Красиви български мъже

• 859
  • 67
  •   7
Отговори
# 45
Доскоро неизвестно за мен лице - Владимир Михайлов, във "Братя"
(и да не се сърди Владо, ако се случи да прочете, но преди да понапълнее беше много много красив)

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 15:06 от .Hazel.

# 46
  • Пловдив
И на мен Григор ми е малко по-красив Стоичков, тоест недостатъчно красив, същият тип.
Ивайло Захариев също, но още едно ниво нагоре от Григор.

# 47
  • Обран бостан ;)
Сетих се за още един виден представител на мъжествеността в БГ:

И тоя ако не го одобрите ... не знам. Trollface

# 48
BasilA
мнооого хубав този Трайко де. На колко години е сега и къде се подвизава?

# 49
  • София
Ауууу, Владо Михайлов Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 50
  • Пловдив
Офтопик. Горе като писахте за аристократите и тяхната хубост, и защо нашите мъже били смотани и нищо аристократично нямало в тях - нали се сещате за меметата "Аз: като малка мечтаех да се омъжа за принц. Принцовете: ..." - и следват няколко портрета - от сорта на представители на Хабсбургите с типичната обратна захапка или пък други, дебелички плешиви чичаци.

# 51
  • Обран бостан ;)
Много често чета, че Бг мъжете били претенциозни, че искали Мис-вселена, а нямало нищо насреща.

Темата ме убеждава, че ни биете по изисквания.  Wink

# 52
  • Наблизо
Има разлика между аристократ и принц.
Принцовете са се женели за племенничките си.Особено Хабсбург.
Другите са можели да си избират булка по-свободно и да бъде красива.
Баташов си беше много красив,дори толкова впиянчен.Лека му пръст.
Иначе имаше едно време онзи красив руски актьор,Миронов ако не се лъжа.Той беше наистина красив.
Иван Иванов никога не ми е харесвал.Може би заради Всичко е любов-опасен гамен,готов да те пребие.

# 53
Абсолютно. Повечето баш аристократи са мега грозници. Заради ограничени ген.
Аристократизъм се ползва като излъчване – благородно, изискано, класно.
Трайко ли? На живо е по-секси. Simple Smile Работи предимно в чужбина, последните години основно в Япония.
//
Григор ми е мега селякус, никога не съм го харесвала. Простее ми това момче и това е.

# 54
  • Наблизо
Красив актьор беше може би Коста Цонев.

# 55
  • София
Много често чета, че Бг мъжете били претенциозни, че искали Мис-вселена, а нямало нищо насреща.

Темата ме убеждава, че ни биете по изисквания.  Wink

Еее, не е баш така.
Едно е да точиш лиги по някой красавец, съвсем друго е да си избираш половинка, към което към външния вид се прибавят още куп фактори.

# 56
Зомбори също е хубавец, него го забравих. На живо като съм го виждала е един висок, строен, с ризката и кецовете. Абе допада ми като цялостна визия.

# 57
Аз съм за Мастагарков, е и някой от изброените, да не ги повтарям.
Също и Христо Пъдев.

# 58
  • Пловдив
Не е мой тип тоя Мастагарков. Христо Пъдев е по-симпатичен, но нищо чак толкова впечатляващо в моите очи.
Зомбори бива, да. В нашия випуск в гимназията имаше една Виолета Зомбори, не знам каква роднина му се пада (трябва да е родена 75-а или 76-а), която също беше едно от хубавите момичета на випуска - естествена блондинка с миловидно лице.

# 59
Всички фенки на Игри на волята са луднали по този младеж. Аз го намирам за симаптяга, има страхотни очи, но ми е още дечко някак си. Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт