💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 23 377
  • 642
  •   213
Отговори
# 615
  • София
Аз пък наблюдавам, че откакто почна фаза 3 и Калинката влезе в миманса. Гледаме всякакви други синхрони, но не и негови. Седи и слуша отстрани. Искам довечера да падне първи, тогава ще стане интересно на съвета. Искам го на истинска битка преди финалите.

# 616
Аз пък наблюдавам, че откакто почна фаза 3 и Калинката влезе в миманса. Гледаме всякакви други синхрони, но не и негови. Седи и слуша отстрани. Искам довечера да падне първи, тогава ще стане интересно на съвета. Искам го на истинска битка преди финалите.

Мда, гледат да го държат насатрни от камерите, но нишщо не може да засенчи блясъка в очите му. Аз пък искам Калин срещу Радка. Хем да му е по-лесно, хем да спечели някой грош.

# 617
  • Някъде там...
Не дочаках продължението снощи, но като гледам, нищо не съм пропуснала.
И пак са пуснали спойлер, викате. Kissing Heart Няма как да е неволно, втори път подред.

Аз пък сънувах Алекс, обяснявахме се нещо за капитански битки и... НВО. Rolling Eyes Май и Наталия се мерна.

Очакваме значи освен тия колци и посудата да пуснат. Как пък не можаха да измислят нещо по-интересно за тази фаза?!

И довечера съветът ще е по-интересната част.  Очаквам да пратят Калин ако последен е мъж. Ако пък Калин е последен, като нищо ще му пратят Алекс.
Колкото и да натъртват, че Калин е фаворитът, той е бил 3 седмици на изолатор (около 12 реални дни). И няма да възстанови за финалните битки. В негов интерес е да не ходи да се бие на индивидуални.
Вчера и за Алекс имаше критики, но и той изкара две седмици изолатор.

# 618
Още не съм догледала края на снощният епизод. Сега ще го гледам. Ще гледам подкаста и с Николета. Сигурна съм, че уклончиво, хората, които са го гледали са пропуснали да ни споменат някой факти.

Относно промото. Това не е спойлер. Излъчено е. Не виждам проблем да се коментира. Ако не е излъчено, тогава е друга работата.

Щом Калин не го излъчват, логично е да отпада първи на тея колци и да е автоматично номиниран. И аз да съм на негово място и аз няма да си рискувам краката на тая игра. Той с тях си изкарва хляба... Защо са се мъчи!?....А и ми се гледат битки с него. Така че съм твърдо да падне за да му се насладим. Освет това всички знаем, че тези стоящи игри не са неговото. Ако падне аз няма да съм разочарована - напротив, ще се кефя, защото ще го гледаме.

Чикагото...Варели и чукове...Ами той това прави цял ден в рудника - върти тежкият чук и мъкне варели, освен всичко друго. Той на трасето се чувстваше все едно е на работа, само сето калта е заменена с пясък. Laughing

#СезонанаКалин#!

От профила на Алекс тази сутрин:

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 08:35 от emiliq.nikolova88

# 619
Не можах да гледам снощи, но явно съм познала, че си тръгва Николета. Познах и за "ходенето" на Чики по водата...
Жалко, че не победи Алекс.
А сабите защо така са загубили от магическата си сила? Явно човек като ги забрави веднъж и...избухтяват.

# 620
Толкова ли се свършиха битките, че ще гледаме повторение на коловете? Да пуснат после и кръста пак да висят. Къде е колелото на смъртта? Защо не им врътнат по един бърз слайд пъзел? Ясни са ми отговорите. Игрите се гласят за когото трябва.
Прогнозирам, че Миро няма да излезе до полуфинала на битка, а Калин ще мине през арената, и то не срещу Радка. Ако довечера Калин остане служебно номиниран, Радка ще купи имунитет, Чикагото също. Ако Мирослав е спечелил номиниран ще е отново Алекс и ако има втори - Траян. Което би бил ужасен вариант. Честно казано - мисля, че Алекс ще падне първи от коловете, а не Калин. Реално вече всички без Радка са силни и става непредсказуемо. Май ще минем без двойна елиминация, защото има 4 епизода и едва 7 учасници. В четвъртък полуфинал от 5, в петък финал от 3. И днес и утре отпада по 1.

