Отговори
# 90
Здравейте милички Hug
Вчера ми беше доста крив ден и хич не ми се пишеше, ама днес пък няма и кога... ooooh!
Кака Теа заспа, пък Лори не мисли да заспива... Tired
Иначе Теа вече е добре, милата ми тя като звънне някой на вратата и почва "Готовооо, готово..."и си вдига крачолчето на панталонките и търка краченцето - все си мисли, че идват да и правят инжекции...тежко понесе тази процедура, но вече край...сега малко мъка с впръсквам Фунгостатин-а в бузките, но това е положението!
Започваме пак процедурите рехабилитация и физиотерапия!Толкова е наплашена от всички доктори /то не бяха очни, невролози, кардилози, кинезитепевти, личната.../днес като спрях колата до Болницата и веднага ревна, "колата, колата", "кай, кай..."/край,край/ и направо сърцето ме заболя...ама като знам че трябва...и така утре започваме отново, и понеже като реве и повръща и ще трябва да я държа гладна, поне измолих да сме първи от 8 часа, та на нея няма да и е голяма драма- глада и без това никога не си иска да яде...като изключим бонбони Joy... и закуската ще застъпи в 10-10.30 ч.
Водих я и на очен, че очилцата много са се амортизирали и трябват нови, и уж да видим диоптрите имат ли промяна, пък тя като ревна и нищо не свършихме...хем ме яд на нея, хем ми е мъчно, щото не го прави нарочно...и пак трябва да отидем в четвъртък, уж да бъдела по- спокойна, ама аз си познавам детето... Cry

# 91
Иви, стана ми мъчно за малечка Sad Милото детенце! Но пък е много смела млада дама Heart Eyes

Леле, Ксения, представям си колко тревоги и сълзи сте преживяли залудо. Ще се оправи сестричката! Кога е бала? И не сме забравили за снимката на роклята Wink

KremenchenCry Бързо да се оправя Марти!

Пък Силия е пич, знам я аз, няма да се дава на една болест я  Heart Eyes

Дени явно е в кофти период. След вчерашната доза адреналин за мен и баща му, днес отново ме стресира. Бяхме в градинката, той се загледал по една какичка пича, обяснява ми че какичката отива на училище, ама не спира да върви. И както си вървеше заплесчето, полетя с главата надолу в пясъчника. Добре че на меко падна. Но така хубаво се олюля на главата си, че за момент си помислих че ще си счупи вратлето. Резултата е ожулени челце и ръчичка, разбита устнички и ужасно много пясък в носа, устата и очите. Добре че напоследък се е запалил по плюването, та поне пясъка от устата бързо го разкарахме.

Fairy, мда, растат децата Heart Eyes Дени вече почти всичко иска сам да върши. Сам да се облича, да се храни, да се качва по стълбите. Бута ни и вика "сам, сам". Вече почти всеки път пие вода от чашка, шишето го разлюби. И като му се допие вода, отива да си вземе чашката, взима си тубата с водата (дори и да е тежка не дава никой да му помага) и ни дава да му сипем в чашката, или пък ако е от шише, сам развърта капачката и олива всичко около себе си в опит да си напълни чашката. И после си изпива всичко като пич, вече дори не се олива.  Grinning Сам си решава даже какво да облича. Отваря гардероба, харесва си нещо и не мирясва докато не го облечем точно с него.  Grinning

П.С. Снимчици от "Леденика" на който му се гледат

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 14:42 от Сиска

# 92
Дано не съм ви натоварила с моите оплаквания... Blush

Gita няма да оставя Насче без гадже, ама като не пишеш и виж как му намирам начина Hug Той си ми е слабост! hug

Момичета много се радвам, че почнахте да слагате снимки в албумчетата... newsm10 като бяха бебета постоянно имаше нови и нови снимки, пък е хубаво и сега да не забравяме да ги попълваме албумите, децата стават все по- големи и толкова хубави...аз поне редовно влизам да гледам...я стари, я по- нови снимки...

Дано оздравяват по- скоро децата! Praynig Praynig Praynig Много е гадно да са болнички, а когато предстоят и рождени дни съвсем ми става криво...

Иви все забравям да ти кажа ,че малкото бебче е много хубаво Heart Eyes

Kamij   bouquet Благодаря! Добре, че приличат на татко си и двете, че аз напоследък не приличам много на себе си...и на човек де...малко самоирония не ми е излишна... hahaha

Ксения много се радвам за сестричката  smile3503 Тези доктори понякога могат да ни побъркат безпричинно! #2gunfire Тя нали ще има бал /дано не бъркам Blush/ сега поне ще може да го отпразнува по- спокойно, дано си изкара супер  Hug

Сиска  Weary пак тревоги около вас!Този Дени голям вагабонтин- все намира как да ви изненада! Не го оставяй сам! newsm12

Мартеа  spoko

Ренка пиши как е мъника?

Миша реши, че иска да се люлеем заедно, аз я гушнах и почти заспахме на люлката, сигурно половин час сме се люляли.  Heart Eyes
Много мило ми стана! Heart Eyes
Голяма умница тази Миша smile3521 Браво на детето! Heart Eyes

# 93

Някой има празник днес! Hug
Дианка много любов и много щастие за семейството виbouquet

# 94
Дианка, Честит Празник! Бъдете много щастливи и влюбени!!!

# 95
Диана честит празник! Много щастие ви желая!
Всички болнички да чуя ,че са наред Hug
Сиска ама ходи на някоя врачка или нещо такова ,много пада Дени, или му вържи червено конче!

# 96
Иви много неприятно, дано мине по бързо тази процедура, горката принцеса,Цункаи я от нас!

# 97
  • Mediterraneo
Сиска ама ходи на някоя врачка или нещо такова ,много пада Дени, или му вържи червено конче!

Наистина ли мислиш, че червеното конче ще го пази от падане?!  Tired

# 98

Наистина ли мислиш, че червеното конче ще го пази от падане?!  Tired
Да!

# 99
  • София
Мерси за пожеланията   bouquet Съвсем бях забравила за днес...ама някак е кофти двама да имат празник, а да са отдалечени. Хората ми се обаждат да ми честитят и аз едно такова "Мерси". Много ми е странно. Но пък сега на спокойствие се връщам преди 7 години и отново се вълнувам...Боже, колко беше хубаво Simple Smile

Любака не сваля тепературата, а изглежда и доста зле. Само лежи и гледа в една точка, а днес следобяд това беше в/у мен. А съм го оставила да отида до тоалетна, а е ревнал. Не съм яла от сутринта и сега набивам.
Водих го на УНГ и всичко му е възпалено - уши, нос, гърло и сме на Зинат пак.
Има и зверски колики милото...пръцка и реве, пръцка и реве....душичка.
Утре пак съм си у нас за да го гледам.

# 100
Дианка, Дано бързо се оправи детенце! Praynig Много станаха вече болните деца! ooooh!

# 101
Дианка, честит празник и от мен!   bouquet Ти приемай пожелания сега, пък ще си го отпразнувате, като си дойде милото  Hug Сигурно е международен шофьор, щом така отсъства. Тежко е, но човек за да вади повечко пари, какво ли не прави и каква ли работа няма да хване  Sad Дано Любачето оздравява бързо, милото...и Нас като е болен, така се гуши постоянно в мен, не дава да ида до тоалетна...Дано минават вече тия болести  Close
Мери ,чудесни са снимките. Жалко, че сте имали произшествие с колата, но добре, че няма  нищо сериозно  Hug
Сиска, твоя Дени наистина Господ го пази! Да са ни живи и здрави дечковците, но колко бели коси ще ни докарат  Crazy
Ксения, радвам се, че със сетричка нещата са наред. Сега едно весело посрещане на бала да й пожелаем и да е най-красивата  Flutter
Кременчен, дано шефът наистина проявява разбиране и по-нататък. Че сигурно много лошо така, да се страхува майката да вземе болничен, та да не криви шапката на шефовете  Thinking
Иви, свате, твоята Теа много имала да изпати, милинката. Така се натъжих с тия инжекции, дето разправяш  Sad  дано да си изболедува, каквото има като малка и от тук натаък да расте здрава, силна и красива мома. Та да притеснява мама и тате с изобилие от ергени около входа  Wink  Hug

Насче вече е добре, ходи на ясла, по цял ден пее, казва за себе си "аз съм гладен" или "готов съм", а преди казваше "Насето това, Насето онова"...а и си пипа пишлето отвреме-навреме, разпъва го като ластик, чак имам чувството, че ще го скъса.  ooooh! Но не е любимото му занимание. По-любимо му е да го изтръсква, след като се изчишка  hahaha
Отивам да видя сладурите и да турна някое снимче от нас.
Айде, сполай ви и до утре!

# 102
Не можах да се сдържа - големи сладури, наште май-чета. Нали са си наши  Grinning Кукльовци и кукли  Wink

# 103
Дано Любчо се оправи бързо!

# 104
  • Варна
Дианка, стискам палци на Любачето да оздравява по-скоро. Честит ти празник днес, а като се върне половинката ще си наваксате. Hug И ти се пази сега.
На моя звяр днес нищо сякаш му няма. С изключение на това, че цял ден е ял само царевични пръчици и нищо друго. Накрай след толкова сол реши да пие вода, да ама вместо да пие се поля целият и се наложи да се прибираме по спешност от разходка, да го преобличам и да го къпя, че беше замръзнал.  Sad
Иви, дано следващият път Теа да е по-спокойна и да успеете да и направите преглед на очичките. Горката душица, с тия инжекции се намъчи.
Мери, добре е че сте се оттървали леко. А снимките са разкошни, разгледах само част от тях Embarassed, но страшно ми харесаха местата, които сте посетили.

Общи условия

Активация на акаунт