🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 15 924
  • 167
  •   62
Отговори
# 150
Този Калоян много оборотен ще дойде.
Да видим след финала вече кой с кого- преди и сега.

# 151
  • Варна
Интересно е Калоян в кои кръгове се движи, че е имал близка среща с Криси?!?

Някак не ги виждах заедно в един кръг, пък за нещо по интимно съвсем.

# 152
Тези теории нещо не са ми достоверни. Имам чувството, че пак скалъпиха някакви глупави монтажи, за да ни задържат вниманието последните няколко епизода.
Единственото в което ги бива е да правят "трейлърите" интересни, но до там.

# 153
Брех тая студена мълчалива Криса , уж го играе жив труп, а накрая събра всите мъжи . А ние се чудим , какво искат мъжите , джуки ли сиси ли , 48 кила ли , пък той отговорът на лице

# 154

JoyJoyJoy С глас се смея, хахахахха!!!

Интересно е Калоян в кои кръгове се движи, че е имал близка среща с Криси?!?

Ако живее в Сф, въобще не се учудвам. Нито "оборотните" заведения са толкова много, нито местата за разпускане. Общо взето, ако бръмчиш сравнително редовно, на третата седмица вече познаваш всички с подобни на твоите интереси поне по физиономия в съответните среди. Ако ходиш по бг черноморие пък съвсем.
А Криси си е голям бръм- бръм, със сигурност не чете книга вкъщи петък вечер. Grinning
За мен е повече от ясно, че всички се познават поне задочно.

И защото някак е минало покрай мен- или не съм видяла в промо, или съм пропуснала в темата, ако е писано- има предположения, че Криси и Калоян се имали джиджи- биджи преди Родоската одисея ли?

# 155
  • София
Дениз да се пробва на друго място. Явно тук не й се е получило

# 156
Според мен драмата е, че Калоян си е признал, че много е харесвал Натали или нещо подобно.
Не вярвам да е имал нещо с Кристина.

# 157
То така, ако трябваше да си признават, всички са били влюбени в Натали. Наистина е най-красивото момиче там.
Попаднах в Тик Ток на видео на Габа, в което пише, че е дала шанс на мъж, който не е неин тип и той ѝ е изневерил. Така че явно си е точно това. Само въпроса е с коя. 😀

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 13:49 от Rimmona

# 158
Да си оправи английския Бланко и каква е тази физиономия?! Обаче джуките малко по-малки изглеждат сякаш.
Не коментирах последния епизод, но продуцентската пародия в стил поредно морализаторстване и размахване на пръст, с все малоумното "решение" на продукцията ме оставиха безмълвна. А, да, и на спиртосаната Блага отмъщението към Денислав. Бляк!

# 159
На стори видях, че снощи Габриела /Бланко/, Денислав и Туджаров са ходили на протеста. И Габи се е возила на рейс до там...

# 160
Според мен драмата е, че Калоян си е признал, че много е харесвал Натали или нещо подобно.
Не вярвам да е имал нещо с Кристина.

Или, че я е целунал....

Днес вместо Трейтърс: след играта можеха да пуснат двоен епизод, но БТВ както винаги действат на момента.
Снощи можеха да дадат тези вандали за 5 минути, не 1 час да ни дават директно от площада как се бият.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 15:48 от Lotus32

# 161
То така, ако трябваше да си признават, всички са били влюбени в Натали. Наистина е най-красивото момиче там.
Попаднах в Тик Ток на видео на Габа, в което пише, че е дала шанс на мъж, който не е неин тип и той ѝ е изневерил. Така че явно си е точно това. Само въпроса е с коя. 😀

Как точно ѝ е изневерил, ако изневярата се е случила, преди да му даде шанс? Laughing

# 162
Нищо не и се разбира от текста. Не можеше ли да го каже на български.

# 163
Да гладя ли панделАта за довечера ..
Не знам шоО ще прожектират ли Joy

# 164
На стори видях, че снощи Габриела /Бланко/, Денислав и Туджаров са ходили на протеста. И Габи се е возила на рейс до там...

Бяха вчера и тримата и Габчето не е била от тия хулиганите...
Киара на сторита също пусна че е била на протеста.

Интересно ми е днеска дали наистина ще пуснат 2та епизода един след друг или ще има забавяне с един ден, демек финалът ще е в събота?

Общи условия

Активация на акаунт