Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 12 762
  • 236
  •   13
Отговори
# 195
И аз съм с пуловер. Много готино започва месеца.

# 196
Здравейте! Виждам номер като моя в играта та Престиж и фантастико, но съм в Азия и не мога да получавам смс-и и обаждания.
Тези, които са известени, може ли
да споделите мейл адрес, на който да пиша?
От Престиж пращат sms, в който има мейлче:

Пиши им на него, ако това ти е единствения начин за комуникация 😊

# 197
  • у нас
След като Престиж и Персил ме прескочиха, Нутела ме зарадва Grinning

# 198
Аз не бях получила смс за ваучера ми от Престиж за Мираж. Но получих обаждане и ми казаха, че имам непотвърдена награда. Взеха ми данните, но не получих все още ваучера. Има ли сред вас, които са получили вече?

# 199
# 200
Здравейте! Виждам номер като моя в играта та Престиж и фантастико, но съм в Азия и не мога да получавам смс-и и обаждания.
Тези, които са известени, може ли
да споделите мейл адрес, на който да пиша?
От Престиж пращат sms, в който има мейлче:

Пиши им на него, ако това ти е единствения начин за комуникация 😊

Благодаря! ♥

# 201
Декември зарадва и мен с първа награда - пуловер от Нутела Simple Smile и въобще първата ми награда откакто съм в групата (от ноември)

# 202
Аз освен да мрънкам, друго няма какво да правя.
Честито на всички за наградите.
Много малко игри тази година… Бейлис, швепс, чисто от няколко месеца не са имали игра., зева….
В остаха там играя, ко там ми изглежда мисията не възможна да спечеля нещо

# 203
Подарени на първия писал MERRYANNN   Подарявам 2 билета за концерта на Софи Маринова, на 06.12.2025 г. на първия, който ми пише на ЛС  Simple Smile

# 204
И аз имам рожден ден тази събота, надявах се на кутия от Кока кола или Фереро, но явно не ми е бил късмета там. Въпреки всичко си украсих елхата и пожелавам на всички вълшебен месец.

Скрит текст:

# 205
И аз съм  с пуловер от Нутела 🙂 ,скоро не бях печелила нищо

# 206
Честито за хубавите награди! Аз съм на път да се откажа с игрите или да си дам някаква пауза, нещо късмета явно ми бяга. Нищо от никъде... Мрън

# 207
И аз съм с пуловер от Нутела! Много се зарадвах! Вече всеки от нас ще си има. Дано бързо да ги изпращат и доставят тази година.

# 208
Виждам в e econt, че пуловера от кока кола е там. Утре ще има вълна от коледни пуловери.

# 209
И аз имам рожден ден тази събота, надявах се на кутия от Кока кола или Фереро, но явно не ми е бил късмета там. Въпреки всичко си украсих елхата и пожелавам на всички вълшебен месец.

Скрит текст:
и дъщеря ми има рд в събота ,весело изкарване и на вас

Общи условия

Активация на акаунт