Стани богат - тема 29

• 621
  • 26
  •   2
Отговори
# 15
Този учатник изглеждаше перспективен но тук по-добре да не се беше мъчил да разсъждава, до Камбоджа отиде, май Садам намеси.. 2 жокера и грешка беше заслужен финал

# 16
Той и жокерът беше некадърен, ако беше написал "шестдневна война" без нищо друго щеше да види кои са за половината време.

# 17
  • Другата България
Яд ме е, защото и на мен ми изглеждаше перспективен, знаеше, но се омота.
И не използва правилно жокерите си, ето, че сестра му знаеше верния отговор, той предпочете телефона.
А и Кънчев малко ....едикойси търся, и направо въпроса, друг път има неща от рода на “Аз съм Ники Кънчев, при нас е Х, играе, има нужда от помощ.....“, жокера според мен нямаше достатъчно време да превключи на правилната вълна.
Жалко.

# 18
Според мен Ники Кънчев едва си сдържа усмивката като го слушаше онзи как ги плещи. Опита и да му подсказва, но махна с ръка и го остави да се удави.

# 19
  • Другата България
Елементарен въпрос, остана и тук да се обърка.
Че на “Под игото“ беше готов.

# 20
"Градушка" налучка по метода на изключването. И за "Тлака в Алтъново" са замисли. Преди само 4 г е държал матура по БЕЛ, това са произведения от матурата.

# 21
  • Другата България
Много мой въпрос.
Има и квартал, и булевард във Видин, Бонония.
Има и “Бонония Естейт“, естествено. Blush

Австралия, естествено.
Много лесни въпроси на това момче.

# 22
Това за олимпиадата не го знам, но две опции отпадат веднага, можеше и с 50:50, може и с телефон. При правилен въпрос излиза веднага, но да не чете всичко, само да пита къде ще бъде олимпиада 2032.

# 23
  • Другата България
Много добра игра на това момче, браво.
Единствен минус, че е от Левски. Blush

# 24
За пръв път от седмици, хванах епизода в реално време. Като цяло въпросите не ми се сториха трудни. Малко срамно, но и аз като първия играч се подлъгах за войната и веднага се сетих за Кувейт и инвазията на Ирак там. Чак след известно време загрях, че тя е доста по-късно и се загледах в годината.

На втория играч въпросите ги знаех. За да навържем тематиката с една от съседните теми, който гледа Предателите, знае къде се намира Бонония Flushed. За герба на Уганда, даже не знам как, но се сетих, защото съм им виждал знамето, вероятно на някое спортно състезание. Въпросът за лоурайдърите ми се стори доста лесен за 5000лв. Първият ми спомен, откъде го знам е легендата на кеча Еди Гереро, който излизаше с подобен Laughing.

# 25
Аз се абстрахирах от годината и заложих на географското положение. Израел нямат обща граница с Кувейт, нямат какво да делят с него, затова го изключих.
Но ако бях на стола, не знам дали щях да имам смелостта да играя без жокер.

# 26
  • София
Мъж 1:
Кувейт бе човек, Кувейт. Как може... Пф. И преди това и за Гибона а.к.а Радостта на народа не знаеше. Много зле!

Мъж 2:
Лесни въпроси за Пандата и Видин, очаквах да знае за Бризбейн. Жерав е на Уганда, знам го от футбола. Пак лесен въпрос за лоурайдъра и хип-хопа. Лесно, трудно, ама човек знае или не знае. Така че добра игра. Дано вземе 10 хилки утре.

Общи условия

Активация на акаунт