🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 43 762
  • 1 168
  •   101
Отговори
# 1 140
Киара е потвърдила в Тредс, че ако беше отказала розата на Радо, двамата щяха да напуснат предаването. Явно не е имало опция след това Красимир да ѝ предложи.

Нищо чудно в такъв случай защо всички се стискат един за друг като пиявици.
Да им имам идеята за романтично шоу…

# 1 141
Аз визирам много от коментарите на обикновените хора и там, че и тук дори.
Шермин беше на 90% хейтена, сега е 50 на 50 да не кажа и по-малко.
А след 1 година масовия зрител ще получи амнезия и ще помни само че тази са я показвали най-много пъти и ще помни като сезонът на Шермин. Това са реалностите.
И на Рупецова изписаха вежди в Преди обед и тя сега успешно си продава книгата.
Виктория Капитонова буквално се скри от света, а сега е сред най-успешните инфлуенсъри.
Аз лично за Шермин съм малко скептичен, защото тя прекалено много се изложи, но ще видим как е след 1 година.
Сега е рано.

Но фактите са следните.
Шермин имаше само два верни хода. Тя и двата ги направи. 2 от 2. Ами браво. Така се прави там на място когато трябва. Първият път си тръгна, а сега отказа роза. Много други се дънят.
Пък сега в ерата на социалните мрежи и подкастите всеки може да се прави на велик. Ама там на място когато е трябвало да покажеш хитрост или дързост ти си се провалил.
Който разбрал-разбрал...
Глупости. Обещала съм си да не я включвам повече в анкети, но ме предизвикваш да добавя такъв въпрос и ти гарантирам поне съотношение 3 към 1 в полза на това, че НЕ Е харесвана.
Рупецова все още не е харесвана, просто стадно я съжалиха, защото ѝ беше скроена засада. Не си дават сметка какъв човек трябва да си, че и продуцентът да се обърне срещу теб - освен всички останали.
Капитонова е съвсем различен случай, Инстаграмът ѝ беше свален от хейтъри (тук също имаше агитация, не съм забравила), а по същото време почина и баща ѝ - тя реално нямаше избор да не се покрие. В последствие пък Гърдева участва в две други предавания, излагаше се и в социалните мрежи и хората си дадоха сметка колко е било фалшиво представянето в Ергенът. Затова Капитонова е по-одобрявана, отколкото беше. Освен това е момиче с професия и е добра в нея.

# 1 142
  • София
Но както писах и снощи в обзора си, сега е последният шанс поне малко от малко да се реабилитират и поне малко да заприличат на романтично риалити и след напускането на големия дразнител да се наблегне на романтиката и позитивното, а не върху битовизма и скандала.

Да видим... Simple Smile

# 1 143
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Киара взе розата на Радо и каза след това на Краси 'Взех розата,за да остана и следващия път да дам на теб"
Поправете ме ако греша,но тезата на Диаволо "Не трябваше да взема розата на Радо,за да може после Красимир да избира между двете и да избере отново Киара" няма как да се случи,защото ако Киара беше отказала, тя директно е елиминирана и въобще няма да стигне до момента с Красимир и неговото розодаване.

Не е ли така?

Въобще не смятам,че под 50% мразят Шермин. Въобще мразене е много силна дума, но непоносимост - да. И са много повече от 50%.
Не можеш месеци наред да обиждаш на българи,колко долнопробни и нещастници били,пък видиш ли хората в Дубай и Израел колко по-качествени (това много жегва), не можеш да се перчиш пред 30 човека,че си над тях,нищо,че си елитна компаньонка на комплексирани дъртаци.
Най-хубавата,най-умната,най-успешната,но снощи там хората се радваха от сърце и душа,че ти биха шута ОТНОВО.
И от участници,и от Продукцията.

# 1 144
Киара взе розата на Радо и каза след това на Краси 'Взех розата,за да остана и следващия път да дам на теб"
Поправете ме ако греша,но тезата на Диаволо "Не трябваше да взема розата на Радо,за да може после Красимир да избира между двете и да избере отново Киара" няма как да се случи,защото ако Киара беше отказала, тя директно е елиминирана и въобще няма да стигне до момента с Красимир и неговото розодаване.

Не е ли така?
Точно така е.

# 1 145
На мен пък ми се стори, че Красун се смачка като препикан фас, когато Шерми каза не. Радостта му дойде, не че се е отървал от вещицата, на която предложи роза, а именно когато той получи роза. Почувства облекчение, че остава, но го изигра, че се радва, щото видиш ли злото си отива. Видяхме и как Киара подтичва след него след церемонията, за да говорят. Тя беше тази, която го прегърна. Въобще бат Красимира лъсна в цялата си прелест на ощипана госпожица.

# 1 146
Голяма част от положителните коментари към Шермин днес са на база на хейта към поведението на Красимир, който с нерешителността си и тъкането на два стана 15 епизода подред, удари в емоциите хора, които са били в ролята на Шермин по един или друг начин. Единствено глупостта на Красимир я поставя в сравнително изгодна позиция.

# 1 147
  • Street of Dreams

Глупости. Обещала съм си да не я включвам повече в анкети, но ме предизвикваш да добавя такъв въпрос и ти гарантирам поне съотношение 3 към 1 в полза на това, че НЕ Е харесвана.

