🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 21 382
  • 513
  •   240
Отговори
# 495
  • София
Гледам Натали в Надкаст. Честито на всички дето й се вързаха каква плаха кошутка е. Говори бързо като картечница, един дълъг монолог, онези двамата изобщо не могат да вземат думата от нея вече десет минути.
Нищо общо с мяукането и мънкането в предаването. Заяви, че женската злоба е навсякъде, никой нямало да й прости начина, по който изглежда. Мамина златна наперена и нахакана.
На вързалите се честито.
Каза, че са заедно с Орлин.

# 496
  • Пловдив
Маги и Калоян нямат ли 12 години разлика, струва ми се много, нея я виждам до някой по-улегнал мъж, вече утвърден.
Не само, тази мадама е също толкова изкуствена и направена, просто тя умее да се държи мило и възпитано, явно не иска със скандали да бъде запомнена. При нея и природата е дала малко в повече - стройна и изпъната като струна, което й дава плюс спрямо другите направени мадами, но до там.  Само като й видях изпиления нос и рязко не ми хареса. Освен това наистина разликата им е доста, не само на нея й трябва улегнал мъж, но и на Калоян друг тип жена. Ще видим дали ще има нещо официално по темата от замесените лица.

# 497
Според мен тази връзка е топ и за двамата.
Орлин си живее в Монтана и най-накрая ще може да се похвали, че има 6-месечна връзка и да докаже, че не е гей.
Натали-то пък доказа на всички, че не е пеперудка и си джитка в София объркана и чудейки се мъже или жени харесва. Всяка седмица според настроението.

Но ахххх колко сладки са само двамата.JoyJoy

# 498
# 499
Натали в Надкаст е много трудна за слушане и за проследяване на мисълта й. Толкова бърза всичко да изговори, че всеки път се чува как си поема въздух, а в крайна сметка не дава конкретен отговор. Речникът й е под всякаква критика, словоредът - също.
Спрях да гледам на 13та минута.
Абсурдна е.

# 500
Надкаст-а с Натали може да се сравни единствено с този с Добата (победител от Игри на Волята 1).
Не мислех, че ще се намери втори човек като него на тази планета, който да говори толкова несвързано и да е мъка всяка секунда, в която се слуша.

# 501
Гледам Натали в Надкаст. Честито на всички дето й се вързаха каква плаха кошутка е. Говори бързо като картечница, един дълъг монолог, онези двамата изобщо не могат да вземат думата от нея вече десет минути.
Нищо общо с мяукането и мънкането в предаването. Заяви, че женската злоба е навсякъде, никой нямало да й прости начина, по който изглежда. Мамина златна наперена и нахакана.
На вързалите се честито.
Каза, че са заедно с Орлин.
А, нали?! Ще се усетят някои коя всъщност е обиграната Надка. Аз само като и видях наглата и ехидна, мазна усмивка към камерите в ПО и директно смених канала. Предполагам, че и Орльо добре я е преценил, но още пази поведение заради собствената си реклама. Скоро ще й даде торбето за хляб.

# 502
Както и вчера изразих съмнения, те днес се потвърдиха: Натали сподели в интервюто в „Преди обед”, че това „е реалити формат и тя знае къде се намира”; дори забавеният говор и „бебешкото” звучене били преиграни и включени нарочно. Коментира и синхрона след прочитането на писмото към нея от Тихомир („май той е правилният избор”), казано с цел да се обърка зрителят.

Пълен сценарий си е било. Тя е искала да си остане до самия край, а продукцията е търсела сеир. Е, БГ мами, коментирахме 3 седмици пълен нескопосан и елементарен телевизионен фалш.

А, говори за себе си.
Аз изначале още казах че това е едно театрО. Ама пълно от до.
Пък който го е вземал за чиста монета...сорЕ....Joy

# 503
Аз също бях сигурна, че е театър... то си личеше.

# 504
- Киара на последното си участие е по-зле от стриптийз бар

-Натали официално е треньор по шах за деца в клуба където е управител

- Виктория май е приела извинението на Йовица (който след излизането на два пъти ѝ писал да се извинява, а тя не му отговаряла), че чак е отишла да го посети в студиото му за рисуване

- Галена намекна че Радо е гей, или най-малкото би, а Денис намекна че тя е "селянка проста казанлъшка" (тя откри че той е писал на Габриела 3 да се уговарят за рози преди влизането)

- Кристина и Виктор може и да не са заедно, изтрили са сторитата с откъси от финала, той се е покрил, тя е на Дунава

- Филипа е била скаутната от продукцията за да участва, а не приемала реклами и други участия защото не искала известност на всяка цена (за разлика от други)

- А Шермин се радва на поредната чанта докато говори на развален английски

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 13:34 от Glutenfree

# 505
Класически Кратун и изгората му 😏

# 506
Хахаха, то ако се излагаха така за един пръстен от 2000лв. много жалко Grinning Grinning

# 507
  • София
Натали каза, че някоя от двойката са се "изпрали" и тя попаднала на гледката. Не искала да казва кои са, да не ги злепостави, но и двамата били доста смели. Любопитството в мен заговори.

Случам на забързан каданс, докато отмятам и други задачи. Дано да им се получи с Орлин.

# 508
Аз залагам, че Краси или Виктор е изпрал.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт