💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 190 374
  • 3 906
  •   122
Отговори
# 3 855
  • Някъде там...
Като ги качили в микробуса първия ден на път за арената само им казвали да мълчат, за ужас на Чикагото. Племето не му вдъхнало доверие, мислел си, че ще са супер слабо племе.
Калин - прическата му на кавга. Simple Smile

Хаха, имаше доста въпроси дали се дава и изолатора? Joy
И дали хладилникът в резиденцията е пълен.
И дали резиденцията върви с Калин в комплект.
Друг пък си беше пожелал Дино.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 00:35 от Жабче

# 3 856
  • Някъде там...
Дино в подкаста каза, че имало добри и лоши редактори. От някои го било много страх.
Един се усетил, че Дино започва да мели чак като спрат камерата на синхрона и започнал да го лъже, че са приключили, а всъщност камерата работела. Та докато се усети наш Дино, позаписали бисери.

# 3 857
Без да се заяждам, но Калин определено изглеждаше по-добре след изолатора. Още малко на резиденция и щеше да е за сутиен.
Даже лично аз подозирам размяната на Калин и Миро да е идея на продукцията и в полза и на двамата.
Снимките са страшни! Ами залепения за гърба корем на Кристиян? Леле, това е гледка която никога няма да забравя. Този човек си загуби способността да мисли на арената. Мозъкът е най-енергоемкия орган в човешкото тяло. Наистина не знам как не пукна някой на тая арена, за радост на садистичната продукция.
Искам битка между Миро и Калин във вида им, в който влязоха. И спорът кой е по-добър най-накрая да се реши. Simple Smile
Такива.. ама защо Миро не се предлагал за битки.. ами щото е берял душа, смачкан физически и психически. Защо феномените били силни.. ами щото печелеха битките, в отлично състояние, нахранени и наспани.
Сега тук ожалваме Калин, че бил петнадесет дни на диета. Колко е нечестно. А за Пекин честно ли беше? Една от най-силните жени я смачкаха с глад и мизерия, и унизиха и я принудиха да си тръгне.
Да си помислят дали сезон 8 ще повтори този, защото един да умре и ще сложи край завинаги на ИВ.

# 3 858
Към горния пост бих добавила и Сапунджиева, която беше свали 10 кг. Направо беше неприятно да я гледа човек - беше като ходещ скелет. Брутално е това издевателство над хората, които им носят пари. Оляха се тази година!

# 3 859
Фотоволтаиците, нищо не унищожават. Унищожаванията стават благодарение на хората които решават къде да разположат фотоволтаици.  Наздраве Wine Glass

Два проблема с био-земеделието и чистата храна: фотоволтаиците унищожават плодородна земя и няма достатъчно калинки да борят листните въшки. Чакаме Алекс и Крис да пуснат новата реколта  Joy

# 3 860
  • Някъде там...
Ох, още ли Миро дъвчем...
Миро не се предлагаше за отговорни постове изначално. Още първите му седмици в племената, когато бяха на стопанство и резиденция с жълтите.
На териториалната битка убеждаваше Тянко и Александра да отидат на пъзела, те забиха и отидоха да гладуват. После се оказа, че знаел триъгълника, но пак прати Радостина. Това го гледахме цял сезон в повторение. Ако е можел, да е играл. Можеше да са на по-добри локации и да не гладува, горкият.
То коалиции, то гонене на силните играчи, които дърпат племето напред. То непозволено ядене с Томи.
Това всичко са негови избори.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 09:44 от Жабче

# 3 861
Едни красавци:

И още един:

Много готини снимки са качили в ИГ на ИВ:
Скрит текст:

Страхотен каст!

# 3 862
Всъщност не са се постарали много при подбора на снимки. Къде къде по-знаменателни кадри можеха да подберат. Претупали са го малко, излъчването свърши и не гонят рейтинг, защо да се напъват.

