Кралски работи и клюки - декември 2025

• 2 380
  • 45
  •   5
Отговори
# 30
Херцогинята на Единбург открива днес The Lighthouse Hub в Гилдфорд.

# 31
Много ми хареса Максима в бяло. И от пристигането също, макар че там имам някои забележки.
Шапката й е супер и пасва перфектно и на времето и на тоалета, и на обстановката.

# 32
Чудесна е Софи. Тези цветове още повече омекотяват излъчването й.

# 33
Много хубава зимна визия от Софи! Много ми харесва палтото.

# 34
  • Някъде там
До тук всичко което облече Максима ми харесва с малки изключение за детайли.

# 35

една красива Уелс Коледа Blush

# 36
  • София
Еее, много фамозна и красива Максима.Heart
Прекрасна е вечерната рокля, имам само леки възражения към този цвят.

# 37
Луи настигнал Шарлът на ръст или зрителна измама?
 За Максима е в реда на нещата   и цвят и модел.  Даже  е доста обрана сравнено с преди.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 10:22 от Бор_яна

# 38
  • Glasgow
Това тазгодишната им картичка ли е?

# 39
Картичката е фейк.

# 40
  • София
Не е ли AI генерирано това изображение?

Максима е прекрасна, особено с вечерната рокля. Цветът не е по моя вкус, но учудващо на нея ѝ отива. Самата рокля е много хубава.

Бялата данталена - само коланът и маншетите не харесвам. Но брошката на колата е хубав акцент.

# 41
  • В полите на Пирин планина
И според мен "снимката" на Уелс е AI-генерирана, а не истинска.

Максима е много хубава на това посещение, а освен това и с подредена коса. Simple Smile

# 42
Някой искаше да види патентните писна за премахването на титли на Андрю, ето вече ги има публични.
Патентни писма, премахващи титлата и стила на Андрю Маунтбатън-Уиндзор.
„Андрю Маунтбатън Уиндзор вече няма право да притежава и да се ползва със стила, титлата или атрибута „Кралско Височество“ и титулярното достойнство „Принц“.

Кралска заповед, с която се нарежда на държавния секретар да заличи херцога на Йорк от списъка с носители на титула.

Вчера Андрю Маунтбатън-Уиндзор официално е лишен от още две отличия от краля.
Той вече не е рицар-партньор на Ордена на жартиерата и е загубил статута си на рицар с голям кръст на Кралския викториански орден.

# 43
Включвам се с 2 новини.

Сверре Магнус и Амалие вече не са заедно. Амалие е споделила с колежки в колежа в Милано, че връзката им е приключила.
Сверре Магнус още е в Милано, отиде заради нея там, но явно не е било писано.

А Мариус е изгонен от имението Скаугюм след разкритията за престъпленията, които е извършвал в къщичката си и в мазето на дома на Метте-Марит и Хокон. Сега се е нанесъл в луксозен апартамент под наем в малка кооперация в най-скъпия район на Осло, където има много посолства. Не се знае кой му плаща наема като той няма никакъв доход, но се знае, че съседите му в кооперацията изобщо не са очаровани да имат такъв известен съсед. Не искат проблеми, наркотици, партита с шум до късно. Наемите в района на такъв апартамент са между 2500 и 4200 евро на месец.
Бас държа, че мама плаща и ще плаща с парите на данъкоплатеца.

Не се знае и кой ще му плати съдебните разноски след като изгуби делото, в което се опита да спре първата книга за него от продажба. Там са няколко милиона крони. Бас държа, че мама и тая сметка ще плати, както му е плащала сметките през годините.
То бива майчина любов, бива, ама можеше и по-евтино апартаментче в по-евтин район да си вземе под наем.

# 44
  • София
А Мариус е изгонен от имението Скаугюм след разкритията за престъпленията, които е извършвал в къщичката си и в мазето на дома на Метте-Марит и Хокон. Сега се е нанесъл в луксозен апартамент под наем в малка кооперация в най-скъпия район на Осло, където има много посолства. Не се знае кой му плаща наема като той няма никакъв доход, но се знае, че съседите му в кооперацията изобщо не са очаровани да имат такъв известен съсед. Не искат проблеми, наркотици, партита с шум до късно. Наемите в района на такъв апартамент са между 2500 и 4200 евро на месец.
Бас държа, че мама плаща и ще плаща с парите на данъкоплатеца.

Не се знае и кой ще му плати съдебните разноски след като изгуби делото, в което се опита да спре първата книга за него от продажба. Там са няколко милиона крони. Бас държа, че мама и тая сметка ще плати, както му е плащала сметките през годините.
То бива майчина любов, бива, ама можеше и по-евтино апартаментче в по-евтин район да си вземе под наем.

Фенрис, как са уредени собствеността и наемите при вас? Има ли изискване домсъветът да одобри нов собственик или наемател?

Общи условия

Активация на акаунт