Въпросът въобще не е дали е харесвана, защото Шермин е трудна за харесване като цялостен образ, а дали постъпи по-достойно от другите участници - Киара, която прие роза от кой да е, знаейки, че Красимир може и да не й даде, и Красимир, който по план си искаше да даде на Шермин, пък после на синхрон излъга "аз исках да дам роза на една единствена жена (кой те спря, схемаджия такъв?) и ако Радо не беше пред мен, аз щях да дам роза на Киара. Така или иначе не исках да имам повече никакви отношения с нея (Ана), дадох й приятелска роза от уважение". През същото време даваха онази сценка, в която убеждаваше Радо да даде на Киара, а той самият на Ана.
Не защото съм била на мястото на Шермин, а защото смятам, че всяка жена трябва да си тръгне от такава ситуация.

Естествено, че радостта на Красун не е от това, че "си има гадже" - той това гадже можеше да си го вземе сам ако искаше. Радваше се, защото беше помилван от продукцията и му се размина да понесе последствията от поведението си - неговият най-голям кошмар.

# 1 148
Аз на глупостите (оправданията) на Киара изобщо не вярвам. Веднага изтича да се оправдава на Кратун защо е взела роза от Радо, а той недоволен смотолеви нещо. Това е пълен абсурд да си тръгнеш ако откажеш роза при положение, че има още мъже, които ще предлагат роза. Ако беше така, продукцията щеше да постави Кратун в редицата да предлага преди Радо. Ако примерно за Натали, като най - харесваната, трима мъже (включително Орлин) имат намерение да й предложат роза, тя си е с Орлин и откаже на първия нежелан от нея ухажор, то по измишльотините на Киара, то Натали трябва да напусне преди да е получила роза от партньора си Орлин. Но от празната глава на Киара не очаквам нещо умно да измъдри.
Красун пребледня, че му свършва екранното време на плейбой, но след златната роза му дойде идеалното прикритие да оправдае радостта си с напускането на "вещицата", на която самият той даде роза и избра измежду всички жени. Мишка и половина.

# 1 149
Колебаещия се наистина ли помоли Радо да даде роза на Шермин?????
На Киара.
Знаете, че Красо гледа  и двете да ги остави в играта, защото не може да реши.

Хареса ми на Тихо костюма в розовко, отиваше му.
При раздаването на розите, ако има предварително наговаряне, са запазили тайните, имаше естествени реакции като чуха, че Радо предлага роза на Киара. И, че Шер отказва роза.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:02 от Pepina_n3

# 1 150

Въпросът въобще не е дали е харесвана, защото Шермин е трудна за харесване като цялостен образ, а дали постъпи по-достойно от другите участници - Киара, която прие роза от кой да е, знаейки, че Красимир може и да не й даде, и Красимир, който по план си искаше да даде на Шермин, пък после на синхрон излъга "аз исках да дам роза на една единствена жена (кой те спря, схемаджия такъв?) и ако Радо не беше пред мен, аз щях да дам роза на Киара. Така или иначе не исках да имам повече никакви отношения с нея (Ана), дадох й приятелска роза от уважение". През същото време даваха онази сценка, в която убеждаваше Радо да даде на Киара, а той самият на Ана.
Не защото съм била на мястото на Шермин, а защото смятам, че всяка жена трябва да си тръгне от такава ситуация.

Естествено, че радостта на Красун не е от това, че "си има гадже" - той това гадже можеше да си го вземе сам ако искаше. Радваше се, защото беше помилван от продукцията и му се размина да понесе последствията от поведението си - неговият най-голям кошмар.
Времето да си тръгва от ситуацията беше доста отдавна. Дори обстоятелствата я изхвърлиха от ситуацията и тя пак се върна.
Киара не знае, че Краси "пере" вечер с Шермин, не чува какво ѝ говори Красимир или какво разправя пред мъжете. Тя вижда как той я търси непрекъснато с поглед, как се измъква да си прекарва времето с нея, след като "жена му" заспи. Доста пресилено ми идват коментарите за нейните "излагации".
Малко ми е като историята с Ферай и Мартин в пролетния сезон - дето той я тестваше дали ще приеме чужда роза. Тя я прие, той я отхвърли и по някакъв много голям късмет тогава се появи Васил, чиято финалистка беше всъщност.

В това предаване не е "недостойно" да не си тръгваш, предвид, че постоянно влизат нови хора, не е като първите 3 Ергена, в които това е каста и няма какво повече да се промени. Защо да не останеш да провериш дали няма да влезе "твоя" човек?

# 1 151
  • Street of Dreams
Киара просто нямаше топки да откаже на Радо, защото можеше да остане без роза и го знаеше  😉

# 1 152
За романтика и позитивизъм е класическия Ерген на Николов, който иска да го гледа, на мен ми беше скучен. Много неща бяха изпуснати и не знаехме нищо за отношенията между жените.

# 1 153
И в Уикипедия вече са отбелязали ,че финалът и на 5.12.

# 1 154
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Явно гледаме различни предавания.
Красимир беше ДРУГ ЧОВЕК след като Шермин си замина. Той си го и каза де ' Падна ми камък от плещите".
Усмихнат,щастлив,зачервен от емоции. На мен наистина ми изглежда като много да се харесват.Блестят им очите и това никога не може да се изиграе.

Според мен, Красимир и Киара са обсъдили ситуацията преди гласуването и различни варианти,така както Красимир с Радо.

Общи условия

Активация на акаунт