🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 41 635
  • 1 105
  •   103
Отговори
# 1 065
Ако откаже розата на Радо не си ли тръгват автоматично двамата? Или в този абсурден сезон без правила съвсем съм се объркала?
Досега винаги е отказвана последна роза, може и участниците нарочно да не знаят какво се случва, ако откажеш и после някой друг иска да ти даде.

# 1 066
Дрехите лични ли са им,  или се прави реклама?

Петър ако няма пари, откъде да вземе по-хубави дрехи? Масата актьори не са заможни хора...

Да култивира малко вкуса си. Не е само до пари Simple Smile

# 1 067
Би следвало, дори да откажеш нечия роза, докато последната не се даде, да не те гонят.
Какво правим иначе ако един човек се заиграва с двама, но предпочете на раздаването да вземе решение чия да приеме?

# 1 068
Продукцията срина Шермин - ако преди някой е бил заблуден, че малко момиче напуска родния дом и насилника баща и заживява хубав живот в Израел, достатъчна беше една снимка на Анка Метушева по евтини платненки в нормален, занемарен бг квартал, със селски магазин с метални решетки (защото още се краде храна по някакви места), на плесенясалия плочник, до стълба с некролозите, облечена в дрешки на обща стойност 12 лева, вероятно от втора ръка

И от всичко това, както ѝ казаха, добре преразказано, Анка можеше да извлече симпатия и съжаление, все пак е най-бедно израсналата до седмата си година от ВСИЧКИ участници в Ергенът.
А тя се погнусява да прекоси 5м. до външна тоалетна в гръцки ресторант.
Тя, която вероятно в решаващите първи седем е ходила само в такава.

Принцеса... Болно самочувствие на самозабравила се.
Та, това направи продукцията - който не знаеше за ромското дете, расло в бедност - сега разбра.

Скрит текст:
Аз не харесвам и подкрепям никого от това долно шоО, още по-малко пък от Анна, но абсолютно откровено не разбирам необходимостта от подобни коментари - и отговарянето на изсипаната злъч с още толкова злъч, което не ни разграничава особено от нея. Какви ли не гнусотии прочетох. То не бяха спекулации за сводника, за дубайските партита. Наистина, идеята ми изобщо не е да я защитавам, просто вече става малко абсурдно. Не може да се дразним на нейното поведение и после тук да са ни такива коментарите.
Някой назад беше писал, че тя е един смачкан от живота, изборите си и прилежащите им обстоятелства човек. Съгласна съм, и по-скоро ми е жал.

# 1 069
Анка била в Риц...Срещу около 100 лири всеки турист може да се запише за следобедния чай.То на днешно време можеш да се изкараш къде ли не Simple Smile Виртуално да се насадиш в ресторанта на Риц, на чай с Кейт Мидълтън и така нататък Simple Smile. Забелязахте ли, че Бали и било любимо, но избягна всякаква конкретика - поне в кой именно курорт е била, че островът не е малък. Както обичайно - нищо. Частното училище и четириетажната къща в Израел не са представени с нито една снимка, няма пукнат съученик  или луксозна обстановка, само мушами, тротоари и подозрителни панелни гета в крайни квартали. Горкото. И в Израел е живяло в тамошна мизерия. Тя не е виновна  за произхода си, никой не се ражда равен с другите, решението да поеме по пътя на ескорта пак си е нейна работа, никой не бива да я съди. Но за личните си избори -  да лъже, обижда и тормози околните, демонстративно незачитайки ги на всякакво ниво, носи лична отговорност.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 13:53 от NOmerci

# 1 070
Напротив, ако наистина харесва Краси това е най-логичното. Отказва розата на Радо и поставя Краси в позиция да избере нея или ШерминЪ.
Точно 👌 Ама то акъл и достойнство се иска за такъв ход.. А то в Китара ни едното ни другото, само спортен хъс и женска злоба

# 1 071
Понеже Краси го играе нерешителен все се чудехме коя предпочита - май и двете Grinning , за да изпере много пране . Но снощи , когато разказваше на Блага как се чувства с Шермин и как с Киара , му повярвах,че предпочита Киара . И я получи все пак .Такъв щастлив  отпуснат ,облекчен , даже поиска питие .  За мен те са идеална двойка двамата - няма да си говорят за геополитика , глобално затопляне и творчеството на Леонардо да Винчи , но си подхождат; тя - чалга певица ( планираща още джуки и нови цици )  , той - батка , харесващ мадами шев и кройка по себе си    . И двамата спортисти , ще си тренират заедно .
Радвам се ,че хванах този момент и ,че случайно не проспах края - за първи път ми беше интересна розата . Само дето онзи с розовия костюм ме изненада неприятно ,че даде роза на Цър . Или това е начинът да остане да се върти около Натали . Гергана беше добре за него . Тя ми харесваше , заслужаваше да остане повече от Виктория , която ме разочарова с това отношение към момчето . И първа красавица да беше ( а тя си е грозил с комплекси ) , държанието и е плашещо . Иначе не е проста и глупава , но има нужда от психоаналитик , определено .

# 1 072
Сега си пуснах Чакалкаст, тази Анна-Мария много била потресена, голяма моралистка. Забрави как беше пияна и си стискаше гърдите над главата на Мартин. Също беше отчаяна за внимание и постоянно разголена, сложила несъразмерни бомби, да не се прави на светица сега, помним я.

# 1 073
Само ще кажа, че дубайските партита не са никакви свободни съчинения, тя сама каза, че е била на парти на Крис Браун. Ясно е какви са тези партита, ясно е и той с какво стана известен.

# 1 074
  • SF
Ако има още рози за даване, този, който отказва роза, не си тръгва.
Даже е възможно, ако Киара беше отказала, Радо да предложи розата на Гери, например.
Всичко е нагласвация, естествено. Включително и трите златни рози, които можеха да бъдат раздадени и трите, но не бяха.
Друг вариант за трите златни рози: Киара отказва, Шермин отказва, розите се дават на Радо, Киара и Колебаещия се.

# 1 075
Не защитавам Киара, но да не забравяме, че пред нея Красимир представяше нещата различно. Той се вайкаше, че Ана го преследва и не може да се отърве.

# 1 076
Какъв сезон само. Едни си дават рози помежду си (жени), друга докосва роза и остава, друг път си тръгва но я връщат, трет влиза и изхвърча след 5 минути, водещата два роза, остава само продуцента и оператора да дадат роза на участник и участник да даде на котката...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 13:52 от Glutenfree

# 1 077
Радо и Красун - баш стратезите, без малко да стане "хитрата сврака - с двата крака". Добре, че Райна закичи боядисаната роза на Красунка и го спаси. Не е честно, но карай да върви...
Блага защо не си гледа момчето, Ами ходи като пощенски гълъб на Красунка?
Виктория започва да попива от озлоблението на Шермин - твърдо е решила да стъжни живота на Житомир, задето не я харесва.

# 1 078
  • SF
И най-смешното е, че нямаше никакво разумно обяснение защо Райна дава роза на участник????
Имаше и едни безсмислени бели рози по едно време. Уж да си тръгнат, пък не си тръгнаха. Просто 3 от тях получиха рози.

# 1 079
За Виктория хем ми е тъжно, хем ме изнервя, като започне да говори.

Бих извинила човек, който не е имал възможност да види дефицитите си отстрани, но тя имаше тази възможност с миналия ерген. Чак пък толкова човек да не седне и да помисли върху какво трябва да работи…

Общи условия

Активация на акаунт