# 621
За добро утро от Алекс ☺

# 622
Не съм чакала и аз последните 5мин от епизода снощи, защото имах някакво вътрешно убеждение, че ако го пуснат ще е нещо кратко. То за 5 мин да бяха ги добавили към началото на днешния епизод.
Дино аха- аха да се опита да излъска малко имидж, па се закопае набързо с репликата "учили са ме много да говоря и нищо да не казвам ". То това вярно може да е ценно умение понякога, ама чак за хвалба.. Joy Дядо му да не е бил кмет някъде хахах.
Определено е видимо, че на Траян не му се играе в тази схема, но лоялността му към Дино е разбираема, макар да не му е много в услуга в момента. Те двамата много преживяха при Лечителите и Пекин. Grinning Та по- лошо впечатление щеше да ми направи просто да се отрече от него, сега като не му е супер необходим. Иначе се опитва да промени настройките там, ама не се знае ще даде ли устройството.
Битката беше добра, не смятам, че е имала Николета предимство с тази дължина плуване в началото, варелите много я дръпнаха назад после. Иначе, ясно, защо за жените няма тройни варели, ама защо за мъжете има жилетка като има по- голяма тежест? Не че, Чикагото не я отвя и с жилетката и с тежкия варел, ама айде да е или едното или другото. Иначе той наистина беше атракцията на епизода с това размятане на варелите по трасето. Павка, вместо да "удържате" за счупен инвентар, вземете си подобрете качеството малко. Че не знам участниците трябва ли да ви компенсират за нещо счупено, ама вие ако трябваше да компенсирате всеки паянтов, некадърно направен, кофти елемент, наградата сумарно щеше да ви излезе двойно. Няма да забравя тая месомелачка как умря още в първия епизод. Grinning
Жалко, че Алекс не спечели, но нямаше шанс срещу Чикагото. Дано бъдещите 'възпитанички" на Михаела са гледали, как се борят "слабите" мъже. Сори, Николета, ама Чикагото би Ръждавичка на капитанска, та ти не знам как мислеше, че би бил добър опонент. Алекс си е мъж също, това че веднъж си била напред, не означава, че си по- силна, означава че просто битката ти е била по- удобна. Видя се на мъжко, силово трасе колко сте равностойни, макар и "изравнени". Тя до чуковете не стигна, но не й възлагам надежди, че би била по- добра от двамата. Беше си й време да си ходи. И не е толкова лошо, че си излязла с неласкателен имидж, ако съумееш да си видиш пропуските и работиш върху тях. Игрите са игри, но този наивитет, липса на ясни позиции, липса на постоянство и т.н са важни и в живота и то доста повече. Не си губи мозъка, около мъж, вярно нали е главата на семейството, но не случайно казват, че жената е врата. Успех в живота!
Това даване на сабите пред Алекс, ама нали пак тайна, беше страшно нелепо. Една тайна знае ли се от повече от един човек, вече не е тайна. Joy Иначе, аз съм почти убедена, че ако не всички, то почти всички знаят за тези саби. И Траян трябва да се е досетил, в разговори без камери и микрофони, може и да не са ги наричали просто "някакъв предмет".
Ако Калин днес падне първи, се надявам Алекс да опита да си вземе имунитет. Само дето и Мирослав и Радостина могат да направят същото, та така ще се наложи някой от некоалицията да ходи. А ми се искаше все пак, Радостина и Мирослав да са преди тях.

# 623
  • Някъде там...
Калин как са го вдигнали толкова рано? Joy
Аз съм останала с впечатление, че той си спи до обяд редовно.

