Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 4 015
  • 391
  •   7
Отговори
# 375
Да, бих се спряла. Обикновено на 3-4 години сменяме някои неща.

# 376
Ремонтираме когато се налага. С всичко се справям, но не искам, предпочитам специалисти.

# 377
Инвестирам когато се налага. Бих се справила сама с DIY проект

# 378
Не инвестирам често. Една баня не се ремонтира лесно.
Едва ли бих се справила сама.

# 379
В момента тече ремонт у дома.
Често ми идва отвътре да направя промяна. Носи ми наслада, а за мъжа ми финансово олекотяване хаха

# 380
  • някъде
Периодично правим дребни ремонти, за да направим домът си по-хубав. Обикновено  се справяме добре.

# 381
Постоянно.. стига да имам време и муза за творене. Залагам винаги на качеството и след това на външния въд

# 382
За мен винаги има време да правя промени и да творят в моя дом. Носи ми удоволствие и наслада!

# 383
Обичам да измислям нови идеи и да ги превръщам в малки проекти, които правят дома ни още по-уютен и красив.

# 384
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Не инвестирам особено често, за съжаление, но доста често ми се налага по финансови съображения колкото мога да си ремонтирам сама, да оправям някаква лека авария, така че вероятно бих се справила с DIY монтаж, след като идеята му е хората да се справят и сами с включените инструменти и указания. Разбира се, бих се замислила дали да го подаря на някого, тъй като е специфичен подарък и не всеки би се зарадвал, ако вътрешно няма интерес към подобни подобрения.

# 385
  • София
Аз съм много практичен човек като цяло и винаги се насочвам към практични неща. Ремонтите, сглабяне на мебели и други си ги правя сама.

# 386
Често инвестираме и да бихме се справили двамата

# 387
Не инвестирам много често, но обичам качествените неща.
Бихме се справили заедно с различно проекти, креативни сме, млади.
Удоволствие за нас е да подобрим нещо в своя дом. Имаме нужда от смесител.

# 388
Добър ден!
Участвам с удоволствие, тъй като ни предстои ремонт и всичко свързано с баня пряко ме засяга.
Сменяме някои неща и аксесоари близо на 5 години.
Имаме нужда от нов смесител, от душ система и др. Предпочитам качествените неща и съотношението цена - качество е на 1во място.
Бих се справил сам с DIY проект.

# 389
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Инвестирам когато е необходимо, при повреда или основен ремонт. Винаги залагам на качество и функционалност.
Не бих се справила сама със DIY проект, за мен си има специалисти и когато е необходимо трябва да се ползват техните услеги за да има добър краен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт