💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 147 473
  • 3 329
  •   32
Отговори
# 3 315
Мале, Алекс не му спира устата, природно бедствие е направо. Гледам на части подкаста, защото излива думите като водопад направо. Мисля, че разбрах защо женската коалиция се е предала и защо нямаше нужда Калин да говори. Joy

Относно конфликта с Наталия, каза че всъщност монтажът е показал, че е имало несъществуващ конфликт, а те просто са се забавлявали. Джафкали са се нарочно. Да, в началото след номинацията е имало малко напрежение, но като цяло повечето е било закачки. Чикагото повече се е връзвал.
Ваня пита и Калин за това, защо не е защитил Наталия. Той каза, че за него е било в рамките на добрия тон и не е стигало до крайности, иначе е щял да се намеси.
А като изгледаш последните 6-7 минути ще си отговориш и на някои финални чуденки. Много го може да ги казва нещата без да ги каже директно😉

# 3 316
  • Някъде там...
Стратегията на Феномените от устата на Алекс: Много хора се лъжат, че за да стигнеш напред, ти трябва да си силен индивидуалист. А всъщност, до последната седмица ние играем на племена т.е. трябва твоето племе да е силно и да стигне максимално напред.

Понеже не е гледал предни сезони, дори не е подозирал как точно работят на съвет женските коалиции. Просто не е вярвал, че някой може да действа толкова глупаво. Горкият Simple Smile) Видял го в действие чак на изолатора с Калин. Laughing

# 3 317
Не мога да повярвам,че в нашата държава може да се опорочи всичко хубаво,дори и едно “реалити”,като “Игри на волята”,едно състезание на силата и духа,което трябва да дава пример на младото поколение,как силния дух побеждава и изведнъж на финала се появява хрисимият Калин,който е неудържим по арената,но на финала се влачи като спънат кон,пресъхнала му е устата все едно е близал сол преди да излезе на арената,хайде стига вече,срам нямате ли,морал нямате ли,не правете хората на глупаци.

# 3 318
Всъщност, омразата на хората не е точно срещу Мирослав, а срещу всички мирославовци, с които е пълно обществото ни.
Омразата е срещу връзкарството, ударите под кръста, потъпканата светлина в ежедневието ни, липсващото добро.
Сигурно звучи помпозно, но не е.

И момента, в който видиш до какво води подпирането на несправедливостта - през призмата на играта, виждаш отстрани цялата гняс на едно такова поведение. И когато насила те карат да го харесаш, и те манипулират публично, наистина става гняс.

Просто няма начин. Blue Heart

# 3 319
Не мога да повярвам,че в нашата държава може да се опорочи всичко хубаво,дори и едно “реалити”,като “Игри на волята”,едно състезание на силата и духа,което трябва да дава пример на младото поколение,как силния дух побеждава и изведнъж на финала се появява хрисимият Калин,който е неудържим по арената,но на финала се влачи като спънат кон,пресъхнала му е устата все едно е близал сол преди да излезе на арената,хайде стига вече,срам нямате ли,морал нямате ли,не правете хората на глупаци.
За съжаление в такова време живеем. То целият свят е полудял. Ама в трудните времена пък се появяват и най- стойностните хора.

# 3 320
Мале, Алекс не му спира устата, природно бедствие е направо. Гледам на части подкаста, защото излива думите като водопад. Мисля, че разбрах защо женската коалиция се е предала и защо нямаше нужда Калин да говори. Joy

На глас се смея с теб. Grin И аз го гледах на части, но много ме изкефи! Ама че се излива - факт. LaughingLaughingLaughing

# 3 321
Приятелката на Калинката се казва Дария. Снимките на стори са споделени от нейния профил.

Тазгледах го. Момичето е наистина е много екстремно и физически изглежда добре подготвено.

# 3 322
  • Някъде там...
Още от Алекс.

Как разбираш, че някой върши някаква работа. Ако той бърка. Защото хората, които никога нищо не правят, не бъркат. Laughing  Това по повод скатаването от отговорни постове в битките.

Моето поведение беше протест на това, което олицетворяваше тяхната стратегия. Аз не протестирах срещу Пекин, а срещу стратегията им, която използваше Калин като наемен убиец. Ваня с жален гласец: но това не е против правилата?! Да, ок, приемам го като стратегия, но не съм съгласен с нея. В контекста на днешното време - те управляват, но аз не съм съгласен с начина, по който управляват и протестирам. Ако видиш някой добър човек, а някой отиде и го ритне, как ще се почувстваш? Аз протестирах, че те ритаха Калин. Не харесвам хора, които успяват по нечестен начин. И това беше моят протест.

За термина "некоалиционната коалиция", въведен от Дино. Коалиция има негативна страна, лошо значение. Докато ние се стремяхме да коалираме хората по идеи в нещо позитивно. Да се обединим около идеята да вървят напред добрите играчи. А не да се обединяваме около подмолната идея да махаме добрите играчи.

Аз много обичам да се обграждам с хора, които са по-добри от мен. Това позволява и на теб да се подобриш ако имаш амбиция. Но повечето хора са комплексари и си взимат по-зле от тях, за да може те да се чувстват добре.

