💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 158 319
  • 3 500
  •   226
Отговори
# 3 375
Като пишем за жените им, на мен ми направи впечатление жената на Алекс. Не знам на колко години е, надали е първа младост, но с 6 деца изглеждаше повече от много добре и не визирам само физика.
Браво

# 3 376
  • Някъде там...
Като пишем за жените им, на мен ми направи впечатление жената на Алекс. Не знам на колко години е, надали е първа младост, но с 6 деца изглеждаше повече от много добре и не визирам само физика.
Браво

На Мирчо е повече от леко невзрачна, но всеки си има вкус.
Тя му е втора жена. С нея има две дечица. Другата е американка.

# 3 377
  • София
Аз постовете на Мировите защитници ги прескачам и ако не ги цитирахте понякога в отговор, изобщо нямаше да ги отразявам, по-спокойно ми е така на душата. А въпросната потребителка беше писала как Калин изпратил Миро за втори път на блатото, та освен, че от работа и образованост няма време да пише тук, явно не е имала такова и да гледа предаването.

Много готини Алекс и Калин днес 💙
Тъй като за Калин и как стана мой фаворит за всички сезони съм писала доста, и несъмнено отново ще пиша, днес като Soney и аз искам да отлича представянето на Алекс. За мен неговата игра, стратегическа и физическа, и достигането му до топ 3 и ФИНАЛ бяха много по-впечатляващи от Скатаващий и стратегия “Фикус”, въпреки че на втория му донесоха чека. Няма да кажа победата, защото това е пирова победа за мен, предвид мнението на 99,9% от публиката за него.

Преди да излезе масовия спойлер, ако някой ме беше попитал кое е по-вероятно: Миро (след като преди месец научихме името му) да спечели или Алекс да стигне до финал, знам на кое щях да заложа и това нямаше да е Алекс. От леко досаден “чичка” със средни физически възможности, който за мен беше предвиден да отпадне от доктора, който беше много по-ценен за продукцията заради двубоя с Пекин, и отписан още за финална 8-ца, камо ли полуфинал и финал, той претърпя най-голямата трансформация и изигра една от най-впечатляващите за мен игри и то без чадър от продукцията. Човек, който не е следил Игри на волята по абсолютно интуитивен начин напипа как да дава ценно съдържание на продукцията, но без да се налага да прави компромиси с вижданията си за живота и играта и моралните си ценности. А на другите се налага после да обясняват как това е само една игра и те не били такива в живота. Ами сори ама не го вярвам това. Или си го носиш в себе си или не. Продукцията може да наглася игри и ситуации, може да се опита да манипулира по синхрони, но не могат да те накарат да говориш и правиш неща, които са твоя пълна противоположност.

Заради горното и съм дала глас за Калин в социалната игра - това беше човек, който абсолютно всички харесваха и искаха да спечели, а след първите две седмици беше номиниран единствено стратегически от разни шубета, а за стратегическа - съм отличила Алекс.

Твърдо глас от мен за натуралната и естествена игра и НЕ на платени официални треньори и наизустяване на всеки елемент и пъзел. Така се получава много по-цветна игра и образи като Калин и Алекс, които за мен спасиха този сезон, за разлика от предния, който беше тотал щета във всяко от отношение.

# 3 378
Браво

На Мирчо е повече от леко невзрачна, но всеки си има вкус.
Тя му е втора жена. С нея има две дечица. Другата е американка.
ясно, пак е много лъчезарна.

# 3 379
  • София
Хора, отново:
Продукцията си има лични фаворити и се опитва да ги побутва, но си зависи от битките и от това кой как ще си изиграе картите социално! Това не е WWE! Макар че и там зависи много дали ще си добър пърформър, дали имаш харизма, дали си добър на интротата и на микрофона и как въздействаш на тълпата. Иначе там битките наистина са уредени.

