🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 32 508
  • 670
  •   177
Отговори
# 405
Да, един такъв извънреден епизод с разказ на всеки участник или поне на финалистите би имал голям успех. Въпреки че не само финалистите имат взаимоотношения, както се вижда по Габриела и Джан

# 406
Кога ли ще направят епизод след финала, в който участниците ще разкажат какво се е случило и ще чуем всички пикантерии 😁
Николов беше поискал да направи такъв, но са му отпуснали само 20 минути в Преди обед. Очаквах да са си взели поука, но ни оставиха започнати и недовършени!

# 407
Кога ли ще направят епизод след финала, в който участниците ще разкажат какво се е случило и ще чуем всички пикантерии 😁

Дааа, на нашите риалитита им липсва reunion епизод след финала - винаги ми е любим и интересен в чуждестранните предавания.

# 408

Тази познавате ли я

# 409
Момичета, в момента гледам с мъжа ми на запис. Не спря да говори глупости и да ме разсмива 😂😂😂😂
Притеснен бил за гащите на Блага. Вече втори сезон ги търсела 😅
Кокито получил ишиас да мъкне гуцанка 😂😂😂
Като видя Дениз, понеже днес му показах изпратените ми от някои от вас, нейни клипчета, та сеге щом я видя вика "Виктор, ще приемеш ли този розов в*братор от мен". 😅😅😅😅
Попиках се от смях с шегите му 😂
Натка горка била и тя, съжалявал я, че 2 писма трябвало на пише 😅 ама щяла да получи 2 пръстена, готови да отпътуват за заложните къщи на Краси.
Хайде, връщам се да гледам и да го слушам 😂

# 410
Въпреки многобройните причини за критика, харесах сезона. Много по-интересно ми беше от С4, където Николов изпусна козите и гледахме едни и същи на среща и другите - миманс. Отгоре на всичко обвини ергените за собствената си некадърност. Хареса ми само идеята му за информация за след предаването, но не очаквам Тушев да я повтори.
В рая не ми хареса обстановката, направо мизерна и това, че им позволиха да се бетонират още в началото. Без никаква идея влизаха хора до последно само за да има кого да отсвирят. Отвратително беше и как Тушев хвърли Натали на одумване като я принуди да играе колебание, само за да си получи ефектен финал, въпреки, че тя се обясни на Орльо доста по-рано.
Иначе финалът добре се получи, на мен ми изглеждаха всички искрени и развълнувани. Може да е било моментна еуфория, но бяха.
В този контекст не мога да се начудя какво е накарало Петър да се отдръпне. Дали не е посещението при родителите на Криси?! Той е доста честолюбив и ако са се държали като майката, нищо чудно да е подпалил и затова да е изкарал, че има друга, т.е. има и такива, дето го одобряват.
Е, ако е така, честит да им е новият кандидат, жалко за Криси, май наистина беше хлътнала по Петър.
Дениз хич да не тъгува, има късмет да се отърве от Виктор.
Блага се чудя наивна ли е що ли, та реши, че като изпере на втория ден и хоп! - годеж. Представям си колко се е старала, ама то не става така. И, ако чете тук, на ухо: изобщо не си стара ти, гаджетата са много млади.
Хареса ми реакцията (за момента, де) на Габи. Очаквах да го подбере на бой с тая роза, а тя извади мека женствена усмивка. Личеше, че е разочарована, но да се не надяваш, геройски запази самообладание.

# 411
Хареса ми финала, все пак предаването създаде 6 двойки, което си е истинско постижение.
Много са сладки Натали и Орлин.
Сезонът не ми хареса, заради скандали, физическото и вербално насилие, обидите и неясните правила. Връщането на Шермин беше подигравка за зрителите. Въпреки всичко имаше любов и хепиенд!

# 412
Тази Дениз пък публикувала рийл с китара и написала" Объркана съм" и се хили.

# 413
Предаването, обобщено с едно изречение:
https://www.facebook.com/groups/1605494933942497

# 414
Ама това за Дениз истина ли се оказа с клиповете?

# 415
Много разочароващо, че нямаше разказ на приказката след "и заживели щастливо до края на дните си и три дни яли, пили и се веселили" Така ненадейно приключи епизодът

И аз съм разочарована.

# 416
Орлин излезе по - луд и от Натали. Много жалък. Съжалявам, че го защитавах.

# 417
  • Street of Dreams
Аз открито бях за Тихомир... но повече съм за истинската любов. А това ТРЯБВА да е любов, защото Натали можеше да има всеки.

# 418
Тъкмо си пуснах финала. Тече обобщението. Зсбрлязах сега едно нещо, което каза Натали - искала да не казва на Орлин какво иска и от какво нима нужда, а той сам да се сеща. На 22, че и на 28, аз бях същата. Това разбиваше тогава връзката ми с мъжа ми. Аз се чувствах не удовлетворена, а мъжът ми се напрягаше, че съм все недоволна. Истината е, че мъжете рядко схващат намеци, завоалирани думи и т.н. Не са и длъжни да ни четат мислите. В един момент осъзнах, че ако искам нещо, трябва да го кажа ясно. И, алелуя, нещата се подобриха. Аз почнах да получавам това, от което се нуждая, а мъжът ми спря да се чуди какво да направи, за да не съм нещастна. На 34 съм сега и смятам, че това е една от житейските мъдрости, до които достигнах:
Не чакай той сам да се сети, че искаш да ти направи масаж, защото те болят раменеъе след работа; не очаквай, че когато на въпросът 'има ли нещо? ', ти отговориш 'не, няма нищо' той ще се усети, че всъщност има проблем. Мъжете и жените сме различни, мислим различно. Никой не чете мисли.
Говорене му е майката.

# 419
Аз съм доволна от финала. Ще се радвам ако Орлин и Натали са заедно. Мисля, че и двамата имат нужда един от друг и се допълват.

Общи условия

Активация на акаунт