🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 41 721
  • 1 106
  •   96
Отговори
# 720
Да, ако имаше правилното отношение и не изглеждаше безпределно отчаяна и аз мисля, че имаше шанс с Тихомир. Ако поддържаше външния си вид, ако не го обсебваше, ако се държеше на положение и беше мила, приятна и забавна той щеше да клъвне. И без това там никоя не му е грабнала до момента вниманието дотолкова, че да иска да е с някоя друга. Виктория можеше да го привлече със спокойствие, лежерност и чувството, че той е този, който избира, а тя да си го манипулира, но обсесията и по него и изигра лош номер.

# 721
Виктория изглеждаше много добре тази вечер. Аз не я намирам за грозна и имам чувството, че нарочно се прави на такава с безумните дрехи и панделки. За нея би било най-добре да работи повече над себе си и да не бъде толкова токсична, защото това се връща като бумеранг към нея. И аз мисля, че  Тихомир я хареса в началото, но тя го отблъсна с държанието си. Не знам дали би било възможно да имат истинска връзка, защото за него всички хора, които са по-възрастни от него са му баби и дядовци, а и той не е имал сериозна връка досега.

# 722
Заради спокойствието на дебила КрасимирЪ и женската суета на Киара, заради нараненото его на Дениз, която всъщност е сивият кардинал на този триъгълник, трябвало Шермин да излезе. Ами не! Да излязат заспалите, сеирджиите, а не главни герои, за да се осигури комфорт на интригантите. Шермин е повече от ясно че е пациент, но съзнателното поведение на КрасимирЪ, Киара, Дениз, Виктор ги прави в моите очи най-отвратителните персонажи на този сезон.

# 723
Още съм на една трета от вчерашния епизод и Крастамир едва го издържам... Чуди се как да се отърве от Шерм и да прехвърли цялата чернилка върху нея. Лъже Кера яко - не били го гушкали, неутрално било... Слушам свалката им "ала четвърти клас". И двамата лъжат.

Аз също не можах да го догледам. Но помня едно нещо - приятелчето на Ани - Радо, след срещата с нея каза, че тя е много добра компания, но не е за сериозна връзка. Директно си я изкара компаньонка, ама сега й се пише приятел. Иска и той да я мине, ясна е работата.

# 724
  • Край морета северни и южни
Шермин няма как да ми стане симпатична с този характер, но външно вече не ми е чак толкова гротескна както на повечето. От нея единственото позитивно е да си взема малко от държанието й като отивам на интервю за работа. Grinning

# 725
Точно така е за Виктория, като св постарае да се облече по-женствено, лек грим дори си е много добре изглеждаща даже. Просто тя явно не е такъв тип и най-вече и пречи ниската самооценка, която има заради миналото и нападките колко е грозна и тн. Даже ми харесва повече от Гергана, Хени и Лили.

# 726
Дързост и красота, епизод 562566 "Красимиро още мисли..."
Шермин е едно наранено, объркано момиче, чак ми е жал вече за нея.

# 727
Не всички сме съвършени. Няма как всички жени да бъдем красиви. Каквото ни е дала природата.
Проблемът при Виктория не е дали е красива или грозна, а поведението й. Тя е обсебваща. Впива се като кърлеж в един мъж. Това мъжете не го харесват. Когато усетиш, че определен мъж не те харесва и обича, прекрати всякакви взаимоотвошения с този мъж, за да запазиш достойнството и честта. Една жена не може да направи връзка с този определен мъж.

# 728
# 729
Блага е доста глуповата ,плюс и интригантка.

# 730
Гледам на запис. Получавам дежа вю вече с тия уговорки на Краси относно раздаването на розите… тоя Радо нормален ли е като казва, че Киара нямало да му откаже роза?! Тя не го понася, ама ще вземе розата, много се съмнявам.
Киара можеше тя да му седне в скута на Краси, ама изпусна момента.
Чакам с нетърпение да махнат Шермин. В спойлерите казаха, че ще си ходи, но не знам дали ще е този път.
Обаче по нея всичко изкуствено - коса, лещи, уста, скули, нос, мигли, гърди… ужас някакъв. Била имала нещо славянско, ми не, имаш нещо циганско. 😀

# 731
Щеше да е интересно, ако Краси даде роза на Ана, а Радо на Кира и тя му я откаже. Дали Красун щеше да хукне и нея да връща?

# 732
Гледам на запис. Получавам дежа вю вече с тия уговорки на Краси относно раздаването на розите… тоя Радо нормален ли е като казва, че Киара нямало да му откаже роза?! Тя не го понася, ама ще вземе розата, много се съмнявам.
Киара можеше тя да му седне в скута на Краси, ама изпусна момента.
Чакам с нетърпение да махнат Шермин. В спойлерите казаха, че ще си ходи, но не знам дали ще е този път.
Хаххаа и когато Шермин я види, че е седнала в скута на Краси, щеше да полудее.
За Блага пропуснах. Не знам на кой кадър беше, но се видя, че е на 35 години. Нали на толкова беше. Никой не може да избяга от остаряването, колкото кремове, серуми и т.н. и гримове да си слага, за да прикрие чертите на остаряването.

# 733
Виктория на синхроните снощи също изглеждаше добре. Не беше нацапотена и топлите цветове, пастелните много й ходят. В бледо розово/лилаво беше, пусната, небрежна и чиста коса .. без грим и гадни червила. Нищо й нямаше. Докато не проговори.

# 734
  • SF
А интелигентната Шермин и Притесненият как ще изглежда навън са провели нощта заедно.

Общи условия

Активация на акаунт