Стани богат - тема 29

• 1 377
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
Нямам идея. На всички снимки на площада на бастилията има една "игла" - паметник като обелиск.
Но си спомням, че когато са я разрушили е било казано "тук ще се танцува". И затова съм за опера, съвсем интуитивно.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 18:36 от Черна станция

# 76
Аз бях между църква и супермаркет, но бих изгорял Flushed.

# 77
  • София
Въпросите, които се падат на хората в Стани богат не са предварително определени - компютърът ги пуска от своята база данни. А тези в Последният печели са написани на листче.
О, това е най-лесното..Да бъдат предварително подбрани и да бъдат изобразени на таблет, вместо на листче..
Но всеки може да си прецени..

# 78
Джери Уест.

# 79
Аз не казвам, че е трудно, а че това не се прави в предаването, освен ако не приемем, че става дума за умишлена измама.
В Последният печели печелят 250 лв, дори да загубят, тук играят за много повече пари и ако има измама, нещата биха били сериозни.

# 80
Десантът в Нормандия е тук.

# 81
Това за Джери Уест е малко трудничко за 1000 лева според мен. И този D-Day не го знам, но и двете са лесни за търсене от жокер.

# 82
  • Другата България
Десантът в Нормандия.

А предходният въпрос беше елементарен за който гледа баскетбол. Blush
Понякога много лесни въпроси....

# 83
Има и песен на Сабатон - Примо Виктория, което също е за десантa в Нормандия и ако някой е фен на групата, може и от там да се сети Laughing. Самата песен също е топ.

Едит: Свързани са с деленето мейозата и митозата. Даже и аз го знам, а не ми е силна област.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 18:45 от Titanbg

# 84
  • Другата България
Знае го, и пак ще иска жокер.
Пфф.
Делене е тук. За митозата съм сигурна, но явно и майозата е там.

# 85
Пък Ники Кънчев какъв биолог се извъди Simple Smile

# 86
Това го учехме в училище навремето, сега не знам как е. За митозата ми е думата.

# 87
И аз от митозата се сетих, че е делене още преди отговорите Laughing

Деведжиите мисля, че са били животновъди, откъде идва фамилията. Бих изключил ястребите и гълъбите. По-скоро съм за коне или камили.

# 88
  • Другата България
Тук не знам отговора.

Камили били.

# 89
Едва ли е фамилната титла, защото е много лесно. Изисканият вид, също по-скоро бих го махнал и според мен е от другите две. Бих заложил на рекламен трик, понеже е по-интересно от двете.

Общи условия

Активация на акаунт