Лидл 195 - Предколедни настроения

• 24 710
  • 284
  •   3
Отговори
# 195
На Канала няма лютеница. Или аз съм много кьорава Disappointed Relieved

# 196
Влизах в 2 магазина и в двата беше преди касите на едни големи палета, но не беше останала много.

# 197
  • Пловдив
Някой готвил ли е консервата със зеленчуци? Нещо специално или просто се запържват с месо?

# 198
Нямам идея за този мед , който в момента е на оферта 1+ 1. Изрично казах, че съм проверила миналогодишен мед .
Ze-ze, не мислите ли че сте много груба?  Направо с бутонките. Разбира се, че не проверявам в лаборатория всичко.  И колкото да ви е странно пазарувам често от Лидл. Споделих само обосновано мнение за това, какво не бих купувала. Между другото кристализация на меда може да се наблюдава и при разреждане  на истински, натурален мед.

# 199
  • София
На Канала няма лютеница. Или аз съм много кьорава Disappointed Relieved
Снощи късно имаше - около два реда и половина на палет непосредствено до касите.

# 200
Няма я вече. От половин час правя тегели из магазина и я диря Joy

Сега или трябва да вървя до някой от големите или като пазарувам пак в събота, ако е останала на Сточна - останала. А тъкмо имах и буркан РС вкъщи, да ги сравня.

# 201
Точно по сергиите е съмнителния мед и всякакви други продукти без сертификати за качество.

# 202
Не, не мисля, че съм груба!
Вашето изказване беше твърде крайно
"Пчелен мед и кафе не ви съветвам да купувате от хипермаркет. Заради цената качеството не е добре"
Тествате един мед и слагате всички в хипермаркетите + кафето под един знаменател.

# 203
Да не говорим, че по хипермаркетите има и спешълти кафе, та предупреждението е просто нелепо.

# 204
  • София
Подарявам купон за 1ст за сусамки валиден до днес. Имам и за кашу 40%, маскарпоне 30%, пурички с шоколадов крем 20%.

# 205
В Слатина май това е само Hugo-то:

Имаше две палета лютеница. Dolce, познай каква случка ми се случи заради пустата лютеница Joy

# 206
Нямам право на мнение ли? Изказах собствен опит и не задължавам никого.
Благодаря за тактичността и емпатията.  Спирам да пиша в тази тема.

# 207
Някой виждал ли е 37 но ер от момчешките ботушки? На три места гледах - само до 36?

# 208
Dolce, познай каква случка ми се случи заради пустата лютеница Joy
Adalind, с чичкото от охраната ли?😂 Поне взе ли от лютеницата?

# 209
Баш това. Взех 2 опаковки, да имам до Великден Joy

Имаше драма с изкупеното маскарпоне, и в двата магазина клиенти се жалваха, че няма.

Общи условия

Активация на акаунт