# 3 863
Каквото и да си говорим, каста тази година беше топ. Липсва ми да гледам Калинката и неговата слънчева енергия от екрана.
Калин спечели и ще остане в сърцата на зрителите. Както Ф4. Както и най-силната жена стъпвала на арената - Симона. Другата силна жена, която заради кофти социална игра отпадна - Пекин.
Сготвянето на Данчо и Лапунката. За Шопара грам не ме е яд, че той не е никакъв пример за младото поколение.
Чикагото - натурел човек и страхотен човек.
Траян - страхотен.
Николета - силна безхарактерна жена. Ще я запомня с прекрасното представяне на гоненицата и плуването и. Ако не беше такава паника, щяхме да видим страхотна игра от нея, за Сапунджиева се отнася същото. Деска е много мила и красива жена.

Жените тази година бяха най-красиви от всички 7 сезона. Но Мирела от С4 е на първо място.

За всичките 7 сезона помня и ще запомня имената на 2 племена - Прабългарите и Феномените.
Този сезон беше топ, единственото, което не ми хареса беше гладуването, което развали цялата игра.

# 3 864
Данчо явно нещо ги е издразнил. Като Цецо. За Цецо разбрахме - все се е карал с тях, за всяко нещо. Ама на Йордан какъв му е случаят, не знаем. Дяволчето може да поразпита. Много са ми любопитни игрите зад Игрите.

Мене пък ме е яд за Шопа, беше подготвен физически и стратегически. Личи си, когато на продукцията ѝ се развали сценария. Давид яко го нахокаха чрез Ралица; Шопа по-малко - не им казал, че имал хронична контузия... Калин и той отнесе едно конско на финала.

Съжалявам за поредната снимка, ама са ми много готини... и ми липсват вече:

# 3 865
Чета гръмки статии за рейтинга, особено на финала, че и отзивите в социалните медии. Надявам се Боговете да си дават сметка, че този интерес у нас е благодарение на хората, които са избрали/ допуснали да участват, и въпреки непрекъснатите им намеси. И дано, не се вдъхновят за по- големи гадории като врътки с кутии, изолатор, блато...и да се вслушат в коментарите и да спрат с този Освиенцим!
А на всички вас благодаря за страхотните снимки и коментари! Hug Светли празници! Heart

# 3 866
Чикагото при Ваня започна с това, че като видял финалната битка се ядосвал, че не е бил на финал с Калин, Ваня пита защо пък с Калин, а той - защото е най-силния. Тук Ваня опъна физиономия и със смразяващ поглед го пита " Как Калин, нали Миро го победи?" А Чикагото вика "Бе остави тая работа, най-силен си е Калин, ако бях аз друго темпо щях да задам, ние сме си феномени...". Знаел финалния пъзел, тренирал го точно него в резиденцията и Миро го сгащил, нали бяха в една стая.
Да разбирам, че са дали на феномените финалния пъзел да тренират, а Миро случайно е разбрал??
Ако е така, евала!
А Чикагото е наистина много тъп, ако без да иска си е признал в подкаста.

# 3 867
И на хората хич не им е минало за Мартин. Мечтая си в олстарс да ги бутнат с Кралев в едно племе - да го приземи малко.

Ай сакън, ако може без това леке Кралев. И без това падна на кастинг битката, беше се закръглил като кюфте.

# 3 868
  • пустинята Гоби
Оказа се, че самородния талант Миро и пъзела е преговарял преди финала, изобщоооо.

# 3 869
Като показаха бащата на Калин се сетих, че го съм го познавала някога, преди сто години, когато се движех сред катераческите среди и самата аз се занимавах с катерене. Работил в телевизията е много силно казано. Тогава правеха разни документални филми за планини и катерене, под логото на клуб Еделвайс. Гледах ги с удоволствие, но това беше преди много години. След това ми изчезнаха от полезрението, но и аз започнах да се занимавам с други активности. Дори нямам спомен по кои телевизии се излъчваха филмите.

Общи условия

Активация на акаунт