💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 29 704
  • 700
  •   240
Отговори
# 600
  • София
Все забравям да напиша нещо за защитниците на скатавката - че е стратегия, стратегия е. Че не е против правилата, не е. Но, някак в редките случаи, в които му излъчват кахърната физиономия - все говори за битки и как не го е страх. Е, кога бяха тези битки, защото аз помня 2 - 1ва - Траян го размаза и 2-ра - Чикагото и Гордиенко срещу кахърният и Йоана и Чикагото и Гордиенко водеха. Накрая заради една кукичка "спечели". На битката с трупите - само където не се сбиха с Томи кой да отиде, ама взе че и тук изгуби спора - ти, ти отиди.
После се сви, припада, мънка, е на един съвет нагличко се усмихна и прати Калин срещу Ивайло, отиде да се захрани, удобно мина капитанската и взе той поста и...на стрелбата срещу Калин - много искаше, то му личеше, да улучи той, никак не изненадващо загуби.

Милен от сезон 2 спечели без нито една номинация или елиминационна - разлика с този, от началото всички участници много го харесваха. Алекса - най-бутаният победител за мен - е, всички зрители знаеха кой е Алекса. Победа на Рълев - не беше любимец, факт, но също зрителите го знаехме и коментирахме. Мартин - писала съм вече, всички знаеха кой е Мартин, без да им се налага да се замислят. Андрей - абсолютно заслужил, също коментиран, макар че и той беше мълчалив като цяло - разлика - не беше страхлив, освен, че беше и страшно добър на арената.

Кахърен, ако наистина победи - още другото лято ще има хора, които като му видят името ще се чудят кой пък беше този?
Калин, Ръждавичка, Чикаго, Лапунов, Алекс, Дино, Траян, дори Пекин - ще се помнят. И други има, но да не изброявам сега всички.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 09:20 от gg__

# 601
  • София
Генерал Ръждавичка е моят победител!
Кралицата на Резиденцията.
Ще се помни дълги години нейният образ. Simple Smile

# 602
Утре Калин така като гледам първи е аут в битката с тея колци, лошо лошо както би казал той. Laughing Промото имаше най-малко кадри на него как се мъчи и единствения кадър, който имаше и където не беше на колците изглеждаше намусен, но поне се радвам, че не е Мирослав пак. Не знам как обаче (redacted) го печели имунитета, тая битка си е била буквално за Радостина или Дино, в случая хората, с най-малките ходила. Интересно кой ще пратят срещу Калин и дали ще е отново тройна или двойна (по-скоро залагам да е само двойна тук). За мен обаче с тея грощове, които имат Радостина и Мирослав е на 90%, че няма да са те на елиминация с Калин. Така че ще изгори някой от мъжете. Съвета се очертава да е по-интересен от битката.

# 603
Николета как иска да изглежда отстрани?
Ми тя сама си го направи.
Толкова долно постъпи с Ивайло и Кристиан, после и с Калин.
Ами нормално да не те харесват.
Каквото си си надробил това е, ако имаше достойнство и ходеше на битки нямаше да е така.
Миро изведнъж се напрегна, но много добре се чувстваше когато Ивайло и Калин постоянно ходеха на битки?
Страшно лицемерие.
За 90 бона май не си струват тези усилия.

# 604
Не ми се получава скрития текст.
Не ми хареса промото.

# 605
Женчото:
-Може би Калин и Алекс не осъзнават динамиката на финалите?
Хахахахааааа!

Ради прозря че миро твърде рано си е показал картите.

Ники не може да мисли когато наоколо има мъж, но не и когато Миро е наоколо.  Joy

Дино:
-От малък са ме учили да приказвам много, но да не казвам нищо.
От семейство на политици ще да е!

Чикаго:
-Като видях понтона колко е навътре в морето, направо ми настръхна гърба като на котка и мислех да си тръгна за Стара Загора.

Павката:
-Чикаго плувай плувай!
Колко пъти да ви пиша - аман от витиевати правила които трудно се контролират. Кажете им - кой как може. Ако иска да плува, ако иска да ходи, ако иска да лети.

На Алекс мешката ѝ се скъсала едната презрамка
Алиекспрес, трето качество, като всичкия реквизит.

Защо Николета няма троен варел.
Тъй ви е хрумнало, всякакви други обяснения са губене на време. 

Сандокан с двата ножа (най-долу)

Ралица каква реклама хвърли на официалните треньори - викам си - е това беше грозно.

Чикагото за феномените:
-Най-вероятно ще предпочета да се върна там където съм се излюпил

https://www.youtube.com/watch?v=XE-f-Ng_cUA&t=54s

# 606
Според мен, ако Калин е падналия пръв, Рада и Скатавката ще си купят имунитет. Защо не и Алекс. Съвета ще е интересния, а не кой е рогата. Може затова да го показват. Не остана. Още 3-4 дни.

