🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #10

• 45 101
  • 1 208
  •   122
Отговори
# 1 170
  • here and now
Някой беше написал, че Тушев мрази жените. Според мен той мрази хората... Mr. Green

# 1 171
  • София
Единственият добър Ерген на Тушев е сезон 2.
Аз там бях особено активен и беше голя кеф в темите.

Тушев не е за Любов в Рая. Разваля концепцията.

Николов не случи на каст с някои изключения и не трябваше да изпълнява условията на Рупецова за книгата и.
Но като идея е по-добре и по-близо до това какво трябва да представлява едно романтично предаване.
Има шанс да развие концепцията със сезон 2. Тук оправдания вече, че нямало време и с каста не може да има и няма как да има.

# 1 172
  • София
И аз не виждам Киара на какво се радва, тя не беше избрана и не говоря за розата. Ако Краси искаше наистина Киара, нямаше да пере с Анна, предвид, че Киара е там и може с нея да се натиска. Той сто пъти го каза, че намира Анна за много по-красива и негов тип и не само заради гърдите. Смятам, че щеше да си остане с Анна и то с желание, ако другите не го натискаха постоянно, но му е много важно какво мислият останалите.

Не виждам победа, победа щеше да е Киара да спре да се занимава с него.

# 1 173
Дъщеря ми току-що ми каза, че е видяла Шермин днес в центъра на София - минала е покрай тяхното училище Grinning
Вие някъде до Риц ли живеете? Grinning

Училището на дъщеря ми е 2 преки по-надолу от Риц 😂

Шерминка е добре да ходи с шапки и очила, ако иска да лъже.

# 1 174
Моя прочит е, че Ана отказа роза, защото беше напълно наясно накъде вървят нещата. Наблюдаваше как Кратун точи лиги по Киара, както и че цялата група се опитва да ги събере, а нея да разделят с Красимир. Знаеше, че той се колебае и не е категоричен, че иска да е с нея. Затова тя се отказа от него. Не мисля, че й пукаше дали Кратунчо ще напусне с нея или не. За нея беше важно да покаже, че "кралицата" не приема подаяния и няма да бъде резерва на един глупак. Също така, когато Радо даде роза на Киара, веднага й светна, че Красьо стои зад този план и иска да запази и двете. С всичките й кусури, Шермин е умна, а не завеяна патка като Киара. Хареса ми как си тръгна.
За Кратун мисля, че е страшен използвач, той е истинското зло в тази тройка, а не Шермин. Киара е смешна и жалка.
1:1 с моето мнение

Киара скача като коза, или кранта зависи от къде я гледате. Радва се, че е останала. Още ефирно време, за нея.
Не мисля, че я интересува че ще трябва да обслужва нагона на бат Красо. Предстоят и концерти, трябва да продава билети. Целта оправдава средствата.

да и пуснат няколко записа, как батя обича в банята на пусната струя да го задоволяват. Laughing

# 1 175
Това , че сме неколцина тук , които коментираме  ФАКТИТЕ по по-различен начин, не прави мнението ни по -неправилно нали? И не означава  непременно ,че едва ли не си падаме по Шермин или Боже опази - я харесваме.

Относно потенциален сценарий в шоуто без да имам особено познания в тази сфера все пак съм склонна да мисля ,че такъв по-скоро няма .Поне не до такава степен да кажат на Красимир иди гони Шермин да се върне и пр. По-скоро общи насоки за снимачния ден.

За даването и приемане на рози , сигурно ви втръснах вече да повтарям , че в оригиналното шоу , последният останал без роза си тръгва и толкоз. Но тук нищо не е така и най-вече няма ясни и постоянни правила -така ,че днес едно утре друго според както дойде на продуцента .

И затова тези сметки без кръчмар дето тук ги правим ама какво щяло да стане ако това или онова беше направил Красимир, Киара или филанкишията са само и единствено това- предположения .

Без лоши чувства- очевидно все пак продукцията си свърши работа след като успя да раздели общо взето монолитният лагер тук на едва ли не на про и анти Шермин, което всъщност въобще не е така.

# 1 176
  • Край морета северни и южни
Нали в казах, че когато излязат по-скандалните от вътре ще започнат да се оправдават с продукцията за държанието си:

Скрит текст:
"Малко след епизода Анна-Шермин Метушева избра да се обърне и към публиката. В дълго послание в Instagram тя разкри, че не всичко, което се случва в предаването, се излъчва. „Участието ми беше част от шоу, а не от реалния живот“, написа тя и подчерта, че не би общувала с някои от участниците извън формата. По думите ѝ, ако подобни ситуации се случваха в истинския живот, тя просто нямаше да си „хаби енергията да се кара“. Тя спомена и неизлъчен момент от един от банкетите, когато участниците били попитани кой е най-умният човек в рая, повечето посочили именно нея."

