🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 15 050
  • 444
  •   27
Отговори
# 435
Слънцето на Родос пече, не пече,
Красимиръ пере ли пере...
Cucurbita pepo не е ли тиква на латински?
КрасимирЪ, ти ли си?

# 436
Защо му викате Житомир на онзи плазмодий? Пропуснала съм.

Мис “достойнство” под розовия парцал е с гащЯ (повод за обуе такива), та не мисля, че сме ѝ видяли капсулата за пране. Инак, най- милото ѝ според мен е китеникът на главата. Е, след уж оригиналните гривни, разбира се.

Типичен женкар! Не отказва на никоя!

Ще те поправя. ЖаЛкар е.

# 437
Защото, каза че трябвало да раздава жито за участничките над 30. Явно за него са пред умиралка Joy

# 438
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Киара,Красимир и Анна дават ли обяснение за последните епизоди и въобще коментират ли предаването?
Не ги следя и нямам идея.

Аз на мястото на Киара щях да съм много унижена. Пере в банята с едната,после се изнизва по терлички при другата и откарват 3 часа на плажа. Какво правят толкова време там?
Има ли целувки,това онова? Щом са с микрофони,значи поне звук може да имаме (ако не и картина).

# 439
Слънцето на Родос пече, не пече,
Красимиръ пере ли пере...
Cucurbita pepo не е ли тиква на латински?
КрасимирЪ, ти ли си?

КрасимирО и латински...?!

# 440
Моля споделете къде Виктор е плюл по Денис? - в кое предаване, соц.мрежа или подкаст?

# 441
  • София
Ох, ужасно противно е всичко. Красимир се чуди дали се излага или излиза плейбой. Joy Не, палячо е. Киара и тя. Много фалшива, уж страда после на плажа, влюбен бил в нея, пък пере с другата. Шермин няма нужда да я обсъждам вече. Писна ми от тях. То няма и какво друго да дават вече. Само скандали и простотии.

# 442
Вече доста разсеяно го гледам. То и без това все едно и също.

"Милионерът" кон, за когото няма закон - според мен сериозно има нужда да поговори с някого за тази своя силно изразена несигурност, която прикрива зад "милионите", които сънува.

И аз мисля, че Киара се унижава, но не бих могла и да й съчувствам вече. С Шермин ще се избият за точно пък този господин, който е абсолютна фурнаджийска лопата и долен клюкар. Това неговото е направо страшно за гледане. Мен лично даже започна да ме потиска какво прави. Такова лашкане в мисли и решения, като си го представя в живота, ми се повръща. Самата Киара също ми е ужасно хлъзгава. Та, като цяло най-вероятно ще са по-съвместима двойка. Отвратително нерешителни, говорят едно, правят друго и после пак същото. По-добре кречетало като Шермин, отколкото такива хора, на чиито решения не може да се разчита дори и за ден-два.

# 443
Той ѝ е казал, че е влюбен, за да му пусне и тя на плажа. Дали е имало пране между Краси и Киара? Какво ще си говорят само до 5 сутринта?

# 444
  • София
Поне да беше някакъв красавец Краси.
Аз наистина недоумявам как може да се вдигат акциите на толкова тъп и неугледен човек.

Общи условия

Активация на акаунт