 2.55 eвро Wink

Снощи ми направи впечатление Д-р Пекин как каза на Ивайло: аз искам ти да останеш в играта.
Ми като иска, що гласува против него, а на предния съвет, като си хапваше,  му набута 2 гласа...

# 1 645
  • Буркина Фасо
Тук не съм съвсем съгласна. И мен ме е много яд, че Ивайло и Калин си дадоха грошовете за нищо. Но съм сигурна, че продукцията просто е искала да има дори минимална интрига на този съвет и съответната морална дилема пред коалицията и в частност Пекин, която да генерира още по-голям трафик от коментари и реакции. Ако не бяха харчили, резултатът щеше да е 5:2 и един от най-предвидимите съвети. Не че сега не беше, но поне имаше някаква макар и малка илюзия за шанс за обрат.
при 5:2  пак Калин щеше да е с/у Ивайло. запазва си 50-те гроша, които не му вършат работа при следващ съвет.
предполагам, че и двамата си изхарчиха грошовете за да изравнят резултата и Пекин да беше предпочела избора на Ивайло за противник - пъпчивата.

# 1 646
  • София

при 5:2  пак Калин щеше да е с/у Ивайло. запазва си 50-те гроша, които не му вършат работа при следващ съвет.
предполагам, че и двамата си изхарчиха грошовете за да изравнят резултата и Пекин да беше предпочела избора на Ивайло за противник - пъпчивата.

[/quote]

Това е ясно. Даже ако бие Иво днес вече щеше да има 200 гроша. Но според мен са се надявали или Пекин все пак да гласува срещу Радостина, знаейки, че тя самата е на дъното на тази коалиция при следващи две изгубени номинационни битки, или поне да бяха принудени и онези да изхарчат някой грош, което щеше да стане ако Ралица беше дала и на Иво два допълнителни гласа срещу същите тези 50 гроша. То с тези избирателни ценоразписи за различните играчи как да градиш стратегия.

# 1 647
Мирослав завинаги ще го запомня с гадната подигравателна усмивчица на съвета. При жените поне си личеше, че с нежелание и срам гласуват така, а при него прозираше перверзно удоволствие. Имам чувството, че мрази Калин, постоянно го гледа с някакво високомерие.

Сега с изгонването на Томи, Радостина май за първи път в тая игра наистина започна да слабее, вчера я гледах, че е станала доста стройна...😁

Искам да попитам по-запознатите - като гледам предаването на запис/по-късно, за да превъртам рекламите, това брои ли се в рейтинга? Искам да ощетя продукцията, та дори и с малко. 😩

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 11:03 от ts_mira

# 1 648
Колкото до Ръждавичка - един дол дренки са с ПекТин. Тя затова ѝ се дразни, защото адски си приличат, пък и щото я побеждава в битките.
Забрави Ръждата как плюеше по Алекс - сега са първи дружки двамата и сочат хора, които се раздават до кръв на арената като Чикагото. Но гологлавият сега пък Сапунджиева му пречела, че е намусена. Нещо много си повярва той, ама и Рала му вдига акциите. То хвалби, то чудо. А Сапунджиева вече се усети, че е допуснала грешка да се коалира с подлата Пекин. Щом се застъпи за Траян. Мил човек е и тя - не е за там изобщо.

# 1 649
  • Be realistic - plan for a miracle.
Имам чувството, че мрази Калин, постоянно го гледа с някакво високомерие.

Мрази го, да, и не го гледа с високомерие, а с чиста пресметливост и злоба.
Просто Калин е това, което Мирослав никога няма да бъде и го знае. А това озлобява много.
И в най-лошия си ден, Калин е десет пъти мъжа, който Мирослав някога ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт