🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 22 624
  • 523
  •   200
Отговори
# 510
Оф, като го видя този чичак и ми става лошо. Grinning

# 511
Аз даже го харесвах Виктор в самото начало, но той бая изчака да се прояви де.

# 512
Аз залагам, че Краси или Виктор е изпрал.
А аз на Влага и Денката

# 513
От ПО днес - Орлин и Нати са още заедно.
Но пръстенът е на дясната ръка и водещата ги пита кога ще премине на лявата. И Орлито каза "още не сме на този етап, има време", хахаха. То минала половин година откак й е сложил пръстена.

Натали е напълняла.
Значи, няма да си кривя душата, ама се радвам че са заедно. Харесвах Орлин и си мисля, че на този етап на живота и на двамата би било хубаво да имат едно хубаво време заедно. За мен си подхождат.
Иначе, Наталито.. охх не знам как така се занимава с шахмат, като в нея не виждам логично мислене. Някак не успява да върже едно изречение смислено..
По отношение на моделските и участия.. много е красива, наистина Натали. Но за мен няма моделски данни, малко е едричка, не много съразмерна, с едри крака, ръце и глезени, но явно заради красивото си лице я избират, иначе не знам.

# 514
Малко хвърчащи мисли:

Филипа е доста щедра на големи думи за човек, който представя себе си като по-мъдър, зрял, с ясни граници и на когото не му е на всяка цена да стигне до финал. Често казва това, което се очаква от отстрещната страна. Не им повярвах с Йовица, особено на нея.

Кофти ми е за Дениз и Виктор, но.. Дениз не умее да излезе от ситуация с достойнство. С тези глупави сторита и постове в Тредс, с чалгата и неуместните шеги. Дано надскочи тези среди, защото не показва никаква класа, за жалост.

Петър и Кристина ми бяха най-трудни за разчитане. Почти нищо не усетих от тях и тези признания в любов снощи малко ме озадачиха.  Тя успя да запази положение, но не ме очарова с изказа и коментарите си, когато не знаеше, че я снимат. Той също ми е леко дървен и неприятен.

Натали май ми харесваше повече, когато мънкаше и беше объркана. При нея Надкаст може би няма да помогне за подобряване на имиджа. Слушах малко, говори бързо и някак повърхностно; каза, че усетила, че Тишо играе.

На Киара и Краси май повярвах най-много.

Шермин и Габи не заслужават повече внимание.

Знам, че всички влизат главно за да станат инфлуенсъри, но аз например следвам може би трима души от всичките сезони на Ергена. В инфлуенсърите търся нещо повече от това просто да са участвали в риалити.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 14:15 от Plectruda

# 515
Радвам се ако Орлин и Натали са заедно и ако са щастливи.
Но Натали така и не може да ми се оправи в очите, мнението ми за нея е лошо и то доста.
Също така смятам, че това е PR , че се показват заедно.
Но, ок ако наистина са си заедно и всичко е така както го казват, съм доволна за тях !

# 516
За Галена също си мисля, че не трябваше да разкрива/намеква, каквото намекна. Това са чувствителни данни, не може просто случайно да вметнеш нещо подобно, уж много деликатно и обрано.

# 517
  • София
Хахаха, ее хора, е не съм ли велик, хахаха 😎
Колко ми е прозрачен и Тушев и двете негови маймунки на клона.

Както писах: Натали и Орлин -> Валерия и Евгени 2.0
След видяното и чутото в Преди обед и сега в Надкаст (мъка за сетивата) категорично НЕ ИМ вярвам.
Като се омъжат официално ще си посипя главата с пепел и ще се извиня публично. Т.е. никога няма да стане... 😀

Тушев, толкова си безпомощен, че чак ми е жалко, като гледам как се излагаш. Докога ще продаваш една и съща боза и то вкиснала?

Само две неща ще кажа:
1. Не живеели заедно. Хахахаха. Това да сте го чували някъде??? 😀🙄 Пуста работа в Монтана и София, ти да видиш. Млади хора, сега бушуват страсти и хормони, но неее, работата и личния сингъл живот е по-важен.
Така че нека не сме заедно, така или иначе ей го къде е Монтана. Ще си се виждаме когато трябва (хихи)... Дооообреееееее.
2. Пръстенът е все още на дясната ръка. Минаха 6 месеца.

Хора, няма значение дали единият е на Аляска, а другият на Хаваите. Не работят така нещата. Една връзка е връзка, когато двамата са заедно. Единият се жертва и това е. Няма средно положение.
Ако вече са встъпили в брак или не желаят да се женят, но от години са заедно, имат деца и т.н. ако работата го наложи, да той или тя ще пътуват. Но това е различно. Те са в началото, не в средната част - рутината.
Но тези двамата за мен са безработни или това което практикуват не е баш работа и това да не са заедно е ясна индикация, че са Тушевска, ПиАр двойка.
Тушев, няма смисъл, брат. Не се мъчи толкова. Ти вече имаш двойка победител и това са Джан-Микеле и Габриела. Ама ги изгони.  И сега ни пробутваш бисексуалната и асексуалния.
Никога няма да излъжете интелигентната публика! Bowtie

# 518
# 519
  • София
Аз залагам, че Краси или Виктор е изпрал.
Аз залагам, че Краси е изпрал Виктор

# 520
  • София
Натали в Надкаст е трагикомична.
Не си я причинявайте, ако не искате да ви умрат мозъчните клетки.
Изключително ограничен човек, който непрекъснато се губи в превода, защото няма елементарен речник, а опитва да звучи по-интелектуално. И резултатът е катастрофа.
Питат я нещо конкретно. Тя започва едни сложни изречения без никакъв ред или смисъл в тях и се започва една баластра от чиста проба - СПАМ!
Изключително скучен и празен подкаст.
Предупредени сте, да си знаете. 😊

# 521
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изгледах и аз измъчения финал. Беше ми скучно и безинтересно.
От всички двойки най-искрени ми се видяха Дениз и Виктор, особено тя. Личеше си, че се беше поувлякла и повярвала, че може да се получи приказката. Само че този недоправен /не е грешка думата Grinning/ злобар и лицемер с тефтерчето първо страшно се постара да представи като нещо, което не е, а после явно си е показал действителната мутра.
Блага беше просто нелепа с тръшкането си, че не е получила пръстен. Какъв пръстен след 2-3 дена познанство?! Не бил смел Денис. Ами не, точната дума не е "смел", а "луд". Аз лично сериозно бих се стреснала, ако някой ми изскочи с пръстен веднага след като сме се запознали. Но Блажка може би искаше да осребри участието си поне с пръстен, иначе си е съвсем валат.
И всъщност Блага е в тотална грешка, че изглежда по-млада, точно на възрастта си изглежда. Самият факт, че само нея попитаха на колко години е при разговорите с родителите, вече би трябвало да й говори, че годините й си личат. Е, при някои мъже, които не разбират и не се вглеждат толкова, може и да минава номерът, но жена няма как да излъже.
Финалът на Натали не успях да го купя. Много беше тъпо да се опитват да ни хързулнат, че Наталито е голямата актриса и така добре изигра блясъка в очите, когато беше с Тихомир и неприязънта и студенината, когато беше с Орлин. Наистина бих била изненадана, ако още са заедно. Но всъщност като се замисля, може би не чак толкова изненадана - за Орлин е първо влюбване и няма представа как и къде да гледа за червени флагове /това се видя и в предаването/, а Натка ще се държи за него, защото си е златотърсачка и има интерес там.

Като цяло предаването не се получи интересно, а и през цялото време излъчваше вайба на недоимък и мизерия - грозните вили, разхвърляните мръсни стаи, одеялцата по пръстта, липсата на срещи и оскъдните излизания само от вилата до плажа.
Но пък аз винаги гледам заради коментарите и хубавата компания тук. И както винаги ми беше много приятно и забавно, въпреки че сте дебели селянки с малки гърди и големи носове, както би казала Шаврантиела. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 522
Че те ергенките ако бяха така вървежни, нямаше да ги канят за второ издание. Не работи така системата.

# 523
Абе гений си бре Дяволче , и сигурно и 6 езика знаеш , но хайде да не ни мислиш съвсем за тревопасни , с широки талии и големи носове. Половината народ прави по две деца и чак тогава решава , че не си пасва с партньора , ти някакви хлапета , запознали се на курорт си седнал да анализираш и разгадаваш. Ми ще походят , ще се забавляват и каквото стане . Лудо влюбени не са , дали ще се случи , Божа работа

Общи условия

Активация на акаунт