🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 82 750
  • 1 671
  •   24
Отговори
# 1 665
Лъчезар спомена че жената с която излиза е във международна фирма за някакви събирания или нещо такова така че май не е Филипа
Денислав не мисля че е с Виктория, той спомена че му напомня на негова близка приятелка и са само приятели

# 1 666
Голям смях с този Рай Stuck Out Tongue Closed Eyes
Въпреки многото минуси,заради които мрънкахме, все пак  най-общо добре им се получи на продуцентите,произведоха и нови герои в СМ,опитаха да поизтъркат  образите на "старите" ергенки и най-важното - беше веселба!
Като цяло давам положителна оценка-беше ми забавно!

И все пак - няма дълго да скучаем,Виктория е упорита и днес в Надкаст се закани,че й липсва участие в реалити-ОТНОВО .Така, че ...аз имам усещането,че ще изскочи отнякъде - я в КнИ,я в Трейтърс. Пристрастена е към публичните резили! Sweat SmileSweat Smile
Няма дълго да стои мирна. Тя си е главен герой за психо-трилър,дебне отвсякъде Trollface

Съгласна.
А какво е КнИ?

# 1 667
Скрит текст:
Голям смях с този Рай Stuck Out Tongue Closed Eyes
Въпреки многото минуси,заради които мрънкахме, все пак  най-общо добре им се получи на продуцентите,произведоха и нови герои в СМ,опитаха да поизтъркат  образите на "старите" ергенки и най-важното - беше веселба!
Като цяло давам положителна оценка-беше ми забавно!

И все пак - няма дълго да скучаем,Виктория е упорита и днес в Надкаст се закани,че й липсва участие в реалити-ОТНОВО .Така, че ...аз имам усещането,че ще изскочи отнякъде - я в КнИ,я в Трейтърс. Пристрастена е към публичните резили! Sweat SmileSweat Smile
Няма дълго да стои мирна. Тя си е главен герой за психо-трилър,дебне отвсякъде Trollface

Съгласна.
А какво е КнИ?

Kъщата на Инфлуенсърите

# 1 668
Опитах се да слушам подкаста на Виктория. Неслушаема е. Някъде там в облаците или само в нейната глава живее една Виктория, която тя се опитва да представи в Надкаст. Как ги хлъзгала да се излагат (мхм, докато се излага зверски), как не била обсебваща (уау, ами ако беше!), как всичко било стратегия да е на екран (верно ли, не громеше ли именно тя стратезите?!), казва нещо, след това обратното... Нейният хейт е градивна критика в главата ѝ явно, тя била пряма, казвала си какво иска от мъжете и, ако не ѝ го дават, чао... Мдааа, видяхме. Почна да ги оплюва по домова книга и се отказах. Този път Туджаров се опитваше да я засича, Неделчо не бил спал и му личеше. Ха ха, тя си предложи услугите да замества Туджаров, като той е на снимки. Даа, точно от нейната злобна експертиза имат нужда.
Тежък случай е момата, необратимо.

# 1 669
Филипа не е с Лъчезар.

# 1 670
След като много хора попитаха защо Габи Джуката не разговаря с никой ( а тук коментирахме че е имало разговор, но не е излъчен), из мрежата се заговори, че майка и всъщност е жива.
Кой нормален човек, лъже за такова нещо!?

# 1 671
Виктория е по-зле от Шермин , въобще няма връзка с реалността.

Общи условия

Активация на акаунт