💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 30 111
  • 701
  •   244
Отговори
# 630
  • Някъде там...
Откъде го измисли Мими това, че Радостина е била на постоянен пангар и на елиминации и видиш ли какви лоши неща й били причинили Калин и Алекс. Не беше  ли точно обратното?
И аз на това се възмутих. Плюс факта, че определи думите на Алекс към двете момичета като обиди. Откога е обида да ти кажат право в очите истината как се държиш?
И за пореден път с надменен тон ги обвини, че нищо не разбират. Ами да, не разбират от интриги, подлости, лъжи.
Пекин беше казала в подкаста, че тепърва ще има да се разгръща Фикуса, ами разгръща се да, в цялата си мизерна прелест.

# 631
Алекс кефи как имитира голямата Скатавка. На промото се смях като го даваха, Скатаващият се, как се гърчи като глист на буца.  Ами жалък и смешен.

За финала, ако си купи предимство или каквото и да е там, ще докаже, че е най-голямото Шубе на всички сезони.

Чикагото да не изгърми сабите като се похвали на някого, че ги има. Сандокан с двата ножа Joy

# 632
  • тук и там
Да вземат по един пъзел да дадат на следващата битка,не да висят по колове...Ама след представянето на Радостина,не смеят..Чикагото и Дино май не сме ги виждали въобще на пъзел,други -по веднъж само,май само Траян и Алекс слагаха до сега да ги редят..Личи си всеки път коя игра за кой е дадена и кой искат да отпадне..

# 633
На първо място да отбележа колко несериозно беше от Нова да гледаме 20 мин реклами за 3 минутен епизод.
Отделно пак издадоха кой е с имунитета.
И на последно място Мирослав се показа какъв е.Той самият не е лоялен към никой и сега като знае,че са срещу него се цупи.Но всъщност това е резултат от грешката му на миналия съвет.
Цял сезон се криеше в коалиции и е време да излезе от зоната си на комфорт,а не да се сърди като малко дете.
Изклютелен злобар и лицемер.

На сладкото ни фикусче - шубенце почна да му се пропуква излъсканата фасада на цивилизационен връх, хахах. Мил, добър, възпитан ЗЛОБАР. Кой каза, че си бил същия в живота както и в предаването? Пази Боже! Не съм виждала никой от участниците така да агресира като му кажат, че не искат да играят с него. Злобен мухльо!

Абсолютно какъвто си в предаването такъв си и в живота, показваш си какъвто си.
Колкото и да опитват да се преструват се пропукват изцяло в играта и явно така си го играят и в живота Simple Smile
Радостина напоследък е толкова нелепа някакво самочувствие колко е в час, ние да се пазим да се бутаме напред те ги е страх.
Ама нали си силна? Кой има да те бута.
Пълен смях са
Страхливи, страхливи като мишки
Ако ги викнат за All stars ще е дъното

# 634
Ако Калин е паднал ,ще целят първо по Траян според мен. После чак Дино и Алекс. Хем е силен Траян, хем е по-средата и не вярвам да му простят

# 635
  • София
Откъде го измисли Мими това, че Радостина е била на постоянен пангар и на елиминации и видиш ли какви лоши неща й били причинили Калин и Алекс. Не беше  ли точно обратното?
И аз на това се възмутих. Плюс факта, че определи думите на Алекс към двете момичета като обиди. Откога е обида да ти кажат право в очите истината как се държиш?
И за пореден път с надменен тон ги обвини, че нищо не разбират. Ами да, не разбират от интриги, подлости, лъжи.
Пекин беше казала в подкаста, че тепърва ще има да се разгръща Фикуса, ами разгръща се да, в цялата си мизерна прелест.

Кога ще се "разгърне", останаха 3 дни Grinning

# 636
  • София
Сапунджиева и Николета са в "На кафе"

# 637
  • В Града на липите
 Изгледах и аз най-накрая двете минути с промото.
Чикагото се беше бъгнал, но много се радвам, че си върна фабричните настройки.
Евала на Траян, че престана да се колебае и си заяви твърдо позициите.
Тези мъченически битки са ми най-противни. Съветът ще е сто пъти по-интересен от нея.
Предвиждам, че ще се харчи като на Черен петък. Ако Калин е паднал пръв, си мисля, че Миро и Радостина ще му пратят Траян. Миро много се издразни, че Траян прецака подредената му схема до финала и едва ли ще му го прости.

# 638
Много ще е лошо битка Калин срещу Траян. Особено след като Траян се заяви като достоен играч! Това си е битка за финал!
Нямам против Калин да отстрани Дино.

#сезонътнаКалин#!

# 639
A ако пратят на Калин Дино +Траян и се върне само той? Grin

# 640
  • тук и там
Десито е много хубава,но аз и в предаването  я определях като най-хубава при жените.Пекин била ли е в Нова?Тя и Гала е зле,но днес съвсем зле бяха интервюиращите..От къде ги намират?!Изглеждат като хора,събрани на приказка,и то хора,дето не блестят с нищо и един смислен въпрос не могат да зададат.Подозирам,че сутрешния блок е само за да се запълни някакво телевизионно време,и всъщност никой не го гледа...Пуснах с Ивайло ,заради него да го изгледам,днес да видя какво ще кажат Николета и Десислава след игрите..Ами нищо,но то с такива интервюиращи какво да кажат..

# 641
Как да не е имало хубави кадри с Калин? Много беше хубав в стаята при разговора сутринта с Траян и Дино.
Жижик, не ловиш ли вече калинки? 😇

Не съм хващала скоро Animal Beetle, признавам си.  Последно в Изолатора хванах тази - много е отегчена горката.

# 642
Изгледах Подкаста с Николета, почти всичко е написал Дяволо с изключение на едно...Николета иска на финал Радостина (заради жена победил) и Калин, който бил като слънце, скромен, кротък и на който младото поколение може да взема пример и да подръжава. На терен накратко бил идеален и нямал забележка.
Дяволо този факт защо така удобно го пропусна!? Тази година мненията ти са много пристрасни и необективни.

Миро точно кога смята да се разгръща...като остават 3 дни до финала!? Сигурно ще блесне в някоя индивидуална битка преди финала срещу  Рада може би!? Laughing

# 643
  • София
Значи на елиминационните вече не дават грошове,а мога да се закълна,че имаше торбичка до Павел в началото на битката,хъм.
Мирка от счетоводството веднага сметна салдото,а Чикаго изкоментира,че един вид го е "излъгал",защото е взел само стоте гроша от Николета,а всички си мислят,че има 200.
Аз не им се издразних,че ни показаха кой е с трофея.То реално по-важното е кой е последен.Очаквам интересен съвет с изпразване на джобове този път.Също се надявам да видим и елиминационната (ако котка не ни мине път Simple Smile ).

# 644
Калин срещу Траян би било финал преди финала. Първоначално ме хвана яд, че може Калинката да е служебно номиниран. Но сега като се замисля нека да поизхарчат някой друг грош. Конкретно Рада и шубето имат крещяща нужда да обеднеят.

Общи условия

Активация на акаунт