Продукцията понякога нагласят някои елементи от битката, или дават удобно трасе, или дават много големи предимства само и само точният човек да продължи ако е елиминация. НО винаги си има риск...
Не се преснимат битки за да спечели някой. Преснима се само ако има технически гафове. Изключвам сезон 1. Там беше пълна подигравка. Те за това и уволниха целият екип.
Преснима се и понякога, за да е по-интересно чисто телевизионно. Но не се променя крайният изход. Според сценария: Ако са преценили, че сега е момента за шок драма за секунди ще го направят да изглежда така (а да речем Иван е победил с минута (примерно) ). Ако преценят, че сценария изисква друго, така ще го направят, че да изглежда, че е имало брутално мачкане и увеличават умишлено дадено изоставане/загуба, за да им сипват сол на раната после. Просто се върти палачинката. А доста често си дават и реалният изход от битката. И да, наистина има битки в които едното племе или играч бият с огромна разлика и такива, които се решават за секунди.

Категорично на финал всичко е честно и си зависи от играчите. НО, пак могат да ударят дадено рамо с избора на битка. Например на Добрин не дадоха плуване, на Милен дадоха баскетбол, на Андрей трасе на което Симеон нямаше никакъв шанс, на Алекса много малко плуване и най-удобния първи коридор до морето, на Рълев кардио трасе за бързина и без плуване. За сезони 6 и 7 си мисля, че беше абсолютно всичко 50 на 50 и честно.
НО да, те дават тези предимства (не винаги), но реално не им пука кой ще спечели.
Андрей заби на дракона, за малко да стане обръщалка, ами ако Боби беше добър в стрелбата, ами ако Фифо не биеше с обратната страна на чука и ако беше по-добър на пъзелите? И т.н.
Гешев например стрелбата го провали (а по-рано в сезона имаше четворна номинационна битка на която го имаше същият елемент с топките на пилоните и той там спечели с лекота). И пр. и пр.

Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 11:18 от Diavolo

# 3 380
За да съм справедлива към Мирослав, мен ме впечатли, че е планински спасител. Това е нещо, което заслужава истинско уважение, та да има и добра дума все пак, не всичко е черно-бяло Grinning

# 3 381
Не знам каква финансова акула е, но е съдружник на 50% във фирма за производство и продажба на ел. Енергия от възобновяеми и конвенционални източници. И магнитчета разбира се
I.V
 Любо се казва момчето между Дечо и Иван.
Радостина- страшен стайлинг Smiley
Миро как се оказа финансова акула - пропуснала съм нещо.
 Аз мернах в ИГ,че продава някакви магнити.
Видеото от ски ваканцията на Калин и компания във Франция е чудно. Има прекрасни кадри.

# 3 382
  • Bayern
Благодаря на Марина за синхроните за сезона! Simple Smile

Интересна извадка / Топ 5:

Общ брой синхрони:
1. Дино 523 синхрона
2. Алекс 454
3. Ръждавичка 372
4. Д-р Пекин 316
5. Радостина 260

Тук са и главните герои в сезона и говорителите на сезона. Simple Smile
Тези, без които нито едно шоу НЕ МОЖЕ и няма как да се продаде, нито да се гледа масово.

Набива се на очи, че Ръждавичка е в топ 3, без да се класира за финалната фаза, отпадна десета. Тя беше ли попаднала във финалното племе, имаше огромни шансове и за топ 5. И съответно спокойно можеше да бие Дино. Защото тя му водеше преди отпадането си.

Не съм съгласна, че тези с повече синхрони са героите на шоуто! 99,99% от зрителите гледаха заради Калин, а той сигурно е от финалистите с най-малко синхрони !!!  Да не говорим , че и Чикагото е топ 5 на главните герои и пак е с по-малко синхрони....

# 3 383
  • Буркина Фасо
Хора, отново:
Продукцията си има лични фаворити и се опитва да ги побутва, но си зависи от битките и от това кой как ще си изиграе картите социално!
към това мога да добавя, че те плащат и е нормално те да поръчат музиката.
форумците също могат да съберат пари и да си поръчат някоя музика(победител). Grinning

# 3 384
  • София
За мен Мирослав заслужено спечели финалната битка. И няма абсолютно никакви конспирации.
Личеше си, че на конкретно това трасе е по-добър и на моменти водеше с доста. И първи достигна до пъзела. И двамата не знаеха пъзела. Този пъзел и да не го знаеш, не е особено труден, така че всяка секунда преднина е от голямо значение.
Калин каза, че го знаел, но явно друга версия. Ако го знаеше щеше да го нареди. Другият вариант е да е бил много уморен и мозъка да е отказал да мисли. Не е изключено.
Това че победи с голяма преднина на полуфинала също му изигра лоша шега, както и прекалено много надъхвания от страна на Александър.
Мирослав беше по-кален в индивидуалните битки през сезона и беше минал през по-много повече мизерия и това също дава психологическо предимство.
Спокойно могат да се правят и паралели с Ръждавичка и Радостина.

