🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 20 141
  • 540
  •   67
Отговори
# 510
Гледам, гледам и си викам, чакай да питам тук.Тия вЕрно ли се задоволяват в банята?! Т.е.тя го задоволява. Явно е вЕрно.

Перат, перат.
Я виж, че КасимирЪ като излезе, се чудеше къде да си простре банския. 🤣

# 511
В момента съм на лаптопа и отстрани на темата ми излизат реклами от Тему - обувки, гривни (Шермин от там ли си ги купува?) и нещо като маска-уста като устните на Габи. Много тематични са повечето предложения, особено оградените, хаха Smile.

Да и на мен се изливат същите реклами

# 512
Леле мале! КрасимирЪ само се прокашля и кралицата става, тегли една ръчна и си ляга. Със същия " финес" с който си налива чай.
   Много ми е странна Виктория. Как изобщо може да си причинява такова унижение?!

# 513
А след като не виждаме (, а аз и не чувам явно Laughing ), защо всеобщото мнение е, че в банята Шавармата облекчава чичо Краси, а той нея не?

# 514
Ами може и така да е.

# 515
А след като не виждаме (, а аз и не чувам явно Laughing ), защо всеобщото мнение е, че в банята Шавармата облекчава чичо Краси, а той нея не?

Според мен тя е незадоволима! SmileSmileSmile

Аз да ви каже вече започвам да я съжалявам на моменти. Колкото и да показва, че е над нещата онази вечер като и казваха, че Краси ходи вечер при Киара не успя да си прикрие емоцията. Според мен и тя е като всички, но защо иска да се прикрие и да се прави на нещо, което не е само тя може да каже. Мисля, че дълбоко в себе си наистина иска някой да я обгрижва и обича. Просто вътре не подходи от самото начало както трябва и така си остана с Краси.

# 516
Аз съм много скептична за банята. По-скоро го намирам като режисьорска интрига, да си мислим, че нещо и какво точно се е случило. Много други обяснения може да има за това влизане/излизане.

Днес ли ще раздават рози?

# 517
Според мен и тя е като всички, но защо иска да се прикрие и да се прави на нещо, което не е само тя може да каже.
Защото иска да създава точно впечатлението, което създава. Пажът й Радо се изказа за нея като за "непоклатима" на атаки или нещо подобно и точно това е нейната тактика - да го играе непреодолима стена, в която се разбиват на пух и прах всякакви провокации и критики.

# 518
Едва ли е предполагал с колко кофти имидж ще излязат от предаването.
За Йовица не знам, но Фифи се хвали в инстаграм, че “адски много колаборации отказва”. Харесвана е според мен, просто тоя дришо съсипва всичко около нея.
Аз й симпатизирам, като изключим това онова.

И Шермин се хвали из социалните мрежи с какво ли не, ама....
За Филипа не бих се учудила, ако е вярно. Като цяло е хубава, има излъчване и най-вече не си е заличила индивидуалността с корекции. Определено има нещо интересно в нея. Дано добре да осребри участието си. И, ако наистина е разкарала тоя нечистоплътен паразит - още по-добре за нея.

Относно прането на Краси и Шермин - аз мисля, че изобщо не перат. Нито на ръка, нито по друг начин. Според мен Шерката влиза в банята, докато КрасимирА е там, защото знае, че има камери в спалнята и иска да го изкара, че все едно правят нещо. Ако случайно Краси остане с Киара след предаването, знае, че ще го излъчат. Затова и нарочно излиза от банята с уж леко разтворен халат и чак в спалнята започва да го подръпда и да го загръща на гърдите. Интрига да има. Честно казано това ми хрумна чак след снощното влизане в банята. Защото е абсурдно двамата да са "прали" в банята и веднага след това тя да си легне, а Краси да й каже, че отива при Киара и да се прибере след 3 часа. Първият път, обаче и аз се заблудих.

# 519
Според мен и тя е като всички, но защо иска да се прикрие и да се прави на нещо, което не е само тя може да каже.
Защото иска да създава точно впечатлението, което създава. Пажът й Радо се изказа за нея като за "непоклатима" на атаки или нещо подобно и точно това е нейната тактика - да го играе непреодолима стена, в която се разбиват на пух и прах всякакви провокации и критики.

Ама то провокациите започнаха от нея и то към приятелките и. Понеже и казали да не мърля. Тя оттам се озлоби към Дениз и странно, че пък и Кристина беше в разговора, но на нея нищо не казва или поне няма компромат относно нея. Те и тези за Дениз са само Чух от един приятел- тя реално доказателства няма, а само казва и за тая разбрала и за оная разбрала. Или давай доказателства или не се изказвай по слухове само.

# 520
Май е от Банишора😉/Сф това/
Майна е, а в Банишора очевидно е на квартирка.
Това кофти квартал ли е?
Не. Много приличен даже.

# 521
Как да не правят нищо, първият път излезе с мокри гърди от банята.

# 522
Пуснали са малък откъс от днешния епизод, в който Лили обижда Радослав пред всички и казва, че такъв лицемер не иска в живота си. Лили, направи едно хубаво нещо, откажи му розата!

# 523
Значи да свършва вече това риалити, че ще ми нанесе дългосрочни травми Joy Чета си сега една статия с предложения за Черен петък и гледам реклама на перилен препарат за 140 пранета - и първата ми мисъл беше: Я, почнали са да продават презервативи на едро Satisfied

# 524
Аз пък хем се впечатлих, хем съжалих Шермин, като видях с какъв отработен, стоически и леко отегчен език на тялото вече три пъти става от леглото и безропотно се запътва към банята. Няма едно излишно движение. И после каменното изражение, с което се връща в стаята и се пооправя. Ни помен от емоция се прокрадва, нито свян, нито притеснение, колебание, вълнение, удоволствие, палавост, нищо.

Общи условия

Активация на акаунт