💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 159 544
  • 3 511
  •   240
Отговори
# 3 330
Някак не прилича на Калин да се занимава с други момичета докато е обвързан и още повече ако е отдавна.

Аз следя всички подкасти, защото анализите са ми по-интересни дори от самата игра. В един от тях, по време на заигравката между Гизем и Калин, един от гостите (опитвам се да си спомня кой/коя беше), каза така (цитирам по спомен): “Аз знам нещо, за което не искам да говоря, но със сигурност на човека отвън сега не му е приятно да ги гледа тия кадри”.
Тогава си помислих, че говореше за Гизем, но след това на нейния подкаст тя си каза, че е сама и няма човек до себе си.
Би било много наивно с лека ръка да обявяваме Калин и за светец сега, след като го обявихме за свръхчовек. Не че това го омаловажава като играч на терена, но и малко обективност винаги е нужна.

# 3 331
Добреее, почнахме критичните анализи Simple Smile
Аз пък си мислех как  Алекс хвана цаката как се играе  под ръка с продукцията, защото ако си срещу продукцията, шанс няма. Примерно никога не ги разкритикува за нищо, не се жалваше от глада, доволен бил че отишъл на изолатора и т.н. и винаги казваше - "петдесет Тавекс гроша" а не като другите и нас в това число - просто "петдесет гроша".

# 3 332
Изгледах само подкастите с Калин и Алекс и разбирам защо са обединили този на Алекс с Мирослав Grinning Превъртях до Алекс и въпреки че много ми хареса разговора с него, не успях да се накарам да го лайкна заради първата част. А явно надеждата на продукцията е била все пак да има някакво харесване и за победителя Grinning Стана ми смешно, че Калин и Алекс казаха, че почти не са гледали нищо, не са знаели правилата на играта и не са тренирали специално за нея. На продуцентите хич не е харесало, че двама от финалистите доказаха, че подготовката при техните официални треньори, които толкова рекламират, не е кой знае колко важна за добро представяне в игрите.

Не знам какво стана на финала, но със сигурност остави усещане за нещо не както трябва, каквото имаше и в сезона на Момчил. Успокоението ми беше, че поне накрая не играха с някакви тежки контузии, както беше тогава. Когато отпадна Дино ми беше страшно неприятно да гледам как се мъчи и какви болки изпитва.

Въпреки че фаворитът ми отново не победи, направи чудесна реклама на клуба на родителите си и страхотните каузи, които имат. Сигурна съм, че ще увличат все повече хора за такива добри дела, а каква по-голяма награда има от това Blue Heart

# 3 333
Първият и вторият клип ги пусках вече, но тук просто
ги слагам за пълнота, да са в целия списък.

Най-доброто от Калин: https://jmp.sh/7klKnNeR
С колко хора е спал Калин: https://jmp.sh/41vxz8XR

Калин бие Миро на поясите: https://jmp.sh/kOXxkyn6
Калин минава люлката прав: https://jmp.sh/rlmkqAGI

"Художествените"/пълнеж кадри: https://jmp.sh/qdwTYv5y

И по желание на January_  -- есенцията на 5-ти сезон
https://jmp.sh/XHwsxSHy

#СезонътНаКалин
#иАзСъмОтЛюлин

# 3 334
  • Козлодуй
Здравейте, не съм участвала до сега в темата въпреки че съм фен на Игри на волята. Нямам възможност да прочета цялата тема затова моля само да ми кажете кога е имало интервю по телевизията с Дино да си го върна да видя дали казва че е оздравял? Изобщо в кои дни са интервютата по нова?
На мен ми харесва победителя. Намразих Алекс защото много лошо говореше на жените без никакво уважение. Много харесах Чикагото и му бях фен. Калин накрая се отпусна реши, че след като толкова много хора му казват че той е победителя може да се разтъкава по арената на финал като всеки младеж се мисли за непобедим само това му коства победата и е още едно доказателство, че може с постоянство към прогрес. Бъдете здрави и благодаря предварително ако някой ми каже кога са излъчвани интервютата по нова? Simple Smile

# 3 335
Ей като нашествие на скакалци е два дни.
на осмелили се да пишат за първи път с положителни мнение за спечелилия чека и с тънки очернящи подмятания за Алекс и Калин - за бременната жена не е ок да я споменаваме, ама е ок да инсинуираме, че Калин в национален ефир се е задявал с Гизем докато е бил обвързан. НЕ Е БИЛ. За пореден път НЕ харесваме постъпките и държането на Миро през сезона, респективно не харесвам него като човек, защото смятам, че вътре няма как да бъдеш диаметрално противоположен от това, което си отвън. Та антипатичен ми е Мирко. Ще му се наложи да изтърпи хорската неприязън, но пък добрата новина е, че е лесно забравяем и скоро никой няма да го интересува за него. [,quote author=bonbonka6 link=topic=1834541.msg50564009#msg50564009 date=1765070467]
Аз не разбирам хейта към Миро. Игра се по-добре и спечели финалната битка, беше по-бърз във всички компоненти. Заслужи си победата. Това че  Калин е симпатяга и има много фенки, не променя нещата.. Калин ми е като излязъл от манга - не ми хареса, че се лепна до този манипулатор Алекс и беше безгласна буква. Пребори се Миро за победата, ходи на доста елиминационни битки.  С хейт няма да промените резултата от битката.
[/quote]

