🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 91 332
  • 1 777
  •   63
Отговори
# 1 695
Гледам Радо в Надкаст, ама много типичен представител на Девите - рационализъм,аналитичен и висока доза директност,на моменти арогантен. Стратег.
Не ми беше неприятен. Не е лесен със сигурност,по-скоро-токсичен,но му симпатизирам.Simple Smile

# 1 696
Фифица пък е най-кухата, просто като зубърките в училище се мазни и се опитва да звучи много възвишено. Такива напънати лелеугодии са признак за свещена тъпота и бездушие.

Киара е хубава в лице и с, и без корекции. Носът според мен не трябва да го пипа, и да се поддава на манипулации. Тя е красиво момиче. Антипатията идва от това, че е лееееко куха, но коя не е куха в този сезон? Май само Филипа. Другите девойки не демонстрираха кой знае какъв умствен капацитет.

Надкаст с Радо е качен!
https://youtu.be/laMPivbwiNo?si=Yee_GXLLR6uya46g

# 1 697
И на мен Виктория ми е много неприятна с претенциите, които има. На толкова смешното ѝ и жалко държание вътре, ще пише книга да ни учи как да се справяме с нещо си. И се нареди, че тя и Шермин направили сезона. Като говореше за Лъчо в реалния живот, че много близки, тръпки ме побиха да не би Лъчо да е новият Тишо за Виктория..
От всички участници може би Лъчо и Орлин могат да дадат нещо повече на хората и Денис, който го нямаха за човек, че влязъл късно, но имаше точни попадения, като се изказваше. От Лъчо видяхме джентълменството, от Орлин толерантността.
От жените ми се откроява постъпката на Филипа да си го каже право в очите на Красун при все авторитета му вътре,  самообладанието на моменти на Криси ми допада, излъчването и държанието на Дениз, които обаче, тя все още не успява да покрие на 100 процента и все се пропуква и излиза нещо кофти..
Но Виктория точно е доста анти пример...Но както за Тишо, нейна мисия е да ни научи и да ни отвори очите...

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 15:25 от friends

# 1 698
Тази Виктория редовно я превъртах, като ми се яви на екрана - толкова ми е досадна и безинтересна. Учудвам се тук в темата колко място й се отделя и какви анализи са й посветени. Явно все пак си е изпълнила целта с влизането.

# 1 699
Изгледах подкаста с Габриела дружката на Виктория ама Виктория май не мога да я изтърпя, Габи Бланко също, нещо страшно е.
Този който влезе и излезе, няма ли да му дадат поне подкаст да си каже нещо човека, май с Натали искаше да говори Grinning

# 1 700
Виктория с влизането си наистина показа как се издържа на хейт. Шермин и Габи изляха много помия по нея. Държеше се с достойнство и не падаше на тяхното ниво. Обаче изолацията ли я пречупи, Тихомир ли… превъртя и започна да сипе хейт по Натали. Но първата седмица, когато тя беше на прицел, наистина ѝ правех евала за търпението и психиката. Особено Шермин изговори всякакви гадости.

# 1 701
Киара наистина е хубава. Дано не тръгне да си прави носа като всички остали, че ще й замине чара.

# 1 702
Виктория в Надкаста каза ,че се е насочила към Трейтърс ,Туджаров и той там иска да участва .Виктория веднага каза ,че ще играе с него и че си  го обича ,той си знаел Sweat Smile  Била писала сега книга ,ще я издава скоро.

# 1 703
Виктория в Надкаста каза ,че се е насочила към Трейтърс ,Туджаров и той там иска да участва .Виктория веднага каза ,че ще играе с него и че си  го обича ,той си знаел Sweat Smile  Била писала сега книга ,ще я издава скоро.

Не знам дали биха я взели в Трейтърс, нищо че имаше представител в лицето на Ана-Мария
Дори да я викнат според мен първа ще си отиде

# 1 704
Представяте ли си да вкарат Виктория и лудата Сашка някъде заедно. Всички участници ще се самоубият ритуално.

# 1 705
След като много хора попитаха защо Габи Джуката не разговаря с никой ( а тук коментирахме че е имало разговор, но не е излъчен), из мрежата се заговори, че майка и всъщност е жива.
Кой нормален човек, лъже за такова нещо!?
Как може да вярвате на абсолютно всичко, което прочетете? Това не е сериозно.
Починали са родителите, а тя е говорила с приятелка.
Не съм казала, че вярвам.
В коментарите хора, които познават Габриела са писали, че майка и е жива и здрава, друг потребител е писал, че има и майка и сестра. Вярно че анонимни, но са постнали и снимка.
Аз няма лично мнение, за мен тази особа която работи на повикване, може и да лъже наистина, може и хората да лъжат.
Слагам снимка в скрит текст:

Скрит текст:

# 1 706
Това не е майка й. Ето ги двете. Починала е жената.
Скрит текст:

# 1 707
Дениз  след партито

# 1 708
Навсякъде чета, че Виктор се е разделил с нея, заради разпространени нейни клипчета в нета. Дали е така? Той пък все едно не знаеше нищо за нея като си я хареса в шоуто. Странно.

# 1 709

Драмата е голяма, нямам търпение Laughing

Общи условия

Активация на акаунт