🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 41 021
  • 1 085
  •   92
Отговори
# 1 035
Моя прочит е, че Ана отказа роза, защото беше напълно наясно накъде вървят нещата. Наблюдаваше как Кратун точи лиги по Киара, както и че цялата група се опитва да ги събере, а нея да разделят с Красимир. Знаеше, че той се колебае и не е категоричен, че иска да е с нея. Затова тя се отказа от него. Не мисля, че й пукаше дали Кратунчо ще напусне с нея или не. За нея беше важно да покаже, че "кралицата" не приема подаяния и няма да бъде резерва на един глупак. Също така, когато Радо даде роза на Киара, веднага й светна, че Красьо стои зад този план и иска да запази и двете. С всичките й кусури, Шермин е умна, а не завеяна патка като Киара. Хареса ми как си тръгна.
За Кратун мисля, че е страшен използвач, той е истинското зло в тази тройка, а не Шермин. Киара е смешна и жалка.

# 1 036
КрасимирЪ имаше избор от няколко жени без роза. Можеше да остави Лили или Гери, ама не - Анчето и то след като сключи сделка с онзи, дето все не мога да му запомня името. Щото щяла била да дигнела скандал. Ми какво ти пука, тя заминава, бе къзъм. Лили, ако не друго, поне е доказала, че не възприема "стратегическите" рози като нещо друго. За Гери не знам, не съм гледала нейния сезон, нямам впечатления що за птица е. Много начини има как да се отиграе ситуацията, той избра най-загробващия го, а после празнува освобождение от шерминско робство. Нелепа история. Колкото и да са се излагали разни бръмчалки, такова чудо като красимириното не е имАло. Мже би третия ерген, ама и негови сезон не гледах, та само съм чувала. Пий, Краси, пий, че с тая Репутация, доста градус ще ти трябва.

# 1 037
Пуснах Чакалкаст с Анна Мария,още в интрото тя казва,че Петър си е имал приятелка от 6г.и изобщо не му пукало за Кристина.

# 1 038
  • Край морета северни и южни
Имам чувството, че сега като дойде миската Галена еди-коя-си Краси ще избира между Киара и нея и пак ще има триъгълник... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Така както го е подкарал може да влезе и във втория сезон "Любов в рая", да пробва с нова реколка бръмчалки. Grinning

Може и да не е глупав всъщност - така както играе нерешителен така вече има Анна в тефтерчето с бройките. Сега може и Киара да се озове там. Бат Красьо гони бройки, от мен да знаете!

Мъж, който играе с женски похвати, за да постигне типично мъжката цел да мине някоя. Интересен персонаж.

# 1 039
Влиза Галена Назърова, мернах я в промото. Топ мацка. Ако никой от мъжете вътре не и се навие значи са някакви евнуси. Сигурно Радо веднага ще атакува.
https://www.instagram.com/nazarova_galena/

според мен Галена тотално ще извади Красимир от равновесие, а Радо с удоволствие ще напътства новосъздадения триъгълник. От профила на Назърова - „Бях там, където любовта обещава вечност, а съдбата има други планове. Една игра на чувства, едно сърце на ръба и една надежда, която остава последна.. Понякога животът те поставя на място, където сърцето ти говори по-силно от разума. Там, където усмивките крият буря, а погледите разказват истории, които никой не смее да изрече. Сред слънце, усмивки и тихи признания… открих място, където любовта избира своя път. А моята история? Ще я разберете съвсем скоро, когато екранът ви я прошепне“.

# 1 040
Той обясни вече, че иска тя да остане, но да не бъде с него. Просто му беше жал да не и даде роза, за да я остави вътре. Красимир може да е тъп на пън, но ми изглеждаше жалостив и миротворец. Анка видя, че той се държи студено с нея и се измъква да ходи при Киара. А Радо не даде на Шермин, защото го беше страх, че тя ще откаже и трябва да си тръгне и той и затова се разбраха хем така да останат и двете хем Краси после да си е с Киара. Анна видя, че ако не е Краси тя няма вече с кой една дума да си каже, защото омаза къде каквото можа като отношения.

Днес дали са ги давали в ПО?

# 1 041
Лили Естер е с изключен телефон от вчера и не се е явила в Преди обед.
Доста добри анализи в Преди обед. Никой не вижда дОсТоЛеПиЕтО на Шермин.