Това с банкета ми е някакво дежа вю, не го ли беше казала и когато излезе от нейния сезон?

# 1 177
  • here and now
Е излъчиха го това. Дениз иронично каза, че Анка е най-умна, но тя се почуства толкова поласкана, че реши, че е съвсем сериозно..

# 1 178
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Киара просто нямаше топки да откаже на Радо, защото можеше да остане без роза и го знаеше  😉
Не можеше, а щеше. Ако откаже роза, си заминават и отказалия, и предложилия. Няма значение дали остават невръчени рози.

Toчно така.
Киара в този случай нямаше избор,нямаше друг ход,за да остане там с Красимир. Или вземаш розата на Радо или си заминаваш без Краси,защото отказваш роза.
Кое не разбирате на правилата?

Разбира се,има жълти рози,но Киара и Красимир няма как да са сигурни,че Продукцията ще спаси един от тях.

Шармин има хубави качества като това,че е принципна.Има собствено виждане на нещата и си отстоява мнението. Също така апелира за кавалерство и мъже,които да се държат уважително с жените до тях.
Не е и глупава. Пази самообладание в трудни моменти,колкото й да й е тежко,винаги е с горно вдигната глава.
Все неща,които харесвам у хората.
НО, липсата й на такт, и това изключително високомерие,което демонстратирана от сутрин до вечер, отблъсква хората от нея. Също така я намирам за злопаметна. Ако е по-земна и смирена, със сигурност ще буди повече симпатии у тях (включително и в мен).

# 1 179
Аз все си мисля, че от продукцията дадоха клип на Краси, че Киара не го харесва и той от яд върна злото.
Когато се уговаряха с Радо той му предложи Радо да даде на Шермин, а той на Киара, но Радо каза, че така има риск да си замине. Затова предложи той да даде на Киара, Краси на Ана и после да си е с Киара. Защо искаше да остави Анка не ми е ясно, може би от съжаление. За мен той беше насиля с нея- една ласка не си размениха като хората. Той винаги седеше като дърво до нея. Може и да знае нещо за него и да го е било страх. Видяхме, че това същество вади всякакви факти за всички и предвид, че е ескорт и се среща с всякакви може и да знае нещо компрометиращо за него. София не е чак ъолкова голяма и в тези среди се знаят. Факт е, че Шерминката прекали след връщането си с атаките срещу всички сякаш тя е бяла и добра. И съм сигурна, че не взе роза само да махне Краси, обаче от продукцията я изиграха.
За мен най-много редакторите трябва да празнуват, че са се отървали. Като и гледам налудничавия поглед на последния синхрон наистина трябва с кръст и чесън около тая.

# 1 180
На синхрона след церемонията каза, че ако е бил преди Радо е щял да даде роза на Киара.
Блага обаче доста усърдно игра роля на фея...Сякаш и тя харесва Красимир.
Краси беше наистина много щастлив от раздаването на розите, защото по този начин, според него, остана чист в очите на зрителите..Много му беше важно това, нищо, че всичко се омаза здраво..Все едно остана лоялен на Ана по някакъв начин. Той не обича конфликтите по един малко нездрав начин. Тотално блокира, ако трябва да вземе решение. Сцената, когато Блага искаше да поговорят...сцената. в която безропотно тръгна с Шермин, уж за да не избухне конфликт...Или е такъв само с Шермин, или нещо му се е случило, което го блокира тотално в ситуация на избор и възможен конфликт...Странно е човек да има чак такъв страх да се конфронтира..

Едва ли в живота  е такъв льольо , може някой да го е посъветвал да си трае тук ,но снощи за първи път ми се стори ,че си пада по Киара . Докато изпълняваше задължението си да остане с Ана , все се обръщаше назад да търси Киара и Анка го забеляза това . Искаше май и двете да останат , но той да бъде с Киара .Може и да се е надявал да вкарат някой подходящ , който вътре да го отърве от ''вещицата '' Satisfied

# 1 181
Радо поне сега постъпи както каза и не се отметна.
Ще видим Злодеида дали ще се яви в ПО и в Надкаст.

# 1 182
  • here and now
Видяхме ѝ принципите на Анка. Пране за букет...
Както се правеше на ощипана мома в началото, така се натресе в стаята на мухльото, че и тичаше без покана след него в банята..
Аз такива принципи... не одобрявам ... Mr. Green

