Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 4 592
  • 125
  •   1
Отговори
  • Sofia
В тази тема обсъждаме всичко, свързано с червилата, глосовете, балсамите и моливите за устни. 4470

От любими марки и цветове, през характеристиките и качествата на конкретни продукти, до цени и магазини, от които най-често пазаруваме.

Вместо "запис", може да споделите кои са любимите ви червила и да предоставите суочове (лично ваши или свалени от нет-а), на които смятате, че цветът на конкретното червило е излязъл най-близо до това, което е в действителност.

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3.

Приятно писане!  bouquet

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:34 от Blаck Cat

# 1
  • В морето
Да се запиша с нещо ново за устни от Guerlain.

# 2
Благодаря за темата! 💄
Както не харесах особено много новото червило на Dior, та си купих още един цвят ☺️
Този

Другият ми е някак си по-ярък и съответно по-летен. То е толкова малко количество, че имам чувството, че бързичко ще привърши.

# 3
Аз още му се чудя, но коледните Диори нося всеки ден и много ми харесват. Всички ме питат с какво съм на устните.

# 4
Аз още му се чудя, но коледните Диори нося всеки ден и много ми харесват. Всички ме питат с какво съм на устните.
Денси тазгодишните ли?

# 5
От тазгодишноте празнични Диори си взех цвят 220 и 720, 999 и блестящото в гилза.
цвят 720 ми се превърна в любим! Стои просто прекрасно. Но съм разочарована от така нашумелия 220, на мен изобщо не ми харесва как ми стои цвета и го подарих на приятелка.
Относно 999 си е същия като миналогидишния, аз разлика не виждам.
А за блестящото в гилза е много красиво, но по-скоро си го взех заради колекционерския ми гъдел, защото е много бляскаво и хамелеоново и нз как бих го съчетала 😅

# 6
  • Вестерос
Aз с блестящо най си харесвам едно от Кико от миналата година, само комплименти получавам с него като съм.
03 Passionate Red holiday wonderlights

Dior-ите има ли къде да се видят на живо?

Мерси за темата!

# 7
  • Sofia
220 ми харесва, че е със сребристи частици. 420 пак е розово, но стои съвсем различно заради бронзовите частици.
В Дъглас ги има.

# 8
Кое е тва блестящо на Диор в гилза?

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 10:33 от mimi.7299

# 9
За мен червилата на Диор са ниско качество. Хич не си заслужават парите. Въобще като цяло не съм фен на тяхната цветна козметика.

# 10
Dewi, това беше изказването на века 🙃
Червилата на Диор са едни от най хубавите и качествени. Голяма част са с естествени съставки и масла!

# 11
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема!
Мими, пращай ми 999 от миналата година.Ще се чуем по късно.
Най-хубавото е, че имаме огромен избор.
Хубава седмица, момичета!

# 12
Dewi, това беше изказването на века 🙃
Червилата на Диор са едни от най хубавите и качествени. Голяма част са с естествени съставки и масла!

Ами ползвай си ги, на мен са ми на дъното на класацията. Предпочитам други марки.

# 13
Денси тазгодишните ли?
Тях и от предните две години. Аз имам доста и си ги нося зимата. Особено впечатляващо за вечерно време е Маскарад от миналата година. 220 е със сребърни частици и на мен ми стои супер, защото обичам студени продукти на лицето и въобще.
Блестящия хамелеон в гилза от тази година е невероятно. Аз си го нося самостоятелно, вк. и днес съм с него.

# 14
Денси тазгодишните ли?

Блестящия хамелеон в гилза от тази година е невероятно. Аз си го нося самостоятелно, вк. и днес съм с него.
Е, дайте един линк за тези хемелеони де? Blush

Общи условия

Активация на акаунт