🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 9 (13.11 - 20.11) 🎭

• 1 373
  • 36
  •   14
Отговори
# 15
Според мен Бачорски ще опита да привлече Венци. По това което се излъчи за следващия епизод би било логично да е Глория, но ми се струва че когато Бачорски зададе въпроса си, гледаше в очите му и погледа беше надолу, а Гло ми се струва по висока от него🤣 Искам на финал Гло и Коджабашев.
Реакцията на Гло към Владо беше дори мека. Този човек направо разби всичко - доверие, стратегия… Глория опита да се измъкне, той пак “ама нали ТИ първа го каза”… Владоооо, Владооо….

# 16
Очакванията да спечелят праведни не кореспондират с очакванията Венци да бъде вербуван (коментирам резултатите от анкетата). Освен ако така отговорилите не очакват Венци да бъде разкрит на финала.

Бачорски вече не заслужава победата, според мен, няма как, разкрит е от всички. Ще ми е непонятно да не го изгонят още в следващия епизод, а вместо това веднага да ровят за вербувания предател - в такива ситуации винаги е по-добре да мине повече време, да се огледат по-обстойно.

# 17
  • София
Благодаря за темата! ❤
Шапката - Глория убива с поглед 🔝😂

# 18
И темата, и анкетата са супер, благодаря за усилията Flowers Hibiscus

Не искам да спечели Владо Николов, защото е слаб играч и с егото си провали сезона.
Не искам да спечелят Венци Венц и Петканов, защото са фикуси и абсолютен миманс.
Не искам да спечели Ева, защото ми е неприятна - хем неадекватна, хем нагаждачка. Не харесвам такива хора.
Не искам да спечели Бачорски, защото е опортюнист, а и изглежда сякаш нарочно ни го пробутват (200 синхрона срещу 99 за втория поред - това е два пъти повече).

Нямам нищо против да спечелят Глория или Коджабашев.
Глория - защото от ден първи играе играта - може да е грешила, да е имала непремислени ходове, но винаги се раздаваше 100% - и на игрите, и като ангажираност, просто ментално беше там, гледаше, слушаше, луташе се. Беше ми безразлична, към леко неприятна в началото, но с поведението си ме спечели. Не мога да кажа, че я харесвам, но и симпатизирам.
Коджабашев - умно момче, харесва ми как мисли и действа, но не трябваше да го вадят и вкарват отново в играта. Това му наруши динамиката, и направи другите подозрителни към него. Ако беше вътре от самото начало, щеше да има достатъчно време за наблюдение и активност, и щеше да играе много по-ангажирано и адекватно.

Знам, че няма как да има само двама победители, но според мен това са хората, които заслужават.
Ако спечели Бачорски, ще ми остане усещане за нагласеност.

# 19
Според мен стратегията на праведните ще бъде да си оставят Бачорски за последна маса, защото са сигурни в него. Ще насочат усилията си да дебнат вербувания, но нямат време. Моята прогноза е, че ще се оплетат в обвинения, което е добре дошло за предателите.
При прогноза Бачорски да прави ултиматум с цел отказ за да разчисти - според мен би успял по този начин да намали бройката на праведните с двама, за които е сигурен че ще откажат. После на маса ако праведните насочат в грешна посока подозренията си и изгонят праведен предателите имат шанс за победа.

# 20
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Four Leaf Clover

На мен ми е чудно, ако теоретично Венци приеме да е предател и спечели като такъв, защо тоя човек почти няма синхрони цяло предаване и не сме му виждали очите? Някак съм свикнала евентуален победител да си ни го показват през целия формат.

По анкетата:
Най-заслужил победата за мен е Бачорски, но лично аз не виждам сценарий това да се случи.
Най-антипатичен ВН, като за втория цъкнах Венци, но и Ева не му отстъпва.
Мирела, освен да реве от време на време, не я забелязах особено. Обиди се на твърдението, че е безлична, но е точно такава. В ИВ беше същата.
Мая ми харесваше, не съм я гледала в острова, но жестоко издъни работата в нощта на целувката.
ВН би отказал да е предател. Венци и Георги биха приели според мен. Това си е кажи речи сигурна победа. Другите ще се чудят кой е новия предател и шанса да уцелят ми се струва малък.
Глория реагира точно според ситуацията. Тя му се довери, той си даде думата, а после пред всички едва ли не ѝ се караше насреща да си признае. Свикнал е да командва и всички да свеждат глави.  Радвам се, че някой все пак се опълчи.
Мноооого слаб играч в трейтър. Такива като него провалят играта с безхаберието си, а файтът, че има верни последователи, които само чакат заповеди съсипа всичко.
Категорично не искам такъв като него в Трейтърс отново. Подходящ е за ИВ.
Мини кръглата маса ме шокира и остави без думи..
Ходът на Коджабашев беше силен стратегически ход и право в целта. Мисля, той е единственият този сезон, който се спаси след набелязване от вожда.
Бачорски ще предложи първо на ВН. Иска шоу човекът и си личи. Иска ми се в крайна сметка да е Глория, но е твърде хубаво, за да е истина.
Надявам се на кръглата маса да стрелят по Ева, но може и Петканов да е.
Иска ми се да спечели Бачорски, предател от първия ден. Но се издъни, отпусна се и това ще му струва победата.
Накрая виждам двама праведни при победа, тъй като ще стрелят до последно да открият дали има друг/и предатели освен Бачорски.

