Колко ви е прага на поносимост за пиенето на партньора?

• 5 051
  • 200
  •   6
Отговори
# 165
Това пък е абсурдно, жена била по-грозно от мъж да се напива и излага... то затова повечето са мъже пияници, защото се приема за не толкова грозно.

# 166
Дали ще е порок, изневяра, насилие... Защо да е по-приемливо, ако го прави мъж, а не жена?

# 167
Притеснението е,че пияна жена по-лесно казва "Да". Laughing Затова древните римляни са забранявали на жените да пият...

# 168
  • Обран бостан ;)
Аз пък не деля хората по пол. Не разбирам защо често мъжете биват оправдавани, а жените - заклеймявани за едни и същи неща.

То, хубаво не делиш, ама си има подобно делене.

Ако жена напусне мъж - намерила е щастието си другаде и не е длъжна с нищо на предишния.
Ако мъж напусне жена - той е гаден наблагодарник, който не е оценил какво е направила тя за него.

Дали ще е порок, изневяра, насилие... Защо да е по-приемливо, ако го прави мъж, а не жена?

Защото жените, по принцип, не са виновни за нищо. Wink

# 169
  • София
Притеснението е,че пияна жена по-лесно казва "Да". Laughing Затова древните римляни са забранявали на жените да пият...
Това пък е абсурдно. Има хора със стаени желания, особености, емоции, и други без. Едните като се напият стават други хора, останалите не се променят, но завалят и залитат, например.
За жена е грозно, защото към жените очакванията са по-високи и жените сме по-уязвими. Ето, щяла да каже по-лесно да, а казала ли е?

# 170
Аз пък не деля хората по пол. Не разбирам защо често мъжете биват оправдавани, а жените - заклеймявани за едни и същи неща.

То, хубаво не делиш, ама си има подобно делене.

Ако жена напусне мъж - намерила е щастието си другаде и не е длъжна с нищо на предишния.
Ако мъж напусне жена - той е гаден наблагодарник, който не е оценил какво е направила тя за него.

Защото жените, по принцип, не са виновни за нищо. Wink
Ще го приема с чувство за хумор, защото ако не е шега, наистина е жалко подобно мислене.

# 171
  • Обран бостан ;)
Приеми го както искаш.

# 172
Ще ме дразни ако пие всяка вечер по едно или повече. Ако се сеща през ден за една бира или коняче няма да ме дразни, но това да не му е редовно.
Обичам да е по-отговорен от мен.
През ден бира или коняче е направо редовно.

Обсъждаме мъже, защото пишещите сме предимно с партньори мъже, а темата е за пиенето на партньора.

# 173
  • Обран бостан ;)
Е, то остава някоя да каже " аз къркам като каруцар, а мъжът ми не близва". Wink

# 174
Е, то остава някоя да каже " аз къркам като каруцар, а мъжът ми не близва". Wink
Ето, аз.
Мъжът ми не близва наистина. Работата е там, че просто в момента нямам мъж, който да близва каквото и да било, ама няма да се издавам сега, нали. Wink

# 175
  • Out of the Mix
Каквото и да въртите и сучете, в БГ масово се пуши и пие, масово.

И мъже, и жени, наливащи просекото, уискито, водките и т.н.
Изобщо не коментирам двулитровките пластмасови отрови, и "пистолетчетата" по касите на супермаркетите, нарочно "маркетингово" сложени там за оборот. Абсолютна отрова.

Всеки си знае и ми е все едно.

И, ако в София има много изкушения, разнообразие, избор, и все пак модерни хора, тотално отричащи всякакви пороци (и правилно) за по-добър и качествен живот, то в провинцията битовият алкохолизъм си е пословичен.

ЧС, хареса ми мисленето за "познаването на организма и възможностите му".
Точно за същото говоря и аз - всеки да си знае мярката, и ако ще пие, да знае как.

Не познавам никого, който в тийн и студентските години, да не се е напивал поне 1-2 пъти на купон, или каквото.
След което сам си преценяваш искаш ли махмурлук, искаш ли да ти е кофти на следващия ден, искаш ли постоянно да се тровиш, което в дългосрочен план само и единствено води до деградиране на организма и то бързо, с ускорени темпове.

Изключително неприятни и грозни са ми физиономиите и гласа на пушачи и пиячи, също кожата им е кофти, съсухрена и състарена.

Който пък намира "утеха", отпускане на стреса от вече придобития навик (защото това е навик), в алкохола, отново прав му път.

Има къде къде по-готини начини - фитнес, СПА, секс, всякакви хобита.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 10:55 от Revoker

# 176
  • София
Не знам как е като статистика в София, но има и страшно много жени, които имат проблеми с алкохола.

# 177
  • Сф
Имам два въпроса към коментиращите.

1. Защо се обсъждат само мъже-пияници, женени за свестни жени ?
2. Защо се пропиват след като имат до себе си жена-злато.

Ако не сте чели разказа "Лошият пример" на Саймък, няма да ви е излишно да го прочетете:

https://chitanka.info/text/29655-loshijat-primer
Питаше за партньора , а това е женски форум.
И към жени ми е много нисък толеранса за пиене.
Някой каза ,май rf22 ,ако не си отворил бира след жегата през деня и умората от работа , нещо такова , какво било това. Най- обичам такова разпускане. Безалкохолни има ,ако не знаете и вода. Нищо лично , просто не приемам това  за довод.

# 178
Естествено, че не е довод, има и безалкохолна бира, често пием лятото, може и да се шофира след това.

# 179

Това е, защото жените носят по-малко, могат да си навлекат повече неприятности и пияна жена е много по-грозно нещо от пиян мъж. Се ла ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт