💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 34 275
  • 740
  •   245
Отговори
# 675
Кометара ми за Чакалкаста е изчезнал в небитието Laughing

Да се повторя. Излъгах се да гледам Чакалкаста заради Гатьо. Спрях го, когато Чакала и Ясемин казаха, че Светлин ще бие Калин в битка и че, Калин не бил чак такава машина, защото играчите в този сезон били слаби и трасетата също били едни никакви.
Гатьо реши да се хване на бас с Чакала и Ясемин, че Калин притежава всички качества да бие Светлин, Добрин и Мартин на трасе. Чакала и Ясеним не бяха съгласни. Трябвало само да погледнат ИГ да Светлин и да му видят снимките и щяло да се разбере каква машинка е. Laughing Калин бил на светлинни години от тях.

Тук само ще кажа, че те сатренирали и тренират в зала с профи треньори, а Калин си е самороден талант и се адаптира според трасето. Чакала за пореден път беше негативен, некомпетентен и пристрастен.
с половин уста каза, Калин бил спечелил народната любов. Нещо се дразни тука виждам.

Светлин никога не съм го харесвала. Снимките му също не харесвам. Беше се скрил под полата на инфлуенсърката. Играеше тромаво на терен. Един Добрин и Мартин на треса бяха много по-добри от него.

# 676
  • София
Сапунджиева е много красива жена. Сега като се е захранила я намирам за номер 1 сред жените този сезон. Чудно защо все още е сама, пожелавам ѝ скоро да срещне нейния си човек.

# 677
Кометара ми за Чакалкаста е изчезнал в небитието Laughing

Да се повторя. Излъгах се да гледам Чакалкаста заради Гатьо. Спрях го, когато Чакала и Ясемин казаха, че Светлин ще бие Калин в битка и че, Калин не бил чак такава машина, защото играчите в този сезон били слаби и трасетата също били едни никакви.
Гатьо реши да се хване на бас с Чакала и Ясемин, че Калин притежава всички качества да бие Светлин, Добрин и Мартин на трасе. Чакала и Ясеним не бяха съгласни. Трябвало само да погледнат ИГ да Светлин и да му видят снимките и щяло да се разбере каква машинка е. Laughing Калин бил на светлинни години от тях.

Тук само ще кажа, че те сатренирали и тренират в зала с профи треньори, а Калин си е самороден талант и се адаптира според трасето. Чакала за пореден път беше негативен, некомпетентен и пристрастен.
с половин уста каза, Калин бил спечелил народната любов. Нещо се дразни тука виждам.

Светлин никога не съм го харесвала. Снимките му също не харесвам. Беше се скрил под полата на инфлуенсърката. Играеше тромаво на терен. Един Добрин и Мартин на треса бяха много по-добри от него.

Той Чакала барабар с останалите "спецове" са станали такива делулута,че не се трае просто.

# 678
  • Bayern
Много рядко си позволявам да си призная, че не намирам Ален Делон за хубав Grin Никога не съм го харесвала!
Но от Калин не мога да откъсна очи! Чаровен,  харизматичен и много фотогеничен ! Излъчва вътрешна светлина, която се отразява на външния му вид и го прави още по-привлекателен.
И все пак е нормално да има и хора, които не го харесват. Според мен тези хора не са гледали редовно предаването, иначе щяха да са облъчени от чара на Калин също като нас Satisfied

# 679
  • София
Значи на елиминационните вече не дават грошове,а мога да се закълна,че имаше торбичка до Павел в началото на битката,хъм.
Поначало във финалната седмица не са давали грошове на победителя в елиминацията, обаче и аз във вчерашния епизод видях торбичката преди битката. Предполагам, че е точно спестената от победата на Траян предния ден, която са забравили да приберат. Друго обяснение може да е че при друг победител са щели да ги дадат, но поне на мен ми се струва малко вероятно.

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8
Аз се сещам и за трети вариант-да ги дадат на човека,който евентуално отстрани Траян Sweat Smile

# 680
Каква е тая метла от сутринта и в двете теми? Масово се трият коментари, които не нарушават ни едно правило. Странно избирателно се трият. Всички го виждат и лека-полека темите спихват.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 15:01 от MikasaA

# 681
Сапунджиева е много красива жена. Сега като се е захранила я намирам за номер 1 сред жените този сезон. Чудно защо все още е сама, пожелавам ѝ скоро да срещне нейния си човек.
Васо Ливърпулеца да загражда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 682
  • София
Сапунджиева в на Кафе вярно много красива в лице се е докарала, въпреки че се обзавела с най-омразната ми прическа с плитчици. А Николета обратното, надула е бузетата и с пуснатата около лицето коса, изобщо не става.