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 08:02 от MagdalenaM

# 3 336
Добреее, почнахме критичните анализи Simple Smile
Аз пък си мислех как  Алекс хвана цаката как се играе  под ръка с продукцията, защото ако си срещу продукцията, шанс няма. Примерно никога не ги разкритикува за нищо, не се жалваше от глада, доволен бил че отишъл на изолатора и т.н. и винаги казваше - "петдесет Тавекс гроша" а не като другите и нас в това число - просто "петдесет гроша".
Съгласна съм с всичко казано ) .
Аз мисля , че Алекс идеално изигра играта , градация и в образа и в представянето му , от началото до края .
Чудесна социална игра , едновременно и с участниците и с продукцията ) , както и ти отбелязваш .
Победи и на терен и извън него .)
На мен много ми хареса именно този типаж .

# 3 337
Естествено, че сега ще се появят, когато Миро взе чека ,придобиха смелост да ни натрият носа 😏

# 3 338
И аз да се включа, с линк към дарителската сметка за благородната инициатива на Калин и баща му в случай, че някой я е пропуснал https://www.adventure-bulgaria.org/BotevataCheta.html

# 3 339
А на мен ми харесва факта, че много голяма част от хората не са загубили моралния си компас. Все още се цени честността, скромността,  смелостта, доброто възпитание, поемането на отговорност, съпричастността и всички останали морални ценности, които водят човечеството напред.
Радвам се че са единици хората, които одобряват моралните "ценности", които показа притежателя на чека.

# 3 340
За добро утро клипче от Калин , брат му и компания на ски тази година (май не е качвано)
Страхотно са си прекарали, един различен, земен Калин и много весел.

# 3 341
  • София
Здравейте, не съм участвала до сега в темата въпреки че съм фен на Игри на волята. Нямам възможност да прочета цялата тема затова моля само да ми кажете кога е имало интервю по телевизията с Дино да си го върна да видя дали казва че е оздравял? Изобщо в кои дни са интервютата по нова?
Скрит текст:
На мен ми харесва победителя. Намразих Алекс защото много лошо говореше на жените без никакво уважение. Много харесах Чикагото и му бях фен. Калин накрая се отпусна реши, че след като толкова много хора му казват че той е победителя може да се разтъкава по арената на финал като всеки младеж се мисли за непобедим само това му коства победата и е още едно доказателство, че може с постоянство към прогрес.
Бъдете здрави и благодаря предварително ако някой ми каже кога са излъчвани интервютата по нова? Simple Smile

Дино:

При Гала в На Кафе

В След игрите с Ваня

# 3 342
  • Sofia
Оставете защитниците на притежателя на чека да пишат, сега им е паднало. Нека не забравяме, че човек харесва себеподобните му и се излага според възможностите си. Писанията им в защита на онзи, по-богатия с 90000 няма да го направят по-харесван, нито ще променят мнението на 99% от гледалите предаването. Калин, Алекс, Траян, Дино, Ивайло, Лапунов, Кристиян, Наталия, дори Ръждавичка, с противоречивия характер и Чикагото, който не беше най-острият нож в шкафа ще се помнят. Мисля, че на всички е ясно, че победител в този формат (с изключение на Андрей)  е винаги вторият (Юли, Фифо, Момчил), а сега и Калин! 💙
#СезонътнаКалин#!🐞

# 3 343
Да, с изключение на Андрей, веднъж се излъгаха , повече няма да се случи явно 🙃

# 3 344
  • Някъде там...
Пак се вихри кризисен пиар в темата. Simple Smile
Не ми е много на място да обсъждаме тази тема, честно казано, но понеже пак се опитват някои хора да хвърлят кал, ще си дам и моите 5 стотинки.
Относно "гаджетата", от подкаста останах с впечатление, че Калин е отскоро във връзка. И май момичето е направило първата стъпка. Защото той каза, че който пита, печели. Ако споменатото по-напред момиче е въпросното, то е част от компанията им и приключенския клуб от години. Може да е имало нещо недоизказано и просто сега да е пламнала искрата. Simple Smile
Но да се опитваме да очерним тенденциозно хората с някакви недоказани твърдения, не е много достойно. Какъвто победителя, такива и поддръжниците му явно...

Хората са недоволни, защото повярваха в приказката, но в крайна сметка доброто не победи. Не съм гледала финалната битка и затова не я коментирам. Но за да се стигне до тази последна една битка, финалистите са извървели дълъг път, всеки по своя си начин. И публиката ги е опознала, оценила е или осъдила избраната от тях стратегия. Финалът е просто една битка, важно е как си стигнал до нея - с пълзене или летейки.

Общи условия

Активация на акаунт