# 21
Според мен ВН няма да откаже на Бачорски да стане предател...
Капитанът иска да играе до финала, това е ясно, за това искаше да вземе и щит, макар, че до сега винаги е бил против.

# 22
Абсурд е Владо Николов да стане предател.

# 23
Ще измисли нещо Владо, ще каже примерно, че с Бачорски играе от самото начало и не може да го изостави точно сега, ден преди финала да се бори сам срещу всички - няма да е честно, мъжко и справедливо. Ще го извърти така, че да пасне на телевизионния морал и ще приеме.

Благодаря за новата тема! Корицата е топ!

# 24
  • София
Най-много заслужава Бачорски, но вече няма как Wink
Обаче все още победата е в неговите ръце:
1. Ако иска да спечели предател, ще избере Венци / ако се съгласи, де Wink/ - в него няма да се осъмнят, за разлика от Петканов / стига да не се издъни сам Wink/
2. Ако иска да спечелят праведните, ще вземе Петканов.
3. Ако иска да създаде хаус - Владо Николов
Joy

# 25
Бачорски иска да не играе стандартно и предвидимо...
За това мисля, че ще заложи на Владо, а той ще измисли как да излезе сух и най-вече с чест, от ситуацията.

# 26
Няма да отговарям на всички въпроси детайлно, че да не стане безкраен роман, но гласувах, че Глория заслужава да спечели. Предполагам пак ще има спорове дали има такова нещо като "заслужава" победата, но аз влагам смисъл на искам да спечели Grinning иначе е ясно, че и фикуси като Венци и Петканов да спечелят, пак е трудно да се спори, че не са заслужавали. Щом си успял да се избуташ до такава фаза, значи явно заслужаваш до някаква степен. Но както във футбола неутралният фен не се прехласва по отбори, които са се окопали в собствената половина и чакат късметлийски гол в противниковата врата, така и тук не очаквам победа на Венци, или Петканов да остави особено много хора в екстаз, пък какво да говорим за привличане на нови зрители за следващия сезон. А в момента е важно за формата да събере солидна аудитория, така че за дългото просъществуване на Traitors си пожелавам по-интригуващ победител.

Колкото до Владо Николов - аз продължавам да твърдя, че ако беше бивш певец от бенда на Слави, или инфлуенсър, щяха да му бият шута още на втората кръгла маса с малоумната му игра. Оцеля в тази фаза на предаването само и единствено, заради успехите си навън. Само този фактор ми е достатъчен да не искам друг играч като него. Харесвам хора като Бербатов, Ивет Лалова, Йордан Йовчев, Боряна Калейн, но се страхувам, че вкарването на спортисти от миналото ще доведе все до същото развитие. Разбира се, че при Владо обстоятелствата са още по-засилени от това, че е извънредно голям глупак с още по-огромно его и вероятно друг по-смирен спортист няма да е чак толкова труден за понасяне, но пак не желая участници, на които ще трябва да се говори със свръх доза уважение и внимание, защото прославяли България!!!! Tired Face

И последно за Мая - има някакъв вайб при нея, който ме привлича и печели вниманието ми, не знам дали е харизма, или нещо друго...но абстрахирайки се от това и ако трябва чисто игрово да я оценя - общо взето не направи нищо. Нито като праведна играеше роля, нито пък оцеля особено дълго като предател. Единственото с което ще запомня участието й е, че нейното избиране като предател и последвалите им действия с Бачорски като тандем, наистина му смъкнаха акциите на играч в моите очи. Толкова бяха нескопосани, че започнах да се чудя за какво Бачорски настояваше толкова много да разкара Георги и особено Невена, след като идеите му явно абсолютно секнаха, когато го постигна и си направи Мая предател. Това ли беше големия end game към който се целеше?

# 27
Мая имаше много точна преценка за хората. Кралица е в това да ти каже каквото искаш да чуеш. В Острова имаше един такъв момент - наставлява Бистра за преговори и обяснява: "те ще си говорят там за сила и чест, кимай и уж се съгласявай, пък ние после ще правим каквото си знаем."
Даваше си ясна сметка кое изглежда подозрително и кое не и ако Бачорски не се беше запънал точно Мая да убие Оля, нямаше да ги разкрият толкова лесно.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 11:28 от Дидичка

# 28
По анкетата искам Бачорски да спечели, най- антипатични са ми Глория и Ева. Категорично искам да гледам някой, подобен на Владо, в следващ сезон. Хаосът, който създава, е безценен за предаването. Малката кръгла маса, която направи, беше уникална, хаха. Не одобрявам реакцията на Глория, това момиче има нужда от психиатър. Пък и за умстевените ѝ качества говори достатъчно добре това, че се е хванала с Петканов.

# 29
  • София
Поредни благодарности на тема-мейкърите за поредния епизод в аналите на първия трилър сезон на тази игра.
Гласувах в анкетата, но е дълго да обяснявам. За мен: заслужава да спечели Бъч (но май няма), ако бяхме останали на ВлН - да съм спрял да гледам още по средата. Мисля, че ВВ би отказал покана - понеже е сред най-неострите залухавели. Да си гледа ротацията в БГ радио. Счупването на сезона си е с цялостен принос на Тренера. Ако други нации и ТВ решат да се похвалят с нещо невиждано - да го канят там. (Ако Бъч не прибере победата, ще ми се да е някой извежду Гло или Лицата - но мойта идея и да спецелят злодеите.)

Общи условия

Активация на акаунт