💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 74 280
  • 1 879
  •   363
Отговори
# 1 740

Искам да попитам по-запознатите - като гледам предаването на запис/по-късно, за да превъртам рекламите, това брои ли се в рейтинга? Искам да ощетя продукцията, та дори и с малко. 😩

Както и да гледаш и дори да не гледаш, не влияеш по никакъв начин на рейтинга.

# 1 741
Накарахме ме да си върна Гала, която не гледам от години … тази Михаела , ако не е наясно дано да прочете тук, нито е била някога умен нито запомнящ се участник … а като треньор не виждам на какво е обучила протежетата си … освен на скатавки и мръсни номера !!

# 1 742
  • София
Миро е от онзи тип: Добро момче, възпитано, винаги поздравява.
Само да не забравяме, че и убийците винаги ги описват точно с тези думи. Joy

Аз съм навита да бойкотираме предаването. То тази продукция няма да се научи, ако не я ударим по рейтинга. Всяка година едно и също. Имам чувството, че нарочно го правят - избират възможно най-недостойния /с малки изключения/ и неистово започват да го бутат напред, за сметка на кадърните, раздаващите се и заслужващите, само за да ни дразнят и да шумим около нечестната игра и скандалните решения.

# 1 743
След Сезон 7 абсолютно никоя жена не трябва да се записва при Михаела да я тренира. Освен физически нищо да не става от нея, ще обере и народната "любов" като най-анти учасник в сезона чрез женски коалиции.

Михаела е дъното на дъното като треньор на Игри на Волята!

# 1 744
Погледнах в Уикипедия пише,че финалът е на 5.12.Тогава е и финалът на друго предаване по БТВ Laughing

# 1 745
Дано Калин осъзнава, че му изписаха веждите като го преместиха при жълтокоремните бумки. Цялата му откровеност, кадърност и адаптивност се виждат във всеки епизод. Преди го гледахме в 5% от времето, сега в 50 %. Няма как да се оплача, макар и да виждам, че се мъчат да угасят слънцето. Изваден от зоната си на комфорт, той само блести повече. За ужас на другите в жълто, контрастът между него и тях ги прави да изглеждат още по-жалки.

# 1 746
# 1 747
  • София
Момичета, спомням си аз като го последвах бяха само до към 2 хиляди последователи.. Преди седмица и малко му бях отворила отново ИГ бяха 4700 и сега гледам за около седмица са станали удърна бройка - 12.4хил. Много му се радвам на момчето, ей така се прави. Спечели гласът на хората, а онея мижитурки дано да ги плюят по улиците....  Като видях тази Радостина какъв тон му държи на Калин направо има късмет, че не съм там. Такъв да съм и завъртяла..... 😅

За около час вече са 12.5 хиляди
  Аз  съм една от тези.. Даже преди малко си свалих ИГ и едно от първите неща беше да го намеря и последвам.

Охх..Мирослава Пекин ме изплаши Laughing

# 1 748
Така си представям демонът под леглото ми Joy

# 1 749
  • Буркина Фасо
на китайката целите цицки ли са изографисани? Grinning

# 1 750
Ако си спомняте миналата година продукцията направиха същият номер със Светлин и Добрин..... Дори след това се хвалиха с рейтинга си, че е бил скочил.....
Както казаха някои момичета, позитивното в цялата тази ситуация е че Калин не само ще бъде разпознаваем, но и ще му се радват и много рекламодатели ще го търсят което ще е доходоносно за него.

# 1 751
Калин направо да го правят рекламно лице на някое прясно мляко. Само него ще купувам.
Идеален е за модел момчето, няма как да се отрече. А ядосан, сериозен е поне 10 пъти по-въздействащ.

# 1 752
Аз си мисля, че е възможно Калин да отпадне. Защо всички тук са толкова сигурни, че ще остане? Чух, че той казва, че Иво гледа само как да го прецака по време на елиминационната битка.

# 1 753
Калин направо да го правят рекламно лице на някое прясно мляко. Само него ще купувам.
Идеален е за модел момчето, няма как да се отрече

Не мога да си спомня името, но имаше един такъв персонаж в предходна година, който постоянно мажеше филий с маргарин. 😀😀

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 19:11 от Mimii23

# 1 754
Гледам стори на Иво че май е отказал да участва в  подкаста  след игрите с Ваня,с това става ясно че губи,и евала че отказва да бъде част от тази пародия!!Време е все повече играчи да си отворят устата без значение договор или не.🥲

Общи условия

Активация на акаунт