Тишо е ясно защо избра Виктория - Гергана е дори по-възрастна от Виктория, няма смисъл да се закача за друга стара участничка на 30+, която не харесва, по-добре да си стои с тази, която харесва него.

Класически Бат Красьо: Даде роза на Шармана да остане. Тя му откаже. Вика "ураа, отървах се, злото си тръгна" . Радва се, вдига тостове, пее "гадже, гадже, имам си гадже" . Не се сетил, че може да даде розата на "гаджето" 😏
Класическа Кирара: Цяла нощ Радо я нарежда, тя не спира да го плюе. Даде й роза, грабва я. Любимият й пък даде розата си на друга, а тя го отреже. Спаси го продукцията. Китара се радва, целува го, пее опиянена от щастие " гадже, гадже, имам си гадже" Не го пита що не получи роза от него 😀
Фамилия Тъпомирови
Фамилия Следващи насоките на Радо Тушев. Всичко завърши както искаха, но го направиха по начин, по който да не е същото като предния път.

# 1 042
Тестът на Краси проработи! - Киара взе розата на услужливия Радо. Хубаво и подсказваха да не взима. Може би тогава Краси щеше да и даде а Анна да си ходи без роза. Но предполагам, да са се разбрали предварително с предаването, за да оправят имиджа на Анна, пак биха по имиджа на Киара. Но карай да върви.

# 1 043
  • SF
Пуснах Чакалкаст с Анна Мария,още в интрото тя казва,че Петър си е имал приятелка от 6г.и изобщо не му пукало за Кристина.

Да де, ама сега тези неща са малко жълти клюки. Няма как Ана Мария, Мария Терезия, Мария Луиза, Гери, Мери и Бери да знаят  каква приятелка е имал, къде му е приятелката и за кого колко му пука.
Факт е, че с леля Кристина не са хармонично изглеждаща двойка, но колко такива около мене познавам - тя слабичка, той пълничък, тя нисичка, той висок, тя на 35, той на 31... пък си живеят.
Ана Мария и тя е малко всичко мога, всичко знам, аз професор съм голям!
Добре, че в Трейтърс я гледах, за да се сещам коя е тази, която така казала в един подкаст. И там уж всичко знаеше.

# 1 044
те и за Алек от третия сезон говорят ,че е бил с приятелката си по време на снимките ,а не е вярно ,т аз нямам доверие.

# 1 045
Спя по-добре, когато не гледам вечер, а на запис предаването.😁 В този смисъл, тъкмо го изгледах и съм доволна. Тази Ана какъв налудничав поглед вади, пръскайки злоба на синхроните. И друг път са я давали как впива поглед, точно на мръсна ци…нка ми прилича. Пфу халал да й е, да се маха.
Промото за довечера - следващата подобна е Виктория …по-класна от нея, нямало да намери.
Боже Господи, събери си версиите. Много е лошо, когато човек няма адекватна самооценка.

# 1 046
И аз не вярвам да е бил обвързан Петър, това предаване се снима точно след приключването на Ергенът, когато Николов и цялото БТВ беснееха, че Даниела е била обвързана, не вярвам да са го допуснали това. Отделно и тук не е като С1, където Виктор беше обвързан (доказано тук от нас), но пък беше главният герой и натрупа много слава. Коя жена ще търпи мъжът ѝ да се обяснява в любов на друга за 30 секунди екранно време.

# 1 047
Чакам да се обоснове АМ,откъде го знае и т.н.,но подкаста е 2ч.и 30 мин.
Няма да е първият участник влезнал в любовен формат,въпреки,че е обвързан,просто преди бяха ергенки.

# 1 048
  • here and now
АМ може всичко да говори. Големи напъни за известност от нейна страна. Пък мен лично, точно Петър грам не ме интересува..И две да са го чакали отвън все ми е тая..
За Тъпица би било по-интересно, че демонстрациите са му много големи, но другите не преиграват толкова...

# 1 049
Гледам всички подкасти на Анна-Мария и забелязах нещо при нея: тя много обича да демонстрира превъзходство, че знае някакви неща, че има контакти, че има познати, които са ѝ разказали и т.н. Най-интересно се получава като срещу нея има събеседник, който също "знае" и почнат да си ги мерят. Точно тя изпляска директно, че Шермин напуска на следващата церемония и затова с такава увереност го написах в спойлерната тема.
За мен това, което говори за Петър е просто поредният начин да се самоизтъкне колко знае, но това не е самата истина.

Общи условия

Активация на акаунт