🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 33 172
  • 676
  •   81
Отговори
# 420
На мен по-скоро ми хареса. Няколко скрийншота:

Двата полюса Simple Smile

И резюме:

# 421
Тушев заплашва коментираща в Тредс. Бланкото се подмазва отдолу. След партито в петък беше качила снимки с режисьори/сценаристи/не знам точно какви от предаването, на които много се обичаха. Верно ще се окаже къртица тая.

Скрит текст:

# 422
Гадна беше Габи и техният финал с Калоян беше логичен. А можеше да е различно Simple Smile
Да се научи да е мила към хората и да си сдържа изблиците.

# 423
Дениз е качила стори с момента на годежа, но за фон е сложила някаква чалга песен.
Текстът, който звучи по време на сторито е:
'Нали с милионери, излизам на вечери!
Ти сам номера ще ми го намериш!
На същото момче ли, отказвах и до вчера?
Ще си говорим и утре с теб!'

Гледаше финала с няколко приятелки ,  към 12 качи стори, на което ми се струва пияна, дрънка на китара и слушат Shallow на Лейди Гага, после снимка с Киара и Габи, нищо за Виктор.

П.П. Ново стори!

П.П. 2 Ъпдейт и от Йово

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 03:01 от holly_mac

# 424
Свърши се.
Да ви кажа по интересно ми беше Радо и Галена в надкаст от финала.

# 425
Оф, Орлине… Кралят, който навсякъде ходи и се обяснява, че е такъв, не е никакъв крал. Та така и с прекрасното семейство. Като на Виктор милионите и на Блага невидимата възраст.

И впрочем съм склонна да вярвам и на тримата. Не е въпросът, че доброто семейство, милионите и младеещото личице не са факт, а че нуждата да се повтаря и потретва, докато не остане някой в България неразбрал, навежда на съмнения, че това, с което се хвалиш, не е извор на вътрешна сила, а на комплекси и несигурност.

А, и друг път като предлагаш брак или се обясняваш в любов, гледай да не се възхваляваш колко си готин ти, а жената отсреща.

# 426
Супер си е Орлин.
 На тази дискотечна танцьорка такъв мъж втори път няма да и се падне.

# 427
Така е, но тя ми е тотално безинтересна и безлична и изобщо не ми се коментира. Само дето е красива. Но и не се прави на нещо друго.

Орлин заявява претенции за себе си — за ум, емоционална интелигентност, зрялост, опит — и съответно го оценявам по мярката, с която сам си е отмерил.

А и всъщност нейното семейство е тотално без значение. Народът го е казал — хубава мома род няма. Хващаш и стискаш, мъжката (да цитирам Левент), не ѝ философстваш и не търсиш излишно кусури. Такива мацета не капят от дърветата в Монтана, а мераклии има много.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 04:41 от Clare

# 428
Според мен Натали хареса семейството на Орлин, какви топли и гостоприемни хора са и колко радушно я приеха. Орлин използва този аргумент да наклони везните към себе си, което няма лошо. Хубаво е човек да се гордее със семейството си - да го обича и цени.

# 429
ох най-после изгледах финала в dailymotion часът е по първи петли 4'51 ,но все пак си събрах нервите да не употребя целия репертоар на любимия  /беше / Х.Стоичков.....толкоз локуми,бисери и фрази чух и видях от монитора,че ....ееее не го счупих,но репертоара на финала влезе в сила.....определено не ми хареса и не очаквах такова претупване...какво послание ни отправи това риалити за мен е мисия неразгадана ....Весели празници на всички вас и се радвам,че заедно преминахме тази фейк приказка на фейк любов ....но поне си изкарвахме добре тук -НАЛИ....връщам се сега да прочета вашите коментари и да ви кликна по един палец.....прегръщам ви малки и големи момичета и момчета...

# 430
На мен най-искрени от всички двойки по време на церемонията ми се видяха Виктор и Дениз и Натали и Орлин. Наистина изглеждаха развълнувани и щастливи!

# 431
На мен най-искрени от всички двойки по време на церемонията ми се видяха Виктор и Дениз и Натали и Орлин. Наистина изглеждаха развълнувани и щастливи!

Поне една от двете дойки си е все още заедно.

# 432
И на мен Дениз ми се видя истински развълнувана.
Каква греда само удари с този Виктор.

# 433
Нямам търпение да чуем подробности за сагата с Дениз. От тия сторита снощи, определено още я държи... Поне от видяното съм сигурна, че тоя е злодеят във филма.

# 434
Тушев заплашва коментираща в Тредс. Бланкото се подмазва отдолу. След партито в петък беше качила снимки с режисьори/сценаристи/не знам точно какви от предаването, на които много се обичаха. Верно ще се окаже къртица тая.

Скрит текст:

Ех, тоя, Тушев… той затова ги избира едни такива в реалитата си - същите като него, противни, заплашващи.

Аз от финала, останах с впечатлението, че чуденката на Натали е била сценарий. Чакам Тушев да ми се обади 😌

Общи условия

Активация на акаунт