💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 32 351
  • 716
  •   212
Отговори
# 420
Добре,че прекъснаха,че ми се догади от Жабостина и Спиро

# 421
Все си мисля, че Траян определно много повече харесва Калин и Алекс, но понеже в началото се сдуши с Дино, сега няма да е мъжко да се отметне от него и за това се опитва да лавира. И наистина си мисля, че му е много кофти от това да е между двата лагера. Със сигурност не харесва Миро. Гледам ги заедно с Калин, Лапунов, Сапунджиева ходят по планините заедно, така че е ясно кой харесва наистина.
Дино и Чикагото са ми селски тарикати и ми простеят, но Дино е хитрец, а Чикагото ми е глуповат. Обаче все си го усещам като добряк. Просто не му стига умствен капацитет, за да я играе социалната игра.
Радостина днес ме изкефи, че оцени хода на Траян на последния съвет като част от играта и че взе да се усеща за Миро, но смятам, че ще остане да играе с него, просто защото няма избор.
Играта днес беше наистина да загуби Алекс. Слава богу се спаси.
P.S. Абе Сапунджиева е топ жена (аз го казвам като жена). Само Ливърпул!

# 422
  • Варна
А, прекъснаха.
Тия  да не ги свалят за една седмица.
А, дано!
Ох, не е по темата извинявам се

# 423
  • София
Защо ми се струва ,че метнаха на черешата Ну погоди!
Сабите при съвет бяха - сабите на спасението!
Защо сега Ленорката излъга и смени правилата сабите били 2 гласа при съвет.

Сабите на спасението винаги са били 2 гласа на съвет.

# 424
Оф, всеки мъти водите ...всеки мишкува, ами супер ...следващите епизоди ще гледаме надлъгване... Коалиции като гледам на повече от двама човека няма ясни ...Simple Smile

Но готино е, че всеки сега си мисли, че е в голямата коалиция ...

Нека надлъгването да започне - Игра на Предатели хихи

Подценяват Калин, но всички видяхме, че той може да мисли, просто не смята за важно да говори толкова.

Дино пък с всички говори и всички ще излъже, голяма лисица Simple Smile

# 425
  • Някъде там...
Нямаше смисъл да ги ползва Николета сабите. Всички знаят за анулета, но никой за сабите.

Притеснява ме, че Алекс сподели на Чикагото за Дино и Траян. Той не е силен в мисленето. Траян май ще е мишена скоро. Миро не е сигурен в него.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 22:13 от Жабче

# 426
Абе Алекс , как точно пред Чикагото ще издадеш Траян , сега ще изпее всичко на Мирко той
Абсолютно същото си помислих. Чикагото не мисли,той говори,говори,говори. Понякога си мисля,че дори не си дава сметка какви ги плещи.

# 427
  • Варна
Всъщност два съвета ли остават до полуфиналите?

# 428
  • София
Хахахах, Радостина е най-силната жена на сезон 7 вика Шубето. Тук Дяволо ако не е получил аневризма, па на 🤣

Много мътна стана работата с тази победа на Чикагото. Дино е супер хлъзгав. Дано Траян да удържи фронта.

# 429
  • В Града на липите
И докато коалиционните преговори текат, а коалициите се прегрупират, Калинката най- вероятно спи Grinning

# 430
  • София
Хахахах, Радостина е най-силната жена на сезон 7 вика Шубето. Тук Дяволо ако не е получил аневризма, па на 🤣

Много мътна стана работата с тази победа на Чикагото. Дино е супер хлъзгав. Дано Траян да удържи фронта.

Ръждавичка е с класа над Радостина. 🙂
Но и Радостина е добра.

# 431
Можеше да свърши епизода и тогава да си пускат новините.. Имам си други планове за вечерта, не да гадая колко ще го мотат и кога ще свършва..

# 432
Не искам да съм лош пророк, но обикновено такива, които не могат да си намерят място и не могат да вземат твърда позиция, изгарят първи. В случая, Траян. Дано оцелее, но от толкова схеми, нищо чудно Дино и Траян да си тръгнат един след друг.

# 433
Радка е за отпадане първа или втора седмица. Максимум трета.

# 434
Ще има ли още от епизода? Не видях промо за утре..

Общи условия

Активация на акаунт