💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 27 978
  • 687
  •   242
Отговори
# 225
Да. Губи Дино от толкова сметки.

# 226

Боже,родиха се още две мишки,само дето не мислят,че вече преди тях има още три,ама големи мишки-тарикати.Алекс е безсилен,Калин също,те са възмутени до дъното на душата си..И въпреки всичко,успяха да се съберат,и на тази "весела" софра,запазиха спокойствие.Дано Алекс бие,а Траян най-сетне за се подизионира правилно,заедно с Дино.

# 227
  • София
Дино и Траян говорят и си мислят, че имат еднакво мнение.
А то са на двата полюса. Дино продължава да е селски тарикат с мерак за пари.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 21:01 от Eiger

# 228
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
ХвАла, Радостина имала и мозък в тая глава! Много правилно разчете Шубето. Траян също не е никак глупав, бързо му хвана спатиите на Миро Почивката. То не че останаха тайна за някого и са трудни за разбиране. Елементарното човече с елементарните стратегии.  Но явно желанието на Траян да е лоялен към Дино му мъти мозъка.
Дино също се разочарова от гласуването на слънцето ненагледно.
А Алекс разбива направо - все едно са го взели директно от форума: Joy
"Миро с цялата си мъжественост номинира Калинката, надявайки се друг да го разкара, защото той самият изобщо не е сигурен, че ще има силите да се справи. Женчо! Пекин в мъжки панталони."

# 229
  • Берлин
Непопулярно мение, но никога не съм харесвала Траян. Интуицията ми е почти безпогрешна, дано греша.
Всъщност харесвам само Калин и по много причини Алекс, но той не е 100 % мой човек.

Дяволо, сутринта писах в движение и забравих - няма по-добър автор на теми от теб в този форум /нищо,че харесваш Ръждавичка и Миро 🤣 /

# 230
Този Дино колкото беше принципен като играеше с доктора, толкова по-омазнен става като се доближава до великата награда. То смятане, пресмятане, пфуу!
Иначе и аз да спомена страхотната тема и най-вече снимката на тримата ми любимци към момента. Дано Траян не изпадне от фаворитите с кроежи и стъкмистики.
Алекс номер 1 с коментарите си Sunglasses

# 231
  • някъде другаде
Искам ва финала Калин , Алекс и Траян. Да спечели Калин.

# 232
  • София
Дино и Траян говорят и си мислят, че имат еднакво мнение.
А то са на двата полюса. Дино продължава да е семски тарикат с мерак за пари.

Той Траян просто според мен се опитва да убеди Дино по всякакъв начин да не играят с Миро. А че са на различни мнения цвлостно за играта и на мен ми се вижда

# 233
Аз все се чудя участниците не мислят ли какъв образ създават и за всенародната любов след игрите. Вече е седми сезон, историята помни доста всенароден хейт към любимците на продуцентите.

# 234
И прословутото канадско търпение и възпитание напуснаха сградата с приближаването на финала. И така си лъсна цялата селска простотия.

# 235
Още два съвета ли трябва да има?

# 236
  • София
Дино влияе зле на Траян.

Момичетата проглеждат, ама на Миро хич не му пука и си тренира здраво. Според мен той няма нищо против да ходи на битки. Ама другите си го пазят...

# 237
Радка този епизод ми харесва как разсъждава,в правилна посока е,но може и да е твърде късно.

# 238
Колко ли сезона трябва да минат преди участниците и зрителите по форуми и групи да разберат, че това е една игра и целта на всеки е, и трябва да е да спечели. Мисленето е като преди 20 години в Щатите, то едно заклеймяване, то кръвни обиди, то някой като не играе по твоето или както ти си представяш че трябва и се почват епитетите и тантрумите. Там доста отдавна го разбраха това и вече не се приемат лично ходовете и развитието на играта, но не виждам как ще се надрасне това и тука.

# 239
Обожавам мислите и мозъка на Алексчето )
Всяка фраза в последно време е за цитат )

#сезонанакалин
#алексвеликан
#мироешубе

Общи условия

Активация на акаунт