Калин и по-рано през сезона имаше проблем с вагонетки и кубове. Просто не е това неговото.
Веригата също много го изтощи.
Просто Калин ако беше тренирал повече за силова издръжливост щеше да се представи далеч по-добре.

Такива жилки като Миро са много опасни за ИВ. Той е от типа на Мартин и Добрин, но не е толкова добър колкото са те. Специално Добрин за мен си е машина. Тук при машините слагам и Фифо, Рълев, Светлин, Георги, Момчил, Юлиян, Гешев и Андрей.
Ръста също играе роля. По-високите хора и по-силните чисто физически имат предимство (но да не са прекалено високи и прекалено физически сложени).
Трябва да си жилав и да имаш силова издръжливост. Това са двете най-важни неща. Да си добър социално и да играеш с продукцията.

# 3 385

И понеже съм безработна и неграмотна оставям спечелилия чека да се изкаже сам що за неразбран и не подмолен тип е.

# 3 386
  • София
Току-що успях да изгледам финала на Игри на волята и вече нямам съмнения,че и финала е нагласен.
Към края Павел изкоментира,че Миро дори не се поти,тогава се замислих.Аз също преди бях така.И в най-силното слънце тялото ми не отделяше пот.Но битката е силова,продължителна и тежка,а и тримата не са изпотени.Това няма как да се случи,те ще получат топлинен удар.Освен това,Калин пи вода,което е предпоставка да се изпоти,но не.Да не говоря за кубовете,които вдигаха пушилка и по косата на Калин,би трябвало да си личи прахоляка(по-тъмна е)
През цялото време се чуваше тежкото дишане на Калин,а Мирослава си летеше по трасето,без да се задъха.
Ами жалко,че това хубаво предаване все повече ми прилича на Биг брадър.
Явно има защо доста от участниците да са разочаровани от предаването,но нямат право да разкажат какво се случва

И у мен остана едно такова чувство, че ме измамиха. Не защото фикусчето спечели. Някакво горчиво усещане, че съм гледала сериал.

# 3 387
  • Sofia

И понеже съм безработна и неграмотна оставям спечелилия чека да се изкаже сам що за неразбран и не подмолен тип е.
Мдааа, той ни го и показа, не само каза! 😊

# 3 388
Алекс има 2 брака и децата му са 5 негови и 1 осиновено на първата му жена, общо 6.
Това май и във визитката му имаше разказано, та може да се види.

Миро и аз се впечатлих, че е планински спасител и си виках колко благородно .
После се замислих как така с неговите сметки и скатавки ще се раздава и се сещам, че имал фирма за магнити и планинарство (което пък май задължително трябва да има тапия за спасител) Та...това, че има някакъв курс , не значи да отива на терен и спасява хора. Дано греша, ама не ми се връзва да го прави от всичко видяно. И не съм пристрастна и преднамерена, дори в началото бях го защитавала тук, че е свит, срамежлив, обран, със способности и не говори лошо за другите, не нагрубява. Ма той е хлъзгав, пресметлив и ...с връзки (още не съм разбрала какви, но...) , отделно е завършен егоист-без полза за него не прави никакво усили да се хаби и помага. Няма как да го харесам, а това колко не го прецених ме вбесява самата мен допълнително.

# 3 389
  • София
Относно треньорите за ТОП:
Чикагото и Алекс са ходили при Гешев.
Миро при Калоян.
Калин със сигурност не е ходил никъде!
За Дино нещо? 🤔

НО, това че Чикагото, Алекс и Миро са ходили не значи, че са техни кадри в буквалния смисъл. По-скоро са ходили да ги потренират малко. Имам предвид, че не са се явявали на онези специални кастинги, които се организират и си имат класиране. Или поне аз нямам такова инфо.

Общи условия

Активация на акаунт