🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 17 174
  • 482
  •   77
Отговори
# 450
Много си отива даже. Руса жена с червена рокля = класика.
Минуса тук е, че и се вижда бельото.

# 451
Красимира се притеснява толкова силно как ще излезне пред публиката, а по-голяма излагация от мъж, надали е имало скоро по ТВ. Най-големият женчо и п*тьо.

# 452
Красимира се притеснява толкова силно как ще излезне пред публиката, а по-голяма излагация от мъж, надали е имало скоро по ТВ. Най-големият женчо и п*тьо.

Само дето в очите на по-голямата част мъже излиза голям пич. Мина половината каст вътре, щото 100% и Киара е под ножа, и то само с уж чудене коя да избере. А женичките , милите толкова тъпи, че решават че със секс ще бъдат избрани…
Та, в очите на мъжете в голямата работа, а него това го интересува. Гаранция

# 453
Не мисля, почти не познавам мъже които гледат това предаване, но малкото за които знам му се подиграват и му казват точно п*тьо. 😄

# 454
Киара се натискаше ония ден с някво младо момче приличащо на петър в едно заведение до  нашата маса, краската го правят на шут 😂

# 455
10 години по-късно : Красимиро още мисли. Искам Радо да даде роза на Шермин и тя да му бие шута на мислещия, даже тя не заслужава такъв плазмодий. Вече става негледаемо от тъпоъгълника.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 09:38 от Serene__

# 456
Най-много би ме изкефило, ако и двете - Шърман и Киара му бият шута и увисне от два стола на земята.

# 457
Абе КраТун путьо бил, жалкар бил, не знам какъв бил, ама човека просто си изкара сезона на секс инклузив. Ядене, пиене, пране, нека му е зле. Не му дреме за нито една от двете перални, както и за първата пералня с която сложи началото на препирането, важното е да има кекс и секс. Нерешителен бил, не е нерешителен, просто не му дреме и се почувства като дете в сладкарница - толумбичката или баклавичката, ама не може ли и двете, ами както се оказа - може. Яж и не му мисли, няма да се жениш нито за единия, нито за другия сладкиш, ще изядеш, ще изс&реш и ще ти мине мерака. Той не е влязъл за любов, там никой не е за това, тъй, че можеше да мине и без измислени драми, но пък явно не искаше да се изтипоса ачик-ачик, че е тръгнал на курорт с екстри. То не, че не се вижда, но друго си е да се направиш уж, че ти дреме. В кратце - налудува се момчето, взе си петте пари от курорта, мисията изпълнена. Туй то! Sunglasses

# 458
За мен червената рокля е супер кичозна, а с този цвят на косата изобщо не ѝ отива.

Признай, че ѝ завиждашЪ. 🤣

Червена била роклята, аз защо съм я взела за разова, не знам. ☺

# 459
Абе КраТун путьо бил, жалкар бил, не знам какъв бил, ама човека просто си изкара сезона на секс инклузив. Ядене, пиене, пране, нека му е зле. Не му дреме за нито една от двете перални, както и за първата пералня с която сложи началото на препирането, важното е да има кекс и секс. Нерешителен бил, не е нерешителен, просто не му дреме и се почувства като дете в сладкарница - толумбичката или баклавичката, ама не може ли и двете, ами както се оказа - може. Яж и не му мисли, няма да се жениш нито за единия, нито за другия сладкиш, ще изядеш, ще изс&реш и ще ти мине мерака. Той не е влязъл за любов, там никой не е за това, тъй, че можеше да мине и без измислени драми, но пък явно не искаше да се изтипоса ачик-ачик, че е тръгнал на курорт с екстри. То не, че не се вижда, но друго си е да се направиш уж, че ти дреме. В кратце - налудува се момчето, взе си петте пари от курорта, мисията изпълнена. Туй то! Sunglasses

Като цяло съм съгласна, но от всички участници за този най не ми е ясно защо точно е влязъл 😆 Много е не на място там!

# 460
Добре де, тия 2 минути в банята дали бяха пране? Краси много слаб любовник ще излезе....
Някой нагоре беше написал, че Киара е като момиченце, за мен тя е.
На 25 години не вярвам да припада от любов по този застаряващ любовник. И според мен играе отново театър, за да изгонят ТерминаторО. Блага сама го каза, че такъв план имат.

# 461
  • Вестерос
Ужасна е роклята.. Като на пазара за булки, ама възрастни. И тези цици все на показ, блякс

# 462
Тя ШерминЪ друг тип рокли няма.

# 463
Снощи както се бяха наредили Шермин, Лили, Радо, Тишо и Викито ми приличаха на актьори в индийски сериал- да не кажа нещо обидно, сещате се Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 10:03 от Lotus32

# 464
Бе те тия всичките участници в тез риалити формати, ако ги вкарат в някой сериал, ще избият рибата и ще занулят рейтингите на останалите бози. Много актьори в таз наша малка България, много нещо. Голямо театро, голямо чудо.

Общи условия

Активация на акаунт