Колко ви е прага на поносимост за пиенето на партньора?

• 5 135
  • 200
  •   8
Отговори
# 180
За мен не е по-грозно, дори жените въобще не ме интересуват, няма да живея с жена, но ако мъжът ти е пияница е проблем, особено в Бг, където това не се лекува, а пиянството е издигнато в култ.

# 181
Буквално с две думи, двоен аршин.

# 182
  • Обран бостан ;)
Буквално с две думи, двоен аршин.

Правилно !

Крайно време е да извоювате и правото да сте хем пияни-заляни, хем силни и независими. Wink

# 183
  • София
Истината е, че пияна жена няма да стане по-силна от мъжа и да го пребие или убие, а с пиян мъж това се случва често. Изобщо, над 50% от тежките престъпления се извършват под въздействието на алкохол и то не от жени.

У нас ме изумява количеството на хората, които шофират пили, друсали и прочее. Сега тестовете им виновни, но истината е, че е масово.

# 184
  • София
Поредната тема, в която се приравняват бира с 5% алкохол (а радлерите са по 2-3) и концентрат с 40+%.
И аз се изумявам как може цял ден да се лочат напитки с кофеин, които ме съмнява да не се отразяват на нервната система и съня.

# 185
При редовно пийване,жените са по-силно предразположени към злоупотреба,особено след 35+
Много бързо проличават белезите на системната консумация и видимо,и здравословно.

# 186
  • София
Сигурно тук нямате такива, но съм чувала за не много изтънчени баби как си гаврътвали сутрин по 20 г ракия за тонус. Явно са били алкохолички, след като е всеки ден

# 187
Сигурно тук нямате такива, но съм чувала за не много изтънчени баби как си гаврътвали сутрин по 20 г ракия за тонус. Явно са били алкохолички, след като е всеки ден

https://www.viewsofia.com/article/37276/Po-kolko-kokteyla-na-den … litsa-Elizabet%3F

Wink

# 188
  • София
https://www.viewsofia.com/article/37276/Po-kolko-kokteyla-na-den … litsa-Elizabet%3F
Wink
Скрит текст:
Според ИИ - кралицата майка Елизабет (Elizabeth Bowes-Lyon), е била известна със своите „стабилни“ навици за пиене, но не е смятана за алкохоличка.
🍸 Какви напитки е предпочитала
Преди обяд – чаша Dubonnet с джин (това е бил любимият ѝ аперитив).
На обяд – чаша червено вино, понякога порт.
Преди вечеря – мартини.
По време на вечеря – шампанско, често розово.
Точно днес ФБ ми напомни за Жан Калман, която казала, че не е била болна от нещо, което се лекува с вода.
И аз се бъзикам, че тези деца не са наши, но осъзнавам, че отношението към алкохола не е както преди 40 години, и то не само у нас.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 14:31 от Cuckoo

# 189
Поредната тема, в която се приравняват бира с 5% алкохол (а радлерите са по 2-3) и концентрат с 40+%.
И аз се изумявам как може цял ден да се лочат напитки с кофеин, които ме съмнява да не се отразяват на нервната система и съня.
Естествено, че се отразяват, както и екранното време, трафика, шума и т.н., но темата е за алкохола и за поносимоста ни към партньора.

# 190
  • София
Естествено, че се отразяват, както и екранното време, трафика, шума и т.н., но темата е за алкохола и за поносимоста ни към партньора.
Първото ми изречение е точно по темата, явно не се прави разлика между 1 бира и 100 г ракия всекидневно.

# 191
Прави се, просто има хора, които не приемаме и двете ежедневно, нито да консумираме ние, нито партньорът. Останалите, освен ако не шофират по улиците не ни пречат, не ги съдим. Аз много обичам вино, но пия за повод по чаша.

# 192
Cuckoo, аз по-назад дадох пример с моята баба, която си пийваше по 50 грама ракия. Нито е била пияница, нито зависима. Дядо ми изобщо не пиеше, но не му пречеше.

Пияните жени не са ми по-грозни от пияните мъже, но искрено се притеснявам за тях. Въпреки, че има и някои едрички и гневни жени, тогава може да се притеснявам и ОТ тях.

# 193
  • София
Добре, че бозата не е модерна, щото и там имало малко. Или се сещам за въпроса - с какво да заменя виното в рецепта за ядене, че ние алкохол не консумираме.
Ако наистина обичаш много вино, ще си сипеш и без повод, какъвто може и да не възникне 2-3 месеца.

# 194
  • Обран бостан ;)
Ако и двамата къркат никой на никого няма да пречи.  Trollface

- Мъжо, защо има само една бутилка ракия в хладилника ? Бяха три.
- Не съм я видял.

Общи условия

Активация на акаунт