# 1 183
Много съдържателно и повдигащо въпроси мнение. Аз поне, бих искала да отговоря на някои неща:
1. А дали, наистина Шермин позволи на Краси да прави секс с нея? Не се видя нищо, само предположения и съждения от страна на зрителя. На мен нещо не ми се връзва от показаното. Но, възможно е да е имало секс.
2. Да, Красимир се и ще се изложи повече от Шермин.
3. Не мисля, че Киара е наистина влюбена в Красимир. Мисля, че двамата ще разиграят някакъв второстепенен водевил и после - кой от къде е.
4. За да бъдем справедливи, Шермин също не беше влюбена в Красимир, независимо дали са правили, или не са правили секс.
Шермин се дискредитира със следните неща:
1) Позволи на Краси да прави секс с нея.
Същото го е направила и Рупецова с Мартин, но Николов не загатва за тези неща и им пази достойнството поне вътре в самите формати. Няма и камери и микрофони по стаи и бани или се изключват и неизлъчват. То е равносилно.
2) Грозните и нападки към почти всички в имението общо взето, включително и към българите и България като цяло.

Поради това ми е трудно да повярвам, че ще повтори модела на Капитонова (най-вече) и Рупецова. Но трябва да минат години, още е много рано, засега само едни теории можем да развиваме и нищо повече.

Специално за самата игра на Шермин (като казва игра нека не се приема за истинска актьорска игра, това е риалити, така че пак е игра), ако на нея не и пука за хейта и нарочно се държеше като анимационен герой и на моменти нарочно преиграваше и хиперболизираше мислейки си, че така ще е много интересна (за Тушев да, но за масата хора абсурд да се получи) и всичко ще се върти около нея, то е успяла. Но на каква цена?
Реално тя покри 90% от това което Тушев разбира за Ергенът.
За ходовете на Шермито извън пошлото и държане, което също си е един вид съзнателно избран ход на поведение (абсурд да е изпълнявала сценарий, отново ви казвам, че сценарий тук няма и никъде няма) и сега ще си търпи последиците и няма право да се извинява (сега ще видим дали и пука за хейта или не, дали ще тръгне да се обяснява, извинява и замазва или няма). Та извън битовизма, тя имаше два верни хода. Първият път да откаже розата на Лъчо и вторият път да откаже розата на Красимир. В случая излиза, че е 2 от 2. И извлече позитиви и за двата си хода ако се разглеждат безпристрастно.
Ако Рупецова беше отказала пръстена на Мартин буквално щеше да превърти играта, но след като е спала с него, то беше ясно, че ще си изпълни предварителния и сценарий в главата.

Краси за мен се изложи почти колкото Шермин, защото в него няма нищо мъжко. Аз по-голяма изтривалка и мекотело не бях виждал. Всъщност има. Виктор Русинов. Него не могат да го стигнат. Но да, честито на Краси, категорично заема 2 място за най-неадекватен мъж в историята на Ергенът.

Киара също се изложи страшно много. Единственият плюс за нея е, че е чалга танцьорка (певица не, защото не може да пее) и сега покрай Ергенът може да и се вдигне малко цената. Не случайно сложи и бюст след участието и в Ергенът, знаейки, че неминуемо ще има някакъв успех, без значени голям или не. Но това е за нещата извън риалитото. Вътре в него тя беше направена на маймуна от Краси и от продукцията.
Сега като гледа сигурно се черви от срам. Стои и чака Красимир за среща, докато той прави секс със съперничката и (?!). Аз по-голямо унижение за една уважаваща себе си жена не бих могъл да се сетя.
Онази другата срам няма и явно не и пука, ама тя?!
Беше изложена от Тушев, че не изпитвала нищо към Краси, даже не може да го понася, но искала да натрие носа на Шермин от женска злоба и реваншизъм и след конското, само 24 часа по-късно изведнъж се влюби?! Как става това бе хора, обяснете ми.
Аз просто съм безмълвен тук.

Та да, ей такива ми ти работи се случиха около триъгълника на сезона.
Добре поне, че него го имаше, колкото и да ни омръзна, защото ако беше този тригълник не знам какво щяхме да гледаме.
Сигурно само псувни и нападки за хигиена и кой с кого спал и за колко.

# 1 184
Видяхме ѝ принципите на Анка. Пране за букет...
Както се правеше на ощипана мома в началото, така се натресе в стаята на мухльото, че и тичаше без покана след него в банята..
Аз такива принципи... не одобрявам ... Mr. Green

Тя винаги действа в разрез с това, което казва. Даже сама си ходеше в банята при него пък накрая бил нерешителен. Когато единствено със секс може да се задържи един мъж и ресурсите ти се изчерпват безуспешно, да, гроздето е кисело.

Общи условия

Активация на акаунт