🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 15 644
  • 161
  •   78
Отговори
# 135
  • Street of Dreams
Или ще преместят финала в понеделник.

# 136
Като казахте Косара:

Ейй, Косара уж големи изисквания имаше, а хванала този дечко, че не е и хубав.

# 137
  • София
Или ще преместят финала в понеделник.

Тц,
Хора това е финал, има си разписания и договорки. Не се правят подобни кардинални промени току-така.
Утре ще се разбере, не може да не излязат със съобщение в социалните мрежи.
На 99.9% съм сигурен, че утре ще видим един по-дълъг епизод просто.

# 138
То понеже Кошмара е такава висока топка нали Joy
Дано момчето се е отЧървало

# 139
Някой гледа ли ПО?
Направо вече се отказвам, скандални са.
Тази Йоана обяснява как Тушев се държал с тях като с деца тя била в много негови формати не им мислел лошо.
Тотална откачалка.
Този Матего директно каза на Денис, тя Блага май не беше за теб ти с такава жена нямаш шанс, май се събрахте защо нямаше с кой?!
Как изобщо им плащат да коментират и то тотално неадекватни коментари.
Денис от тях нищо не можа да каже, обори Йоана тя си знае нейното

# 140
Понякога ги гледам на запис и също съм се чудила как са ги подбирали коментиращите в ПО. Сякаш никой не е искал да участва и просто са взели единствените, които са се съгласили или са били свободни. Особено тази Йоана е с много странни и неточни извъртяни коментари.

# 141
  • SF
Тц,
Хора това е финал, има си разписания и договорки. Не се правят подобни кардинални промени току-така.
Утре ще се разбере, не може да не излязат със съобщение в социалните мрежи.
На 99.9% съм сигурен, че утре ще видим един по-дълъг епизод просто.

Монтирани са вече епизодите.
По принцип и утре може да има извънредни новини.

# 142
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ехх, най-накрая успявам да включа компютъра днес,направих си чай и сядаш да гледам моите приятелки от Родос,а то епизод няма.
Чух за протести,но не подозирах,че до такава степен хората са се развилняли.

Кога ли ще наваксат с епизодите? Няма да се изненадам ако и утре няма излъчване.

# 143
Тъкмо ми попадна Натали в инстаграм за висшето образование, ами…. Въобще не говори като във формата. Абсолютно в роля е там, иначе е нормална
Естествено, че не говори така. В Бягство към победата си беше съвсем добре, не знам защо тук е решила да се прави на бебе.
Моята теория е, че преди да влезе в Ергенът си е слагала някакви фасети или бондинг на зъбите и не са ѝ били съвсем по мярка и така ѝ се получава фъфлещ говорът.
И аз като ѝ гледах клипчета от преди и от след това, говори доста по-нормално, а в Ергенът фъфли. И единственото ми обяснение е несполучлива интервенция на зъбите.
Защото ако е преструвка, тя не може нонстоп да се преструва, все щяха да я хванат камерите да говори с нормален  глас, но нямаше такъв момент. Дори понякога се опитва да говори нормално, но не се получаваше.
Само с несполучливи фасети, които после е сменила, мога да си го обясня.

# 144
То понеже Кошмара е такава висока топка нали Joy
Дано момчето се е отЧървало

Хахаха, това ме развесели истински. 😂

# 145
  • Варна
Аааа хахаха ха, едно към едно 😂

# 146
Според мен финалът ще е в понеделник. Няма драма. Така или иначе Btv не е особено гледаема без тези формати, няма какво да губят. Още един ден с по-висок рейтинг и после спад. По Празниците всички телевизии са такава скука. Можеха да разтегнат сезона още месец, вместо турски сериали.. То си е вид сапунка така или иначе и очевидно си има своята аудитория, и нас в това число 🙂

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 09:44 от Catfish

# 147
Доста злепоставящо за Габриела Джука ако Калоян и Кристина са имали дори и мимолетни отношения преди да влязат, при положение че разпъна Радо, че се е познавал, макар и само онлайн, с Галена

# 148
Доста злепоставящо за Габриела Джука ако Калоян и Кристина са имали дори и мимолетни отношения преди да влязат, при положение че разпъна Радо, че се е познавал, макар и само онлайн, с Галена
Радо и Галена са двойка, то Габи се познава с Краси, но не играят заедно, това ѝ беше проблемът.

Финалът според мен ще си остане в петък, ще махнат епизод на Колко ми даваш в четвъртък примерно и ще дадат два епизода.
Като цяло вчера можеше да дадат 15-20 минути емисия и да продължат с епизода, а не да карат 19-годишните репортери да обикалят и да броят камъчета и колчета, ама българските медии са специално дъно. То като цяло тия извънредни новини трябваше да са за протестиращите в 7, а не за агитките в 11, но това не е удобно да се вижда.

# 149
Близо 10 двойки остават. До края на седмицата поне половината трябва да разкарат

Общи условия

Активация на акаунт