💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 45 178
  • 1 125
  •   68
Отговори
# 1 110
От финалните реплики на края на епизода най- ми се струва, че ще се върне Алекс. Там военните действия тъкмо се зараждат открито. А и как ще изпуснат гласа на народа! Интересно ще е утре при всички положения.

Еми дано не. Аз не искам Алекс да се връща, щото ми е много голям досадник и не ми харесва. Но тук внимавам да не изразявам това много много, че току виж пак почнат да спрягат името ми с Мирослав, Пекин или техни роднини.

Всъщност основната ми причина да искам Траян да остане е, че го видях по боксерки.

# 1 111
Ох, Николета застреля Калинчо с това "любов моя", пак го вкараха във филма тия жени, щял да я води на сладкарница😄 Много ми беше смешно как и Чикагото подхвана рефрена после и му викаше "любов моя". А Николетка тая вечер сигурно ще спи на дивана🫣

# 1 112
Хайде наиграха се. Двама отпадат. Траян остава със сигурност.
Аз май съм единствения човек, който не е фен на Калин. Много ми е асоциален и неемпатичен. Всички се въртят около него, а той около собствената си ос. Но явно е чаровен, щом беше издигнат на пиедестал.

Моля ??? Калин ли не е емпатичен ? А кой носеше Наталия, когато я болеше кракът, кой спа с нея в една стая поради липса на други желаещи по-емпатични от него ? Кой помагаше на играчи срещу които играеше племето му да се качват на понтона ? Кой единствен на съвет се постара да не обиди Гордиенко ? И още много примери мога да изредя, но и тоези са достатъчно. Не е задължително някой да му бъде фен, за да забележи всичко изброено.

# 1 113
  • София
......Също, за червената греда, върху която се редят плочките, няма да се отметна от мнението си, че е предназначена да бъде ползвана цялата, а не участникът да започне откъде си поиска.
Имам някакъв спомен, че тая греда е много дълга и ако се наредят плочките по цялата й дължина, няма да могат да се застъпят при падането. От предишните игри беше. Даже имаше коментар от водещия кой се бил сетил да ги реди от далечния край към близкия, та да е сигурен, че ще паднат. И не бяха по цялата дължина на гредата.

# 1 114
по принцип емпатията малко хора я хващат, защото повечето са оперирани от нея

# 1 115
  • София
Хайде наиграха се. Двама отпадат. Траян остава със сигурност.
Аз май съм единствения човек, който не е фен на Калин. Много ми е асоциален и неемпатичен. Всички се въртят около него, а той около собствената си ос. Но явно е чаровен, щом беше издигнат на пиедестал.

Моля ??? Калин ли не е емпатичен ? А кой носеше Наталия, когато я болеше кракът, кой спа с нея в една стая поради липса на други желаещи по-емпатични от него ? Кой помагаше на играчи срещу които играеше племето му да се качват на понтона ? Кой единствен на съвет се постара да не обиди Гордиенко ? И още много примери мога да изредя, но и тоези са достатъчно. Не е задължително някой да му бъде фен, за да забележи всичко изброено.

Колегата сигурно не знае значението на "емпатичен", да не му се сърдим сега;)

# 1 116
Имам някакъв спомен, че тая греда е много дълга и ако се наредят плочките по цялата й дължина, няма да могат да се застъпят при падането. От предишните игри беше. Даже имаше коментар от водещия кой се бил сетил да ги реди от далечния край към близкия, та да е сигурен, че ще паднат. И не бяха по цялата дължина на гредата.
На Калин му бяха наредени от началото до края и плочката падна. Възможно е наистина да не е имало такова правило да е от-до, но пак ми е странно.

# 1 117
  • Берлин
Захванах сезона със закъснение, а темата скоро. Не съм била повлияна в преценката си за никого от нищо друго, освен от видяното. И дотук 100 на 100 ми е преценката. Дори не подозирах,че някой харесва Калин, ненавижда миро или пък е забелязал Ръждавичка или Ивайло. С една дума - всички са такива каквито са, без значение как е действала продукцията.
Представих си преди малко лаптоп с близките на финалистите. И бременната жена на миро, която се гордее с него, докато мъкне ежедневието на гърба си в най-трудните месеци, а той сбъдва мечтата си за битки. Майкоооо

# 1 118
Оле глупости , Миро баш от Радостина и Алекс ще го е шубе. Не искаше да ходи за да не елиминира единственият си приятел там. То и Калин смънка , че вече битките са рискови и не му се ходи . Я подайте аршина..да онзи двойния

# 1 119
  • София
Тъпо беше това, можеха да пратят Миро и Траян, защо набутаха всички гласове при Траян, трябваха му само три гласа, не 5 ....оффф, ще набутат някой, само да не изгори Траян.
Е, как ще пратят Миро и Траян, като вече 4 от 11 гласа бяха при Алекс? Тук Рада и Алекс бяха ясни, търсеше се трети. Реално Дино пръв номинира Траян и предреши гласуването.

# 1 120
Хайде да не пренасяме наблюдения от спойлерната тема в основната! 😊 Защото тук някои нямат цедка на... клавиатурата.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 00:24 от Bilyana14.

# 1 121
  • софия
За гредата с плочките - сякаш имаше маркировка, от която да започнат реденето - стар спомен от предни сезони ми се върти, сега май нямаше?

Браво на Николета за лаптопа. Двамата с Лапунов са топ лаптопи-та за всички сезони! Blue HeartYellow Heart

Най тъпото - двойна елиминация. Ради да отпада, а от момчетата? Гадост ....
Алекс ми е Ф4 - не го давам Blue Heart
А Траян ми е за финалист.
Преди Дино, Миро и Чикагото ли, бре .... Confused
Да отпаднат и двамата -  не, няма начин.

# 1 122
  • В Града на липите
Оле глупости , Миро баш от Радостина и Алекс ще го е шубе. Не искаше да ходи за да не елиминира единственият си приятел там. То и Калин смънка , че вече битките са рискови и не му се ходи . Я подайте аршина..да онзи двойния
Точно шубе си го беше Grinning Едва не заподскача като разбра, че се измъкна.
Какъв приятел му е Радостина? Поредния коалиционен партньор от който много бързо се отказа, както се видя при разговора му с Дино и Траян. Веднага я прежали и започна да се пазари.
Калин каза че ще отиде, но целта - парите не му е важна. В случая Траян и Дино искаха грошовете. Дори в стаята им, като бяха двамата чух как Траян каза, че ако ги спечели - ДВАМАТА са на финал Grinning
Пожелавам му го, но да видим.

# 1 123
Трябваше да оставят Миро и да иде пак Траян, т.е. Миро вместо Алекс. Така се рискува само един от коалицията - Траян, а и нали целта му е да вземем грошовете, така че трябва да победи така или иначе.
Защо изобщо купуваха гласове ?
Този Чикаго много силен!
Калин отново беше готин, нищо че падна от коловете 🩵 Ама то се оказва, че и тези вътре са му фенове!🙂

# 1 124
  • София
Свършиха ми лайковете и тук. Имаше едно мнение в предната тема, което подписвам с две ръце и два крака, не помня на кой потребител беше, да ме прощава - че Миро е хукнал да сбъдва мечтата си да дорапа до финал, докато вкъщи има някой, който има нужда друг да му завърже обувките.. беше много хубаво написано. Та така, някои стигат докрая, защото други са безразсъдно смели. Калин пък ако на финал реши да си кикерчи така, лелеле

Общи условия

Активация на акаунт