💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 35 993
  • 820
  •   276
Отговори
# 360
  • София
Според мен Алекс ще повали мишените преди Николета да мине с дъските.
Жалко за Николетка.
Толкова хубаво момиче. И как плува само. 💛

# 361
Айде Чикагото е номер едно. 🤣 Чикагото мачка. Обаче гадно ми стана, като каза, че и в училище са го подценявали. И навсякъде другаде. После как да няма комплекси човек и да не иска да се поддържа?
Е, че то какво общо има ботокса и прическата с умствения капацитет

# 362
   Обрули ги Чикагото, а продукцията си затвори очите за малките грешки...даже и едната му мишена имаше червено ъгълче, ама карай ...

Извинявайте ама тези дето сте писали, че трасето било за Николета ...глупости, варели и жена като нея - тя си тива вкъщи. Ако имаше три минавания на трасето с плуването - тогава щеше да е за нея, видяхме колко преднина дръпна. Три такива обиколки и без варелите ще ги бие.

Днес идеята обаче не е да се бута отново Николета, тя за финал няма как да се бори, на повечето трасета едвам минава.

# 363
  • София
Ех, яд ме е. Исках Алекс да спечели, Чикагото някоя беля най-много да направи с имането.

Трябваше да има един пъзел, така нямаше нищо за силните страни на Алекс. Иначе беше по-силен на целенето, но с тези варели нямаше как да навакса.

А, да, и е скандално, че има изискване плуване, а продължават да признават имитацията на плуване на Чикагото, въпреки че е видно с просто око какво прави.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 21:42 от Lorellin

# 364
И аз съм учуден, че ги карат Чикагото и Алекс да минават с жилетката над водата. Няма никаква логика, защото ако паднат с нея в басейна ще тежи след това около 25 кг.
Това е безумно.

Дяволе каза им преди биткара , че над басейна и във водата свалят жилетката , не съм сигурен но мисля , че когато минаваха халки над басейна и големите във водата бяха без жилетка , губи се много време при сваляне и слагане и затова не е сложиха когато минаваха въжения мост , защото е ниско долу и тя не пречи толкова , както когато се минава нещо ан ръце и тежината е от голямо значение

# 365
  • Някъде там...
В плюс на Николетка са и жилетките. А Чикагото очакваха да се удави на плуването явно.

# 366
  • Варна
Ако имаше още едно стъпало - пъзел,  едва ли щеше да се зъби толкова 😁
Лошото тук е, че който и от двамата отпадне Чикагото ще им вземе имането и какъвто е льоло ще отиде при Мирко.
Нали е сърдит на другите, че го мислят за слаб.

# 367
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много се дразня, като оставят Чикагото да му минава номерът с "плуването". Наистина е като на изпит за НАТФИЗ. Ами като условието е да се плува, значи трябва да се плува, не да се хитрее на дребно. Който не може, да му слагат една жилетка и да се справя колкото и както може. С неговите номера от Большой театр не е никак забавно.
Българският Херкулес на сушата беше българският мистър Бийн във водата, така че това фукане с варелите беше доста излишно. Накрая глупостите, които наговори, бяха потресаващи. По-добре да си беше замълчал, но то простият човек винаги гледа да дрънка...
Алекс пък защо изобщо не си даваше никакъв зор по трасето? Изморен ли беше или демотивиран /както сам каза/ от перспективата, че като се върне, пак ще трябва да си бори с триглавата ламя?
И каква е логиката да стрелят и да редят пъзели с жилетки?!
Поне Николетка ще ни се махне от телевизорите и главите.

# 368

Е, че то какво общо има ботокса и прическата с умствения капацитет
Ами това, че като те подценяват започваш да си мислиш, че не си стойностен и се опитваш по различни начини да се подобриш. При него е визуално. Много се повлиява самата психика. Особено като е започнало това още от дете. Но все пак си е силен на арената. Да може да не е супер умен, но не може всички да сме умни. Приемете, че има и по-простички хора, но те не са лоши. Взе ли си тази битка? Взе я. И според мен си заслужава поздравления.

# 369
Добре че са Чикагото и Николайчо, че сезонът щеше да е абсурдно труден за гледане.

# 370
  • София
Аз си мислех, че ще има много повече плуване.
При само 1 курс с плуване + цели три варела за пренасяне + стрелба с чук, то се отмятам. Трасето не е в полза на Николета и не е срещу Алекс.

# 371
Някой знае ли шубето каква зодия е ?

# 372
# 373
  • Някъде там...
Дева май.

# 374
Силните жени и без жилетки ги бият!

Общи условия

Активация на акаунт