Не мисля, че Калин би паднал нарочно или би се пазил в битка. Ако е отпаднал първи, просто така се е случило. Факт е, че на промото него не го дадоха на последния етап от играта, Алекс също. Видях Дино, Мирослав, Чикагото. Та няма да се учудя ако наистина е паднал първи. И става интересно на съвета кого ще му пратят. Очаквам някой от мъжете. Ако Миро се е усъмнил в Дино и Траян, ще се пробват да пратят някой от тях. Или още по-лошо, Алекс. Фикусът изглежда отмъстителитен, а и доста бурно реагира в разговора на промото, та по-скоро някой от първите двама.

# 624
Започват да ме дразнят и мен с тези жилетки.
Ами ако ще третират жените, все едно са "слабият" пол, за какво беше това напиняне за женски финал? Защо пък трябва да прецакват така брутално мъжете и да ги затискат с тежести? Или като ще се вкарват толкова много женски интриги и заговори, ами да ги оставят само на интриги да го карат без подпиране на самите състезания. Да видим докъде ще го добутат само с интриги. И в същото време уж сезона на силните жени било, а Ръждавичка орева орталъка, че мъжете не били кавалери да ѝ накъсат листЯ за легълце в изолатора. Не е сериозно някак...

Като им е толкова зор да има жена победителка, да правят отделни ИВ за мъже и само за жени. То вече става негледаемо това.

# 625
  • тук и там
Не догедах снощи  епизода,но от тук разбирам какво са показали.Ако Калин падне първи,дали няма да изпратят Алекс пак срещу него..Щото подозирам,че Радостина и Мира ще си купят имунитет.Или Траян и Дино?Интересен съвет ще бъде,въпреки че ,сигурно няма да ми хареса кои играчи ще са номинирани.

# 626
Хипотетично, Калин да е "паднал" за да не е Алекс отново номиниран служебно. Все пак на съвет имат шанс да е някой друг срещу Калин
Калин как са го вдигнали толкова рано? Joy
Аз съм останала с впечатление, че той си спи до обяд редовно.

Не мисля, че Калин би паднал нарочно или би се пазил в битка. Ако е отпаднал първи, просто така се е случило. Факт е, че на промото него не го дадоха на последния етап от играта, Алекс също. Видях Дино, Мирослав, Чикагото. Та няма да се учудя ако наистина е паднал първи. И става интересно на съвета кого ще му пратят. Очаквам някой от мъжете. Ако Миро се е усъмнил в Дино и Траян, ще се пробват да пратят някой от тях. Или още по-лошо, Алекс. Фикусът изглежда отмъстителитен, а и доста бурно реагира в разговора на промото, та по-скоро някой от първите двама.

# 627
  • Някъде там...
Не мисля. Има опасност да ги изправят един срещу друг, а те точно това искат да избегнат на всяка цена. Не се знае дали ще се номинират двама или трима този път, това е непредсказуемо.

# 628
Тя Николета нямаше кой да се надява да бие освен Алекс. Чикагото наистина има и слаби елементи като плуването, което аз очаквах да е няколко дължини. Най-малко комплексен е на фона на компания Траян, Дино, Калин и Мирослав. Но истината е, че тези две жени просто нямат шанс вече срещу никой от мъжете.

# 629
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
А дали Маските падат е излъчено напълно,някой знае ли?
Извинете за спама,но поне да го изгледам.

Това е за Трейтърс темата Wink
Ама ще ти кажа. Утре са Маските падат. От 20:00 до 22:00 ч. 2 часа.

Сигурен съм, че трябва да има битка за имунитет в този епизод. Иначе не излиза математиката.
Може утре да направят 3 часа епизода. И просто да дадат края на днешния епизод като начало на следващия...

Лошото е, че са аматьори и никъде нищо не казват. Нито като лента на ТВ екрана, нито в официалните си Фейсбук и Инстаграм профили.
еййй ... няма угодия. Simple Smile
като показват  промото - аматьори били.
като нищо не казват - пак са аматьори.

Общи условия

Активация на акаунт