Вчера ми беше доста крив ден и хич не ми се пишеше, ама днес пък няма и кога...

Кака Теа заспа, пък Лори не мисли да заспива...
Иначе Теа вече е добре, милата ми тя като звънне някой на вратата и почва "Готовооо, готово..."и си вдига крачолчето на панталонките и търка краченцето - все си мисли, че идват да и правят инжекции...тежко понесе тази процедура, но вече край...сега малко мъка с впръсквам Фунгостатин-а в бузките, но това е положението!
Започваме пак процедурите рехабилитация и физиотерапия!Толкова е наплашена от всички доктори /то не бяха очни, невролози, кардилози, кинезитепевти, личната.../днес като спрях колата до Болницата и веднага ревна, "колата, колата", "кай, кай..."/край,край/ и направо сърцето ме заболя...ама като знам че трябва...и така утре започваме отново, и понеже като реве и повръща и ще трябва да я държа гладна, поне измолих да сме първи от 8 часа, та на нея няма да и е голяма драма- глада и без това никога не си иска да яде...като изключим бонбони
... и закуската ще застъпи в 10-10.30 ч.Водих я и на очен, че очилцата много са се амортизирали и трябват нови, и уж да видим диоптрите имат ли промяна, пък тя като ревна и нищо не свършихме...хем ме яд на нея, хем ми е мъчно, щото не го прави нарочно...и пак трябва да отидем в четвъртък, уж да бъдела по- спокойна, ама аз си познавам детето...
Милото детенце! Но пък е много смела млада дама 

Сам си решава даже какво да облича. Отваря гардероба, харесва си нещо и не мирясва докато не го облечем точно с него. 

като бяха бебета постоянно имаше нови и нови снимки, пък е хубаво и сега да не забравяме да ги попълваме албумите, децата стават все по- големи и толкова хубави...аз поне редовно влизам да гледам...я стари, я по- нови снимки...
Благодаря! Добре, че приличат на татко си и двете, че аз напоследък не приличам много на себе си...и на човек де...малко самоирония не ми е излишна... 
Тези доктори понякога могат да ни побъркат безпричинно!
Тя нали ще има бал /дано не бъркам
пак тревоги около вас!Този Дени голям 

Браво на детето!