# 607
Катринчето на Гала ли ми се прави?

Цитат

# 608
  • София
Изтривай ,че някои хора не искат да знаят и не гледат промото 😂

Добри намерения, но с цитирането на поста (аз сложих многоточието) напълно опропастени. Neutral Face

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 07:58 от лято!

# 609
  • София
Аз пък наблюдавам, че откакто почна фаза 3 и Калинката влезе в миманса. Гледаме всякакви други синхрони, но не и негови. Седи и слуша отстрани. Искам довечера да падне първи, тогава ще стане интересно на съвета. Искам го на истинска битка преди финалите.

# 610
Аз пък наблюдавам, че откакто почна фаза 3 и Калинката влезе в миманса. Гледаме всякакви други синхрони, но не и негови. Седи и слуша отстрани. Искам довечера да падне първи, тогава ще стане интересно на съвета. Искам го на истинска битка преди финалите.

Мда, гледат да го държат насатрни от камерите, но нишщо не може да засенчи блясъка в очите му. Аз пък искам Калин срещу Радка. Хем да му е по-лесно, хем да спечели някой грош.

# 611
  • Някъде там...
Не дочаках продължението снощи, но като гледам, нищо не съм пропуснала.
И пак са пуснали спойлер, викате. Kissing Heart Няма как да е неволно, втори път подред.

Аз пък сънувах Алекс, обяснявахме се нещо за капитански битки и... НВО. Rolling Eyes Май и Наталия се мерна.

Очакваме значи освен тия колци и посудата да пуснат. Как пък не можаха да измислят нещо по-интересно за тази фаза?!

И довечера съветът ще е по-интересната част.  Очаквам да пратят Калин ако последен е мъж. Ако пък Калин е последен, като нищо ще му пратят Алекс.
Колкото и да натъртват, че Калин е фаворитът, той е бил 3 седмици на изолатор (около 12 реални дни). И няма да възстанови за финалните битки. В негов интерес е да не ходи да се бие на индивидуални.
Вчера и за Алекс имаше критики, но и той изкара две седмици изолатор.

# 612
Още не съм догледала края на снощният епизод. Сега ще го гледам. Ще гледам подкаста и с Николета. Сигурна съм, че уклончиво, хората, които са го гледали са пропуснали да ни споменат някой факти.

Относно промото. Това не е спойлер. Излъчено е. Не виждам проблем да се коментира. Ако не е излъчено, тогава е друга работата.

Щом Калин не го излъчват, логично е да отпада първи на тея колци и да е автоматично номиниран. И аз да съм на негово място и аз няма да си рискувам краката на тая игра. Той с тях си изкарва хляба... Защо са се мъчи!?....А и ми се гледат битки с него. Така че съм твърдо да падне за да му се насладим. Освет това всички знаем, че тези стоящи игри не са неговото. Ако падне аз няма да съм разочарована - напротив, ще се кефя, защото ще го гледаме.

Чикагото...Варели и чукове...Ами той това прави цял ден в рудника - върти тежкият чук и мъкне варели, освен всичко друго. Той на трасето се чувстваше все едно е на работа, само сето калта е заменена с пясък. Laughing

#СезонанаКалин#!

От профила на Алекс тази сутрин:

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 08:35 от emiliq.nikolova88

# 613
Не можах да гледам снощи, но явно съм познала, че си тръгва Николета. Познах и за "ходенето" на Чики по водата...
Жалко, че не победи Алекс.
А сабите защо така са загубили от магическата си сила? Явно човек като ги забрави веднъж и...избухтяват.

# 614
Толкова ли се свършиха битките, че ще гледаме повторение на коловете? Да пуснат после и кръста пак да висят. Къде е колелото на смъртта? Защо не им врътнат по един бърз слайд пъзел? Ясни са ми отговорите. Игрите се гласят за когото трябва.
Прогнозирам, че Миро няма да излезе до полуфинала на битка, а Калин ще мине през арената, и то не срещу Радка. Ако довечера Калин остане служебно номиниран, Радка ще купи имунитет, Чикагото също. Ако Мирослав е спечелил номиниран ще е отново Алекс и ако има втори - Траян. Което би бил ужасен вариант. Честно казано - мисля, че Алекс ще падне първи от коловете, а не Калин. Реално вече всички без Радка са силни и става непредсказуемо. Май ще минем без двойна елиминация, защото има 4 епизода и едва 7 учасници. В четвъртък полуфинал от 5, в петък финал от 3. И днес и утре отпада по 1.

Общи условия

Активация на акаунт