Лидл 195 - Предколедни настроения

• 24 600
  • 283
  •   4
Отговори
# 270
  • Sofia
Този не са го пускали досега. Имам с подобни екстри на друга марка. Много съм доволна. Не виждам дали има от тези накрайници, които засмукват и навиват косата. Аз го взех заради тях , но освен това ми замени всички останали джаджи за коса. Само въртящата четка си оставих.

# 271
И при вас ли охраната заключват със синджир количките за пазаруване най-късно половин час преди затваряне?!?😡 Подобно нещо правят и с коша за отпадъци - прибират го в частта откъм изхода (ако влизаш в магазина и искаш да изхвърлиш нещо преди това, няма как...Но това с количките ме дразни много повече - днес се наложи да пазарувам влачейки моята си количка за пазаруване и отгоре да държа торба с покупките от Лидъл. Имам купон за мляко и щях да купя 5 броя, но оставих за утре, защото съвсем щеше да ми стане неудобно с покупките, които имах в торбата...🙄
П. П. Моля, някоя добра душа да каже как се правеше карамелизирано кондензирано мляко!🙂 Щях да купя готово, но се оказа, че в Кауфланд вече няма.

# 272
Вафлички нЕма Wink много добър трик беше този купон да вкарат хората е магазина. Макар, че баш днес е лудница

# 273
  • Fairbanks, Alaska
При нас имаше от вафличките, даже и от "хуманитарните" кашончета заварих няколко бройки. Явно наистина ги има все още и сигурно се изкупуват, но днес заради дъжда може би по-малко хора са отишли.
Бяха почти еднакви с кейл, маруля, краставица, магданоз, няколко ябълки и банани.

Да се оплача и, че днес имаше от таблетките за миялня и все пак се запасих, не устоях.Expressionless

Имам купонче за -20% за Queen Margot ликьора тип Bailey's, знам че тук се харесваше, та ако някой го иска, да пише. Имам и -15 за токайско вино и -10 за кашу и зелени чайове.
Какво е хуманитарно кашонче?

# 274
Онова по 5 лв

# 275
  • София
Ako някой търси купон за ХХЛ пица Специале, намалена с 3 лв, имам една, която е до днес. Мислех да купя, но я нямаше при нас. Вафлички имаше 3 броя и ги взех. Simple Smile

# 276
Ako някой търси купон за ХХЛ пица Специале, намалена с 3 лв
И аз предлагам същото

# 277
Ako някой търси купон за ХХЛ пица Специале, намалена с 3 лв, имам една, която е до днес. Мислех да купя, но я нямаше при нас. Вафлички имаше 3 броя и ги взех. Simple Smile

Каква е цената на пицата без или с намалението? Ние днес по-късно ще пазаруваме, може да вземем, ако е изгодно.

# 278
В Лидъл продават ли все още в ПА кондензирано мляко в кенче?

# 279

Каква е цената на пицата без или с намалението? Ние днес по-късно ще пазаруваме, може да вземем, ако е изгодно.
Специале XXL 3x330g
Редовна цена 14.49 лв /7.41 Еуро за опаковка
След намалението от купона 11.49 лв. /5.87 Еуро за опаковка

Да си призная само Маргарита на промоция уважавам. Всичко по-нагоре е маргарита + гарнитура много тънки (чак прозрачни) парчета от това оновя. Я има 10 - 20 грама добавки я не. Та Маргарита и гарнитура "избери си сам" е моята рецепта пица ала Лидъл.

# 280
Тези купони са свободни.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 281
Скрит текст:
При нас имаше от вафличките, даже и от "хуманитарните" кашончета заварих няколко бройки. Явно наистина ги има все още и сигурно се изкупуват, но днес заради дъжда може би по-малко хора са отишли.
Бяха почти еднакви с кейл, маруля, краставица, магданоз, няколко ябълки и банани.

Да се оплача и, че днес имаше от таблетките за миялня и все пак се запасих, не устоях.Expressionless

Имам купонче за -20% за Queen Margot ликьора тип Bailey's, знам че тук се харесваше, та ако някой го иска, да пише. Имам и -15 за токайско вино и -10 за кашу и зелени чайове.
Какво е хуманитарно кашонче?
[/quote]
Сбирщайн преоценени завехващи плодове и/или зеленчуци пакетирани в мрежа или кашонче на обща цена 5лв.

# 282
Свободни

Скрит текст:

# 283
Вкъщи вафличките не се харесват и не съм ги търсила.
Но имах негативен случай с купон, който се разминава между посочените в картинката му артикули и код. А на място съвсем имаше разминаване на цени, асортимент и изобщо много ме подразниха този път Лидл! Направиха се на луди! А проблемът е при тях!

Общи условия

Активация на акаунт