"Много харесвам Калин. Той за мен е победител в тази игра. Както и всички ние. Аз за себе си се чувствам страшен победител."

Би пуснал Калин на финалните битки, ако види, че ще завърши пред него. Като същата мисъл е имал и за Траян, но с него не се е чувствал толкова близък като с Калин. Много му е благодарен, особено за дърпането към изолатора.

В трудните моменти можеш да видиш кой ти е приятел, какви са твоите качества. Много от нещата в ИВ са като в живота, аз тази игра съм я играл вече.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 23:35 от Жабче

# 3 323
  • София
По повод думите на Алекс за Некоалицията, не веднъж си мислех през сезона, че ако Пекин и Ръждавичка се бяха оказали в едно племе и те двете се бяха коалирали с някой от силните и нескатаващи се мъже - напълно щях да приема такава коалиция, дори и да номинират други силни играчи. Реално на силна жена (а в този сезон имаше само 2 такива) това и е играта. И Симона и Пекин не се страхуваха от битки, но физически трудно могат да победят наистина силен мъж, пък бил той и с жилетка, на повечето многокомпонентни битки. Справка - Симона и Чикаго.
Та една такава коалиция би ми била напълно приемлива.

# 3 324
  • Bayern
Изгледах подкаст с Миро и видях интелигентен млад мъж, който обича предизвикателствата и да излиза от зоната си на комфорт, не знам само защо избра да мишкува в игрите... Като всеки млад татко говореше много мило за бебчето. Каза, че поддържа контакт с Чикагото и Дино. Яд ме е, че игра с жените и си изгради толкова жалък образ. Подкаста по-скоро ми хареса и Миро ми е с една идея по-симпатичен.

Калин в подкаст каза, че би искал на Сезам Турнирите да играе с Лапунов, Чикагото и Миро.  Също така  подчерта, че това за което съжалява най-много в игрите е, че не взе имунитет на съвета на който номинираха него и Ивайло.

Много скучни въпроси задава Ваня, гледам 1 час и накрая ...нищо...загубено време

# 3 325
  • Някъде там...
Защото е шубе, затова. Това си му беше стратегията от първия ден. Не поемам рискове, не изпъквам с нищо, не взимам отговорни постове, не се раздавам в колективните битки, не влизам в провокации, не заемам позиция в открит конфликт, не показвам кой съм наистина. Крия се в коалиция и нека другите ме пазят, аз ще пращам силните на битки да се елиминират едни други. В собствените си сили ли се съмняваше, такъв си му е характера ли... Факт е, че е като Радостина и той, показва едно лице, но никой не знае истинско ли е.
Малко ми дожалява дне с от големия хейт към него в СМ, честно казано, но каквото сам си направиш, никой друг не може да ти направи.

# 3 326
В Игри на волята много ще ти изпъкнат и личностите качества.
Аз просто не си представям с каква съвест, ядоха сандвичи и луканки, Ивайло И Кристиан бяха сами и просто им бутнали 2 филии и даже им се подиграваха че не усещали захарта
Една лъжица захар няма да те наяде.
Ивайло даже каза че ако е искал, родителите на жена му са имали къща там но не е отишъл.
Калин им изигра битката и Миро каза е как ще саботира Ивайло нали ще отиде с Калин.
Моля ви се, този човек мислите ли че ще поеме отговорност в реалния живот и няма да бутне някой под автобуса за повече пари например, паралел с храната и Томи
Защо никой не харесваше Миро накрая и никой не го посочи за победител?
Този Шопа колкото го биваше толкова беше страхлив.
Каквото и да се напише ще е малко по темата
Наистина приключих с това предаване, достатъчно са ми нечестностите в истинският живот.

# 3 327
Изгледах подкаст с Миро и видях интелигентен млад мъж, който обича предизвикателствата и да излиза от зоната си на комфорт, не знам само защо избра да мишкува в игрите... Като всеки млад татко говореше много мило за бебчето. Каза, че поддържа контакт с Чикагото и Дино. Яд ме е, че игра с жените и си изгради толкова жалък образ. Подкаста по-скоро ми хареса и Миро ми е с една идея по-симпатичен.

Калин в подкаст каза, че би искал на Сезам Турнирите да играе с Лапунов, Чикагото и Миро.  Също така  подчерта, че това за което съжалява най-много в игрите е, че не взе имунитет на съвета на който номинираха него и Ивайло.

Много скучни въпроси задава Ваня, гледам 1 час и накрая ...нищо...загубено време
Еми то всички подкастти бяха така
Жалко че в надкаст не може да ходи

# 3 328
# 3 329
Аз не разбирам хейта към Миро. Игра се по-добре и спечели финалната битка, беше по-бърз във всички компоненти. Заслужи си победата. Това че  Калин е симпатяга и има много фенки, не променя нещата.. Калин ми е като излязъл от манга - не ми хареса, че се лепна до този манипулатор Алекс и беше безгласна буква. Пребори се Миро за победата, ходи на доста елиминационни битки.  С хейт няма да промените резултата от битката.

Общи условия

Активация на акаунт