Не бил красив Калин, лелеее! Не само че е, ами е и страшно фотогеничен. Една от последните му снимки постнати тук, я гледах дълго в захлас. А и с костюмчето хич не е зле. В какво ли участвали?

# 683
С фини черти и високо, изваяно тяло, стилна и елегантна. Най-хубавата в сезона, според мен.
Хареса ми тембъра й, спокойния тон, с който говори за неволите си. На фона на ненужното заяждане на Дино и тотално некавалерското отношение на  силните "мъже", тя е класи над тях. Естествено е, че я махнаха, тя наистина не се представяше блестящо на игрите, а и спомена за Пекин докарва до истерия силните.  Дори храната, която им приготвяше постоянно, не  ги умилостиви, напротив, подмазвала се била.
Всички момичета в играта  са  симпатични. Особено като са на резиденция.
Важи и за момчетата. Калин изпъкна и привлече с победите си, наистина е добър. В реалния живот не бих му обърнала внимание.

# 684
Нивото на повечето подкасти е спаднало и тази година са най-необективни в анализите си. То е безобразие във всеки епизод да обясняват колко е слаб сезонът, как участниците не стават и трасетата са лесни и еднотипни, ,,герои" от други сезони са щели да победят най-добрия от този. Като им е толкова безинтересно, просто да не коментират.
Георги поддържаше нивото на подкаста, защото показваше истинска страст към предаването, Ясмин го разфокусира тотално. И то заради Мики Маус, на който все ,,обстоятелствата" са му били виновни и не са му позволили да разгърне потенциала си.
А пък Светлин какво са тръгнали да ми го хвалят, сякаш не отпадна по средата на сезона, заради една мешка. Но нали трябва да ръсим суперлативи към един от официалните треньори на предаването Rolling Eyes. Този Светлин така и не успях да го харесам - със страшно самочувствие и чувство за недосегаемост. Той също се мислеше за най-добрия, но отпадна безславно. Явно след участието си е оревал света, та от продукцията решиха да го компенсират с автомобил, а в последствие и с треньорска позиция (Добрин не го харесвах въобще, но всички видяхме, че го прекараха на турнирите).
И докато единият тренира в залите, ще подготвя кадри за следващия сезон, нагърбвайки мъжете с 20 кг. жилетки, защото нямало проблем да се играе с тях и единственият недостатък е, че правят играта бавна и непривлекателна (това от устата на спортист!), другият си продължава тренировките под открито небе в парковете, покорява върхове и приключенства. Две вселени, нямащи база за сравнение.
Не могат да преглътнат, Ясмин най-вече, че този сезон е по-успешен от миналогодишния провал и среща такава народна любов.

# 685
Чакала за някои неща е обективен и за мен много зависи от госта там как ще се развие подкаста.
По обективен ми се струва от Туджаров който имам чувството че вече коментира така че да оправдае всеки Satisfied
Този Гатьо не мога да го изгледам просто.
Ясмин наистина е необективна и всеки път вкарва мъжа си
Има някои попадения но са рядкост.
По-добре да си замълчи защото цялостно колкото и да го хвали Микяй нямаше шанс да спечели.
Аз гледам специално заради госта, защото и разказват неща от техния сезон понеже вече им е изтекъл договорът и Чакала не ме натоварва като Надкаст, че там и за Игрите и за Трейтърс безумни мнения понякога

# 686
  • София
Ужас ,Чикагото прилича на Андриано Челентано,но без капка чар и харизма..Grinning

Ай сакън, Чикагото има най-голямата харизма в света!! Grinning

# 687
  • Някъде там...
Ауткаст ми харесва на мен. Стегнато, по темата, аналитично. Simple Smile

# 688
Тоя Светлин толкова го спрягат за силен, а аз даже имах трудности да си спомня физиономията му, при положение, че съм с феноменална памет за лица.

Чакала също се учудвам що се има за толкова компетентен, след като не показа особени качества в неговия сезон.

Добрин според мен много го нахендриха от продукцията да се се прикрепя към лигавия Мартин "Императора" и ако някой имаше полза от това, то беше Мартин. Добрин според мен и без тази позорна коалиция щеше да си добута до финалите. И с това нелепо падане накрая, просто уби всичко деЦко в мен.

# 689
Здравейте, снощи довършиха ли епизода? Аз превключих на по-приятни канали от извънредната емисия новини. дали го има в сайта на Нова целия епизод? Ще проверя сега.

Общи условия

Активация на акаунт